Мафія: гра №2

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 6 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. hunter

hunter мандрівник

Результат ночі: всі живі.
    Оновлення до правил: при провірці комісаром мафії, ком отримує в приват: маф або не маф.
    ДЕНЬ #2

2. nastinka

nastinka відсутня

так, саме так))

тільки що прочитала) ну ви ж не кажете свою роль, з чого я маю признаватись?)

3. ovod

ovod Well-Known Member

результат: Martini mafija!
    п.с. чому правило почало діяти до його оголошення? Думаю, що якщо мене заблокували, то я б ніякого результату немав.

• Подобається Подобається x 1
  4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Та він вже давно розказав взагалі - то. :)))
    Результати ночі несподівані, виходить, ми знову на тому самому місці

5. ovod

ovod Well-Known Member

думаю треба подякувати нірванці, обдурила, що буде себе лікувати, а врятувала мене
    хоча прийде розкаже

6. Персі

Вау. Овод, як ти знав? :))) І про Тверезого і про Мартіні? Ти в реалі комісаром не працюєш часом? :)))
    Так, Нірванка молодець :)

---------- Додано в 12:06 ---------- Попередній допис був написаний в 12:04 ----------

Як це, заблокували? Блокує тільки дівчинка, а вона на стороні мирних, чому вона мала тебе блокувати?

7. ovod

ovod Well-Known Member

я просто в розділі філософія довго спілкуюся - жартую, поясню після гри. Там просто один момент появився, але потім подумав, що помилився.

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Потрібно повісити або Овода або Мартіні тоді будемо знати хто є хто.

9. ovod

ovod Well-Known Member

а наскільки вона була впевнена що я комісар?
    До речі в тебе яка роль?

10. Персі

Ну після того, як Нірванка виявилась мирною, а ти її захищав, шансів на те, що ти комісар все - таки більше, ніж на те, що ти маф. Принаймні на мою думку
    Ем... Та я вважаю, що у мафів і так забагато інформації, хто є хто... Далі нехай самі вираховують...

11. ovod

ovod Well-Known Member

вже немає різниці,
    будеш голосувати проти Мартіні?

12. nastinka

nastinka відсутня

просто якшо всі знатимуть хто є хто, то нащо грати?
    я тут трошки пропадаю зі своїм зміщення в +4 години від України. так, шо не тре так зразу на мене тойвот))

13. Персі

Хм, слухайте, а може, мафи зовсім і не в Овода стріляли, а в Нірванку, а вона себе вилікувала? Адже теж таке може бути. Хоча комісар більш небезпечний, однозначно.
    Схиляюсь до такої думки. :) Підстав не вірити тобі не маю

14. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Так, народ, це вчора були сміxуйочки, а нині то вже не смішно. "Я комісар, нірванка дохтур, мартіні мафія..." Ви шо не бачите шо вони нас всіх розводять як кроликів!!! Викинули одного зі своїх (Тверезого) аби нам очі замилити! Комбінація звичайно цікава, але надто груба робота. Це ж ясно як білий день, що Нірванка і Овод - то одна банда.

15. ovod

ovod Well-Known Member

думаю мафи могли розгадати її гру, і тут гадати чи вона грає чи ні складно. Значить вбивати треба небезпечнішого.
    Хоча прийде Нірванка розкаже
    просто той хто відкриється не факт, що йому повірять.
    А от відкритися мирному, якщо він мирний простіше ніж мафу прикинутися мирним

16. nastinka

nastinka відсутня

я схиляюсь до думки, що мартіні маф. поки що :)

17. ovod

ovod Well-Known Member

припускайте і думайте хто третій маф

---------- Додано в 12:48 ---------- Попередній допис був написаний в 12:40 ----------

якщо я маф, то чому тоді мафи не пристрілили когось - нірванка ж лікувати мала себе або можливо мене( якщо вона припустила що я комісар). тобто ймовірність, що постріл нічого не дасть висока(більша ніж коли я комісар, а вона лікар) і мафи мали б краще вбити когось іншого, щоб число мирних зменшилося.

18. Персі

Можливо, боса мафії заблокувала дівчинка :)

Але я шось не розумію, чому маф лишився живий, якщо в нього влучив комісар? о_О

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А це ми сьогодні взнаємо. Розподіл сил такий, що дозволяє нам зробити одну помилку, тож я без страху пишу:

Винен: MARTINI
    Поки що з результатів попереднього голосування я довіряю Оводу.

20. ovod

ovod Well-Known Member

правила помінялися,
    просто було б нецікаво ловити тільки одного мафа :)

---------- Додано в 13:00 ---------- Попередній допис був написаний в 13:00 ----------

Винен: MARTINI

---------- Додано в 13:03 ---------- Попередній допис був написаний в 13:00 ----------

може скажеш хто ти?

а ви Sashka-ua хто?

---------- Додано в 13:05 ---------- Попередній допис був написаний в 13:03 ----------

коли нірванка скаже який вона зробила хід і приблизно будемо знати кого заблокувала дівчинка, то будемо знати третього мафа.
    тому пропоную відкритися

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)