Мафія: гра №20!

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем -Erebus-, 30 січ 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

нда, Фокс прийшла і пішла собі )) за два дні два пости в темі, )) от як так грати...
    Зараз буду мочити самих малоактивних...

2. Кохана

Кохана LuBimaya

та то капєц...
    певно, почитала, що її пєсєнка спєта і вирішила не палитися остаточно, щоб сокланів не спалити...

3. Twister

Twister Well-Known Member

Але Нірванка і Хантер - кандидітури, що протирічать одна одній. Тобто, мафами разом вони бути не можуть. Ти змінила голос з одного на другу. То Хантера ти більше не підозрюєш?

Угу.

4. Персі

Твістер, а ти кого підозрюєш?

5. Twister

Twister Well-Known Member

Тепер по особистостях. Висновки інутітивні, а інтуіція в мене не найсильніша сторона - але наразі більше нічого поки не маю.

1. Хантер - вчора б зуб дала, що простий мирний, який вирішив мафів подратувати і викликати вогонь не себе. Бачу, що інші думають інакше, але не розумію чому.
    2. Редфокс - непевна, що саме бос мафії, але з того не випливає що не маф. Треба щоб відписалася.
    3. Настя - тут не сподобалася.
    4. Овод - мутний дочорта.
    5. Нірванка - поки я не зрозуміла, що саме іншим не так
    6. Іспанка - не знеаю що думать. здається що їй не страшно.
    7. Мартіні - дивує мене. Не знаю.
    8. Алєкс - ??? він точно мирним саме так грає?
    9. Ріксі - на мене мирна. Бо однаково вимагала не вішати Боса і коли босом вважалася Нірванка (за натяком Хантера), і коли Редфокс.
    10. Сашка - ??? придивляюся.
    13. Любімая - схожа на мирну.

---------- Додано в 11:05 ---------- Попередній допис був написаний в 11:00 ----------

Коротше кажучи: поки вважаю за доцільне підтягнути до лідерів Редфокс.

Там побачимо.

6. Персі

Фокс, ти будеш грати, чи як?

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Взагалі я не розумію за що зараз Нірванку скільки людей вішають??? (начніть зараз розказувати, що я сам проти неї проголосував! Я проголосував, бо були причини - допис Хантера, який наводив на те, що він її блочив цієї ночі) Але ж зараз вияснилось, хто дівка і кого блочили(я переголосую полюбому, от тільки визначитися проти кого!), то за що її зараз підозрюють? Настінка, ти за компанію вивалила голос? Як на мене, то цілком нормальні в неї дописи були.

8. Персі

Нірванці теж не вірю, якісь награні в неї дописи

9. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А взагалі то.... Мене перше враження майже ніколи не підводило. І, як я вже писав ще спочатку, Іспанка наразі самий безтолковий гравець (з активних), що на неї не зовсім схоже.

10. nastinka

nastinka відсутня

я всіх підозрюю і тебе в тому числі, я не можу знати є хто маф, а хто мир, бо я є не маф, тому, може ти маф і мене провокуєш, доводячи якісь підозри, щоб на мене хтось кинувся і повішав мене :)

---------- Додано в 11:39 ---------- Попередній допис був написаний в 11:36 ----------

поки так, але мені треба йти спати, а я не знаю проти кого голосувати, хвичайно всі можуть зібратись і повісити мене, але сенс мирним мене втрачати? працюю пушечним мняском))
    тоді всетаки Хантер?

11. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Доброго ранку всім!)

Ото тобі наснилося)) І який з мене маф буде?) Цікаво на майбутнє порівняти :))) Добре, що я хоч Любімій не приснився :haha:

А взагалі, зараз буду ще раз все перечитувати, поки є ще трохи часу до пари...

12. redfox

redfox Well-Known Member

всем привет и я снова с вами! пыталась прочитать что и как!
    не хватило меня дочитывать!

---------- Додано в 12:55 ---------- Попередній допис був написаний в 12:55 ----------

абсолютно согласна!

---------- Додано в 12:58 ---------- Попередній допис був написаний в 12:55 ----------

1. почему?
    2. есть вариант спалить доктора! уж если Перси девушка!

13. Кохана

Кохана LuBimaya

і це все, що ти можеш сказати у своє виправдання?о_О

14. Персі

Ну, шоб мені приснитись, то ше треба дослужитись )))) зазвичай центральне місце в моїх снах займає моя ж власна персона, )))) так шо не снилось мені, який з тебе маф, а снилось, шо сижу я, читаю темку, дійшла до допису "Якщо ти дівчинка, то хто ж тоді Хантер?" і тут мене осяяло. ))) Шось осяяло, а шо - не знаю. І тут приходить дідусь Фрейд і каже мені: "а шо я тобі про сновидіння розказував?! ех, ти!" :haha: кароч, сказав, що моя підсвідомість сказала мені, що Алекс - маф, але оскільки я до неї не прислухалась, довелось пробиватись через сновидіння. :))) Така от фігня, малята, бгггггг
    Ше є варіант, що в аптеці мені підсунули не ті таблєтки, хороша аптека, тре буде ше сходити
    Да потому что ты ведешь себя не так, как в бытность мирной ))
    И как же мы будем его палить? ) Разве что ты док - тогда да, но ты доком быть никак не можешь )

15. nastinka

nastinka відсутня

а отак, всерівно мені Хантер мафом виглядає. я чим далі читаю, тим більше розумію, що нічого не розумію)

16. redfox

redfox Well-Known Member

в смысле оправдания?
    то что я не пишу - не значит, что я не пытаюсь найти!
    куда проще флудить до потери пульса и без темы!

---------- Додано в 13:55 ---------- Попередній допис був написаний в 13:53 ----------

конечно, раньше я сидела не под ласковым взором любимого руководства)))

---------- Додано в 13:56 ---------- Попередній допис був написаний в 13:55 ----------

если вспомнить предположение, что док обычно лечит себя в первую ночь, а мафия попала в него, то верояность того, что они стрелял в дока очень велика. еслименя блокировала девушка - то это зря потраченный ход

17. Персі

ну і? що тут від нас залежить? якщо це так, то мафія вже знає лікаря
    "Если" тут зайве

18. redfox

redfox Well-Known Member

единственное что я могу сказать, что я мирная, хотите верьте - хотите нет!
    давайте повешаем меня и узнаем! это единственный способ!
    оправдываться мне не в чем

---------- Додано в 14:18 ---------- Попередній допис був написаний в 14:09 ----------

фокса - мирная!!!!

---------- Додано в 14:29 ---------- Попередній допис був написаний в 14:18 ----------

Нирванка, ты почти правильно поняла - только я не хотела быть мафией, а хотела быть ролевиком! а я опять обычный булочник!)

19. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Перечитав... нульовий день рухати покищо не буду, хоча для себе дещо повиписував... В загальному, не розумію Овода, так і не зрозумів, що робить Хантер... Іспанка, чогось по суті зовсім не побачив, зазвичай веде себе по-іншому, хоча я вже пару ігор тому теж думав, що вона веде себе не так, тому покищо не знаю... Мартіні, дуже сподобалась його фраза в нульовий день "Навіть Персі на диво в цій партії не виклакає бажання її повісити", хмм... якось на диво спокійно він себе веде, але це все здогадки, по суті, Мартіні буквально за пару хвилин чотири рази міняв голоси(Персі, Нірванка, Редфокс, Хантер), він так грає зазвичай??... А, і одразу, поки пам ятаю, от дивіться, проти Редфокс голосували Мартіні, Настінька, ну і Твістер... Твістер написала чому, а інші здається тему читають якось поверхово... З перших голосів маємо Овод проти Сашка, Хантер проти Нірванки, Персі проти Редфокс, от тут точно є мафи... по-іншим покищо не знаю...

---------- Додано в 13:48 ---------- Попередній допис був написаний в 13:41 ----------

Емм... ну не знаю, Хантер почав відкрито валити Нірванку, ти відкрилась, на мою думку хтось з вас маф, тому питання на мою думку логічне, я просто чекав реакції інших ... ;)

20. redfox

redfox Well-Known Member

тогда это тем более печально!)

дока мафы знают, девушку тоже.
    давайте действовать методом исключения. я не маф., перси тоже уже по любому!
    остальные давайте рассуждать!

---------- Додано в 14:57 ---------- Попередній допис був написаний в 14:55 ----------

если никто неотреагировал, значит перси и правда девушка.

на счет хантера я тоже не уверена. он у меня не вызывает подозрений ну никак. возможно я ошибаюсь

---------- Додано в 15:01 ---------- Попередній допис був написаний в 14:57 ----------

если никто неотреагировал, значит перси и правда девушка.

на счет хантера я тоже не уверена. он у меня не вызывает подозрений ну никак. возможно я ошибаюсь

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)