Мафія: гра №2

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 6 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А якщо я не маф? Не прикро буде прибрати людину, яка може Вас врятувати? ;)

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Так Вам поки нічого не загрожує. :) Крім того, я припускаю, що Тверезий переголосує проти Вас (це єдиний спосіб йому від смерті врятуватись), і вийде нічийна ситуація і ніхто не помре.

3. ovod

ovod Well-Known Member

зрозуміло, кого тоді краще провірити комісару?

Вагаюся між Мartini і Вороном.

Останнє редагування: 8 вер 2010
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Так можуть же 2 особи переголосувати ;)
    Наприклад, мафи вибирають за кого голосувати, але домовляються при першому голосуванні голосувати за різних, щоб не виказати свою трійцю. А потім переголосовують, щоб викинути того, кого їм треба позбутись. Боюсь за себе, бо ляпнула зайвого, не подумавши про наслідки :shy:

---------- Додано в 18:42 ---------- Попередній допис був написаний в 18:40 ----------

Хм.. Ще подумала, що мафії ж не обов'язково голосувати проти однієї і тієї ж особи, правда?

5. ovod

ovod Well-Known Member

вони просто пристрілять потрібного вночі

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Весела така гра виходить :)

Я думаю, шо якшо Овод не маф, то його обов"язково вночі пристрелять :) Він вже привернув до себе надто багато уваги :) Хоча то залежить від того, наскільки він був близьким до істини. Якщо його прогнози всі мимо касси, то залишать жити аби і далі каламутива воду :)

7. Персі

Може, й так. А може, все значно простіше, і мафи - Ви, Овод та Настінка. Я ж не можу знати напевно. Прибираєте мирного зараз, ще одного вночі - і усьо, три проти трьох - а це перемога мафії, як я розумію.
    Я думаю, мафія вже й так отримала значну фору, коли дізналась, хто комісар (якщо ти і направду комісар). Не треба мафіозі ще й розказувати, кому чекати нічного візиту. :)

8. ovod

ovod Well-Known Member

ну мафія від цього нічого не виграє, а в мирних є ще Нірванка або себе врятує або мене, вона ж знає, що я мирний. Заблокувати може, наскільки я зрозумів, тільки дівчинка.

---------- Додано в 20:23 ---------- Попередній допис був написаний в 20:21 ----------

і якщо мене не заблокують, але вб'ють, то завтра будете знати чи Martini мирний.

9. MARTINI

у мене чесно кажучи мозок закипів, але я так і не зміг осягнути глибини всієї цієї логіки :wacko::wacko::wacko: мабуть я затупий для вашої гри :bor:

10. ovod

ovod Well-Known Member

якщо Тверезий маф, то мене вб'ють, але я ще встигну когось провірити і якщо це маф він вмирає. І результат ведучий оголошує вже без мене.

---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ----------

п.с. якщо nastinka не поміняє голос, провірю Martini інакше Тверезого.

11. Персі

Не факт. Тебе може прикрити Нірванка (це при тому розкладі, якщо Нірванка - дійсно лікар, а ти - дійсно комісар). З іншого боку, мафія може передбачити такий розклад, і вбиватиме вночі Нірванку. Вже не знаю, що й думати. Виключати, що ти та Нірванка заодно, але на боці мафії, теж нерозумно. Тим більше, якщо Тверезий - мирний, а вночі ви ще одного мирного вбиваєте - і кінець гри. Х/з.

12. ovod

ovod Well-Known Member

якщо ти дівчинка, то блокувати мене якщо я маф немає смислу - постріл зробить хтось інший, хто поза увагою. Правда щось я не знаю чи блок боса мафії зупиняє постріл, якщо не він його робить, а хтось інший. Треба уточнити

13. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Що ж ви робите, мирні!!! Переголосовуйте проти Нірванки!

14. hunter

hunter мандрівник

ГОЛОСУВАННЯ ЗАВЕРШЕНО!

• Подобається Подобається x 1
  15. MARTINI

Дуже інформативно! Всі ж на результат чекають! :) Кого вполювали?

16. hunter

hunter мандрівник

ПОВІШАНИЙ МАФ 3ступеня Tverezyj
    НАСТАЛА НІЧ
    ніч триватиме до 12год завтрашнього дня
    день триватиме до 21год (+/-15хв) завтрашнього дня

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

УРА!!! :radist:
    Невже Мартіні теж маф? Бо голосували обоє проти Овода, який ніби то комісар.
    Наскільки пам'ятаю, мафія проти мафії не голосує? Тоді Настінька і Овод точно не мафи.

Останнє редагування: 8 вер 2010
  18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Побачимо що буде вночі...

19. ovod

ovod Well-Known Member

хіба, мені здавалося, що може

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ----------

погроза?.....................

20. MARTINI

Ну я ж писав в сусідній темі,що я проти того,хто проти мене :) Овод тут цілу теорію виводив,що Мартіні маф на 90%. Ніхто більше мені нічо поганого не зробив,тому мені рука не піднімалася голосувати проти когось крім овода :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)