Мафія: гра №20!

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем -Erebus-, 30 січ 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. hunter

hunter мандрівник

отже Персі босс, а Нірванка якийсь там ранг...)))

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Хантер, тіко не кажи, шо ти дівка :haha:

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я не бос, бо Ти лежиш еротично в шмарклях з глінтвейном? :wacko:
    Я просто не бос і навіть не маф, ну але не через Твої шмарклі, вони тут ні при чому.

4. Персі

хантер у нас геній )))))))

---------- Додано в 22:47 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ----------

Прощаюсь з вами, завтра вночі мені капут :)))
    Айм соррі, але справді важко грати в такому стані (( знала б, що прихворію, не писалась би

5. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Ведучий йде спати... Всім добраніч!

6. Персі

Нірванка, не прикидуйся дурнішою, ніж ти є. Думаю, всі вже зрозуміли, шо й до чого

7. Masini

Masini Well-Known Member

Ну а то, что они сознательно пропустили выстрел, дабы кого-то подставить, мы не рассматриваем. Зря...

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Твоя душа спокійна, бо Ти - маф, а мафи думають, що мають перевагу, бо в курсі хто мирні і їм простіше змовитись і противника повішати, і взагалі вони вважають, що вище. Знаю, не раз була мафом.
    От і я кажу, що дурне!!! Спалилось на самому початку гри! Я б на місці лікаря завтра б його лікувала. Лікар ж і так себе не зможе лікувати, бо очевидно сьодні себе лікував (дії дівчинки відпадають, бо вона очевидно була в мене). Заскучився, брате, чи шо? Ну я може олень так граю, а Ти чого? Ех..

9. Персі

то голосуй проти мене )

ПС. Не можу уявити, щоб народ так тупив, прикидаються напевно ))

---------- Додано в 22:51 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ----------

Хантер з Нірванкою - мафи! :wacko:

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Наступного разу поставлю смайлик :)
    Та ну, я в таке не вірю. Тим більше, що ж ніхто не знає де лікар, де дівчинка. Та і вони не могли знати чи дівчинка піде до мира чи до мафа. Дівчинка ж могла піти до мафа, потім кричати про це і мафа б повісили. Тому думаю, що мафи не втрачали б хід на таку мало ймовірну схему.

11. Кохана

Кохана LuBimaya

щось у мене промайнула думка, що завтра прийде справжня дівка... а хантер тупо зливає нірванку...

12. Персі

Який наклеп! Якби я була мафом, мене б совість мучила за невинно убієнних мною, я б не їла, не спала, і т.д. )))

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я буду голосувати тоді, коли буду дуже впевнена. Наразі лише висловлюю свої теорії.

14. Masini

Masini Well-Known Member

Мне показалось я очередной раз ночью видела голого сексуального Хантера? Или я чота плохо понимаю?

А послезавтра заблочит, что не ясно?

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Йой, я аж сльозу пустила :)))

16. Masini

Masini Well-Known Member

Upd Все, понял, вопросов больше не имею

17. Персі

Плохо понимаешь, або Хантер гонить собі, як він деколи любить, або він маф, оце вже не знаю )))

---------- Додано в 22:56 ---------- Попередній допис був написаний в 22:55 ----------

Хорошо, хоть кто - то быстро соображает )

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ньюанс. Згадала, що Редфокс часто в перших дописах гри, тобто в нульовий день дає підказки щодо своєї ролі. Глянула на її 2й допис:
    Зверніть увагу на слова "нет, я как всегда - самый мирный булочник!) не пруха мне с мафией))))". Тобто їй не повезло. Ми можемо подумати "не повезло, бо мені попалась роль мирної, а не мафії". Але! В реєстраційній темі вона писала:
    Тобто Редфокс не хотіла бути мафом! А "не пруха", бо таки їй випало бути мафом.

19. hunter

hunter мандрівник

а Рікся також мафік)))) пусті слова і чиста вода)))

20. Masini

Masini Well-Known Member

Очередная порция добротного бреда :haha: Маф будет намекать на роль мафа, ага. Повесьте меня быстрее, я не хочу играть. Бинго!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)