Мафія: гра №20!

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем -Erebus-, 30 січ 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Masini

Masini Well-Known Member

Ладно, Перси, давай мы Фоксу повесим когда ты умрешь?

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Мені вже весело :))) Ше дівки будуть? )) Яка популярна професія, аднако ))))

---------- Додано в 23:35 ---------- Попередній допис був написаний в 23:34 ----------

Я - дівчинка. Уточняю для особливо обдарованих, на кшталт Мартіні )
    Якщо з якихось причин комусь дуже хочеться мене вішати просто тому, що хочеться - дуже прошу )

---------- Додано в 23:37 ---------- Попередній допис був написаний в 23:35 ----------

Вообще я против, разумеется, но запретить не могу, дело хозяйское

3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Пояснення було. Хто читає тему - побачив!

А який сенс БД боса зливати? Це ми тупимо! Рікся правильно писала, що, навіть якщо й вичислимо боса, то нафіга ж його вішати, якщо можна 100% заблокувати через ніч?
    Ага... Три мафа кинулись голосувати відразу після початку дня за різні кандидатури. Сплю і бачу!!!!!!

4. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Ну якщо ти дівчинка, то хто ж тоді Хантер?)

5. Masini

Masini Well-Known Member

Не понимаю почему почему ты против. Зачем тебе надо вешать ее прямо сейчас? После твоей смерти - как нефиг. А сейчас есть ли смысл?

6. hunter

hunter мандрівник

я ж відповів!!

7. Masini

Masini Well-Known Member

Либо маф, либо Еребус ему дал роль оленя

8. Персі

Персі La mafia è immortale!

А, я не поняла. Я подумала, ты предлагаешь вообще меня сегодня вешать ))
    А так - ну давай. Если доживу до третьей ночи, и если моих рук таки дело (а не док), заблочу ее еще раз.
    Або олень, або маф, однозначно. Хоча на оленя ше Мартіні дуже проситься ))

9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ага, а я сплю і бачу як всі мафи проти одного когось голосують
    ткни носом
    хм... наразі лишається вірити на слово
    Ок, тоді Нірванка

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Думаю, що Персі - маф, інакше б вона мене вже покусала :)
    Та нє, ви не так все зрозуміли! Я написала, що Редфокс могла ж натякнути на те, що вона - маф. До речі, вона ж сама постійно каже, що не бреше на рахунок своєї ролі, а отже і тут не бреше - бо ж не каже, що вона мирна, а каже, що булочниця і що неповезло. Вловлюєте? І ще я сказала, що вона то могла зробити не навмисно. Це теж варіант. Але справа не в тому чи це вона спеціально так написала чи ні, а суть в самому факті - такі слова є, моє пояснення цих слів є, а якщо хтось вважає, що я неправильно констатую факти, то виложіть свою думку.
    Поки що добраніч. Не настрочіть багато, прошу!

11. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Так олень ж не знає, що він олень... а хоча головне щоб інші побачили що він олень :haha:

12. Masini

Masini Well-Known Member

А вот теперь мне, Мартини, объясни, почему Нирванка? Уже выяснили, что она не босс. Чо голосим, да еще и без аргументации?

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А чо Ти їй так легко зразу повірив? І чому тоді проти мене голосуєш? Де логіка? Персі сказала, що до мене ходила? Не пригадую. І голосує Персі проти Редфокс. Якби вона ходила до мене, то чи б голосувала зараз проти іншого? Значить або вона до мене не ходила, або вона не дівчинка.

14. Masini

Masini Well-Known Member

А это ментально передается как-то видимо. Еребус там чакры свои по особому настраивает и флюиды посылает

15. hunter

hunter мандрівник

прочитай мої повідомлення з самого початку!!!

16. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

А, ну тоді Ріксі права, це я не правильно зрозумів твій допис :))) Я щось дуже сумніваюсь, що Редфокс так буде палитись :)

17. Кохана

Кохана LuBimaya

карочє, Хантер - маф!
    Ібо якого лєшаго він палився дівкою... якщо дівка насправді Персі (якщо тільки Персі не блефує)....

18. hunter

hunter мандрівник

Персі, так до кого ти ходила? і нафіга вскрилася?????

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ок, редфокс

20. hunter

hunter мандрівник

любімая теж мафік, ібо вона в скайпі мало коли сидить, а тут вже скілько часу.... і настінка в скайпі, а на форумі нема, странно, нє? (та, я переводжу стрілки!!!)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)