Мафія: гра №20!

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем -Erebus-, 30 січ 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

Бля, то вже перша! нічого собі.. всьо, йду спати!!!! завтра йду з малою до лікаря..
    Добраніч! :bye2:

2. hunter

hunter мандрівник

1. Нірванка
    2. Мартіні хантер (змінив 4 голоса!!!)
    3. Іспанка
    4. Настінка хантер
    5. Твістер
    6. Любімая хантер
    7. Хантер нірванка
    8. Сашка нірванка
    9. Редфокс
    10. Алєкс хантер
    11. Рікся овод
    12. Овод сашка
    13. Персі редфокс

---------- Додано в 01:14 ---------- Попередній допис був написаний в 01:12 ----------

до речі - якщо мафи нірванка, іспанка, твістер і редфокс - тоді я повішаюсь :wacko:

3. Кохана

Кохана LuBimaya

а чого проти неї голосуєш?

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

та шось так весело стало, перелікувалась, напевно ))

Хантер, ну ти, як "лідер" сказав би шось корисного, кого підозрюєш і т.п. )

5. Кохана

Кохана LuBimaya

Всьо.. сплю.... :boredom:

6. hunter

hunter мандрівник

я маю на увазі якщо всі пятеро!!! - бо в них активність на нулі і вони ше ні проти кого не проголосували.
    до речі Любімая - чим далі - тим ти ільше схожа на мафа - причина - зараз проти мене більшість, і якщо повісити мирного - це велика користь мафам, і ти зараз суто чіпляєшся до моїх висловів і шукаєш щось щоб зачіпити щоб мене злити, ось!

---------- Додано в 01:22 ---------- Попередній допис був написаний в 01:21 ----------

я вже стільки написав кого підозрюю що тільки лишилось прочитати....

7. Персі

)))))))) Хантер, йди спатки )

8. hunter

hunter мандрівник

:bye2::bye2::bye2: добраніч :bye2::bye2::bye2:

9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ну так ти сліди заплутував, але я тебе таки вислідив :)

10. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Во во, ти вже стільки всього написав, що залишилось тільки тебе повісити ;)

11. Twister

Twister Well-Known Member

Мама дорогенька, скільки ж всього...

Люди, вибачайте за довгу відсутність, в мене були трабли з ноутом, грівся та зависав, врешті решт чоловік його розібрав та почистив, зібрав лише з півгодини назад. Встигла трошки по верхах прочитати, але тре ще читать -вранці вже.

12. nastinka

nastinka відсутня

Нірванка
    раз на то пішло

13. Twister

Twister Well-Known Member

Так. Все таки не витримала, дочитала.

Як на мене, то бос чи не бос - а при співвідношенні 4:9, з нестріляючим комом, вскритою дівчинкою та оленем... на мій погляд, якщо напевно знаємо мафа, то його треба вішати одразу. Бос він чи не бос, а живий маф це додатковий голос і програш у темпі. Прогавимо момент - дочекаємося мафштурма.

Інша справа, що справді є ймовірність, що вона не те що не бос, а не маф взагалі.

Персі, ти зараз за старшу - ділись міркуваннями

---------- Додано в 04:19 ---------- Попередній допис був написаний в 04:03 ----------

nastinka, поясни логіку останнього ходу: чому Нірванка?

Такий раптовий разворот на 180...

14. nastinka

nastinka відсутня

вона відмовчується, а Нірванку ми добре знаємо, це або мафство, або не знаю що :)

15. Кохана

Кохана LuBimaya

Всім раночок добрий!!!!!
    Люди, не повірите, що мені снилося!!! Типу зібралися ми на таку собі мафську форумівку, а я притаранила величезний кошик пиріжків з усіляким начінням, Іспанка шампанське із самбукою, а Персі прийшла замотана в теплу ковдру, з термометром і чашкою глінтвейну і сказала, що навіть хвора не дасть Мартіні потішитися своєю відсутністю...
    Ось такий у мене був сон...
    Карочє, більше не граю в мафію до першої ночі ;)

Хантер, я до тебе абсолютно не чіпляюся, і взагалі я перша проти тебе голосувала, і замєть, після того, як ти почав чудити з тими натяками на дівчинку... буде більш реальна кандидатура на мафа, голос поміняю, але ти спочатку доведи свою мирність!

---------- Додано в 08:43 ---------- Попередній допис був написаний в 08:33 ----------

Блін, з того всього гону важко тепер зробити якісь висновки... Піду усіх почитаю з початку і видам свій списочок підозрюваних...

16. Персі

Доброго ранечку ) А мені приснилось, що маф - Алекс! От такий поворот ))

Твістер, бо Фокса не така, як має бути. )

нормально, є право аж на дві помилки, розкіш )) якщо взяти до уваги, які в нас розклади зазвичай )

17. Кохана

Кохана LuBimaya

хм...
    Поки що так:
    1. Хантер - ну для мене зараз це кандидат №1 в мафи, бо після його вчорашніх маніпуляцій з'являється дві думки - або маф, або ідіот, але ми граєм без ідіота, значить маф, хоча на 90%... поки що...
    2. Редфокс - вірячи теорії Персі, бос мафії, хоча і варіант з полікованою жертвою теж не варто відкидати, але все убєдітєльно, почекаю її пояснень... бо два дописи то нічого...
    3. Настя - тут щось не то, якось вона швидко повірила Хантеру і поміняла голос на Нірванку, тим самим роблячі рахунок 3:3 між ними, цікаво...
    4. Овод - ну тут взагалі коментарі відсутні, мутний як завжди, але більше видається мирним наразі...
    5. Нірванка - схоже, що мир, але ті її вчорашні неймовірні теорії наштовхують на протилежні думки, поки що мир на 70%...
    6. Іспанка - чарівна спаїватєльніца гравців, а чи не ховається за цією масочкою мафка? Коли мирна пише більш обґрунтовано і думає, а зараз якісь хіханьки да хаханьки... хз
    7. Мартіні - ну цей товарісч розстроївся, що не вдасться вже Персі підвісити і вирішив гатити по всіх підряд типу "куди вітер туди і я".. най буде поки 50:50...
    8. Алєкс - не знаю який він маф, але грає, наче як і миром грав.. хоча, думаю, що це ще той жучок... поки схильна думати, що мир...
    9. Ріксі - що можна сказати про нашу досвідчену Ріксі... або добре замаскований маф, або простий мир... схильна вірити другому...
    10. Сашка - не побачила в його діях мафості, можливо мало писав.... хз
    11. Твістер - теж малувато інформації, і до того ж вона дуже розумна і досвідчена, тому вміє запудрити голову... але думаю, що все ж таки мир...
    12. Персі - вже знаємо хто
    13. Любімая - молю Бога, щоб не виявилась оленем....

поки такий ось у мене списочок...

Наразі біжу, бо маю ще купу роботи і в лікарню йду з малою, тому буду після обіду або вже ввечері.. тому всім па! Гарного дня!

18. hunter

hunter мандрівник

:drinks:
    Любімая:
    - за сон рЄспЄкт! :preved:
    - всі кажуть шо я натякав на те що я дівчинка, де блін??? покажіть цитати!!!!
    - ось ти ще більше спалилася - кажеш що поміняєш голос якщо я відмажусь! - отже тобі пофіг кого вішати, лиш би не свого-мафа!
    - і останнє головне!!! твій оцей пост проти всіх - де там мафи крім мене? я не знайшов! (не рахуючи редфокс - все таки ймовірність попасти в лікаря була більшою за блок дівки!!)
    в тому пості все отаке: хм, вона/він може бути мафом, а може і ні. всі такі скриті.... тобі мало 20 сторінок щоб знайти когось???
    любімая, тепер не відмажешся!!!

---------- Додано в 09:36 ---------- Попередній допис був написаний в 09:35 ----------

і всім доброго ранку і чудового дня :preved:

19. Персі

Фоксі! Ти вже півгодини висиш на сайті і мовчиш. Я вважаю тебе босом мафії, шо скажеш на своє виправдання? )

---------- Додано в 09:40 ---------- Попередній допис був написаний в 09:39 ----------

Хантер, ну якщо вже на то пішло, ти там писав, що Нірванку заблокувала дівчинка. ))
    І нашо ти таке писав? )

20. Кохана

Кохана LuBimaya

я сказала, що поміняю голос в тому випадку, якщо буде інша кандидатура на роль мафа, а ти в свою чергу доведеш свою мирність! не перекручуй слів, будь ласка!
    а ось ти зараз ведеш себе точно як маф! чому ти не наїжджатєш саме на мене а не на Мартіні чи Алєкса? я не одна проти тебе... і голосуєш проти мене, бо я проти тебе проголосувала? типово для мафа... не здається тобі?
    карочє, Хантер, харош воду мутити і стрілки переводити...

---------- Додано в 10:11 ---------- Попередній допис був написаний в 10:10 ----------

крікну, а в отвєт тішина....

---------- Додано в 10:13 ---------- Попередній допис був написаний в 10:11 ----------

ну то давай свої грандіозні умозаключєнія! в чому справа???

навіть і не думаю відмазуватися, бо мені немає за що...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)