Мафія: гра №20!

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем -Erebus-, 30 січ 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Мартіні, я тобі співчуваю, чесно :))) Це ж як хотілось, напевне, мене повішати, а тут така засада :haha:

2. nastinka

nastinka відсутня

я не встинаю читати, що ви тут написуєте :)
    до речі пиріжки з трояндовим варенням мені несіть:)))

3. Кохана

Кохана LuBimaya

а чого не заблочить?

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ну нічо, будуть і інші ігри :)

5. Персі

:haha:
    І Настінка така не одна ))) вас багато, і як вас долати ))))
    та не дожила б я, Сашка :)))

6. hunter

hunter мандрівник

Насть, це все що ти скажеш?))))

7. Персі

Хантер вважає, що Фокса - мир, а мафи цієї ночі попали в лікаря, чи того, кого він лікував )

8. nastinka

nastinka відсутня

Персі якщо ти дівчинка, то лікар має тебе полікувати, щоб мафи тебе не стравили цієї ночі, і нафіга треба було розкритись в перший же день? аааааааааааааааааа
    я ніпоняла?) я спала) і во зайшла тіки в скайп, ми тіки поснідали :) і я завжди в скайпі він автоматом вмикається

9. Кохана

Кохана LuBimaya

і у тебе це дуже добре вийшло, замєть! але це тебе не робить мирним...

10. Персі

:tongue: Злий ти, Мартіні, заміть, я ж тебе не вішаю поки :haha: хоча могла б ))

---------- Додано в 00:24 ---------- Попередній допис був написаний в 00:24 ----------

Хантер підозрілий )

11. nastinka

nastinka відсутня

а що мені сказати?
    Нірванка, щось мало пише, я не вірю, що персі дівчинка, я проти поки Редфокс принаймні до того часу доки вона не почне аргументувати, щось за себе, ви тут таку кашу намололи :wacko:

12. hunter

hunter мандрівник

бо вона не попала в боса! а бос попав в лікаря!

13. Кохана

Кохана LuBimaya

ну значить хтось ще вмикав твій комп поки ти спала.. бо ти зявлялася і раніше але нічого не писала, я теж це помітила.. може то був полтергейст? чи голий Хантер? :)

14. nastinka

nastinka відсутня

а шо хантер сказав тобі, що він дівчинка у ПП?) нарушаєм?)

15. Masini

Masini Well-Known Member

Мне кажется у нас таки есть маньяк-оленевод... Или наш олень заразен и передается воздушно-капельным путем... Или размножается почкованием... В общем чет мне страшно стало...

16. nastinka

nastinka відсутня

я дивилась свою карму і що мені написали у "паокажи своє личко" і читала з 5 сторінки, що тут написано, то не так гвидко :) +10 хвилин я снідала :)

17. Персі

бо, по - перше, за нульовий день я нарахувала штук 4 чи 5, які мене підозрювали, а відбиватись з температурою мені було впадло, а по - друге, в мене намалювався серйозний конкурент :haha:

18. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Емм, Хантере, я звичайно дуже люблю задачки-головоломки, але тут щось я покищо не дуже розумію, що до чого... можливо хтось мені підкаже...)

19. Кохана

Кохана LuBimaya

Хантер, лягай спати, бо твої мафські брєдні заходять все далі і далі... і немає тому кінця і краю...

але це теж варіант, чому такий впевнений? тільки не кажи зараз, що ти лікар і лікував себе... ти вже під дівчинку косив...

20. nastinka

nastinka відсутня

так фоксі мир чи маф? о_0
    дада :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)