Мафія: гра №20!

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем -Erebus-, 30 січ 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Masini

Masini Well-Known Member

Хантер, ну дурень, ну настоящий... к Фоксе она ходила!!!!!!

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Нірванка, чо ти до мене пристала? :haha: Не ходила я до тебе, тому і сказала, що ти не бос. ) Як будеш дуже проситись, то прийду ))
    Ну ок, поясни, який сенс мафу в перший же день палитись тим, ким він не є?
    "Якщо" тут зайве
    Блін, в мене таке враження, що тему хіба Ріксі читає... всі решта або з великого будуна шось пишуть, або х.з. ))))

3. Masini

Masini Well-Known Member

МАРТИНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Нахрена вы потенциального босса вешаете??????????????????????7 Вы тему читаете или др*чите сидите???????????????????77

4. Персі

:haha::haha: хай бог милує ))

---------- Додано в 23:56 ---------- Попередній допис був написаний в 23:55 ----------

я переголосую, поки не знаю, на кого

5. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Перечитав, ну і...? Якби Персі не написала, що вона дівчинка, то ще би подумав, а так...

6. hunter

hunter мандрівник

Персі - те що ти вскрилася - то дуже кльово! тупо ппц! тепер мафи шарять чи вони вбивали лікаря чи їх дівка загнобила!

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ок, тоді Хантер

8. Кохана

Кохана LuBimaya

шо??? не тренди! те саме можу сказати і про тебе! Ти прекрасно знаєш, що я в скайпі постійно... і це може підтвердити будь-хто,хто має там зі мною контакт... і чого це ти про мене згадав одразу, як я проти тебе проголосувала? ась? ;)

а ось настя сьогодні заглядувала пару разів в скайп, але в грі нічого не відписала...

9. Персі

а ти нашо голий по місту бігав? :haha:

---------- Додано в 00:07 ---------- Попередній допис був написаний в 00:06 ----------

Ну і ми завтра будем шарити. Чи, принаймні, док буде (якщо лікував не себе)

10. Masini

Masini Well-Known Member

А вот Овод

11. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Блін, ну ви всі мутите... Персі, ти реально трохи натупила. Сиділа б мовчечки і голосувала б за когось лівого, окрім боса, а наступної ночі знов би заблочила. Тоді б і знали точно все і відкритися вже можна було б.

12. Персі

наступної ночі не заблочила, а пережити ше день, ніч, і день :))) не з моїм щастям ))
    Так хоч будете знати, до кого я ходила, якщо шось

13. hunter

hunter мандрівник

ти і іспанка і рікся і нірванка - дуже підозріло були в скайпі, ось я і на вас надумав)))))))

---------- Додано в 00:15 ---------- Попередній допис був написаний в 00:14 ----------

та всьо буде внормі, лікар полікує Персі, лікаря замочуть - всі офігіють і на третю ніч боса вже не заблочить Персі, а там і її прибють і дЄло в шлЯпЄ :crazy:

14. MARTINI

а чому він? Розкажи хід своїх думок

15. Masini

Masini Well-Known Member

Действительно, дуже підозріло, особенно с тем учетом, что я в скайпе онлайн круглосуточно

16. MARTINI

я зрозумів, мафи підкупили БД

17. Masini

Masini Well-Known Member

Потому что:

1. Нужно Хантеру составлять здоровую конкуренцию
    2. Меня раздражает, когда разговаривают односложными фразами
    3. Мне его не жалко

18. hunter

hunter мандрівник

одним словом - місто вибачайте за те все що я написав, хотілось хоча б раз пооленячити жостко:preved:

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Мав на увазі наступну після цієї.

20. nastinka

nastinka відсутня

о_0
    ну якщо так подивитись, то вимахувався Овод з самого початку або він дуже буйний мирний, або олень, але не думаю, що він маф, або ж то нагла пропокація, а те, що Персі пише дуже обережно це мене настрожує, може вона маф, чого вішати поки нірванку?мартіні не викликає поки підохр, а от редфокс я ще мафом не бачила :)
    тому маю на неї підозри, може й вона маф?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)