Мафія: гра №2

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 6 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. hunter

hunter мандрівник

нагадую день завершиться 08.09.2010 о 21:00 (+/- 15хв)
    а ніч завершиться 08.09.2010 о 23:59
    НД можна надсилати також впродовж дня (міняти теж можна)

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

А мені овод під підозрою, шось дуже багато каже :)

Якшо вже відштовхуватися від того, хто найменше пише, то на роль мафа найліпше підходить Тверезий.

Я гадаю, в даному розкладі найліпше вішати Нірванку. Якщо вона лікар, то сама себе вилікує і наша совість чиста. А якщо маф, то три дні свят :) Безпрограшний варіант!

• Подобається Подобається x 1
  3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Вішати треба того, хто під найбільшою підозрою. Нехай Нірванка пояснить, як це вона не зробила нічний хід, а ніч закінчилась раніше??? Це очевидна брехня, яка була
    б вигідна лише мафу. Тож я голосую не проти будь-кого, а проти людини, яку аргументовано вважаю мафом. Закликаю мирних проголосувати проти Нірванки, а комісара перевірити Овода або Персі.

---------- Додано в 23:33 ---------- Попередній допис був написаний в 23:28 ----------

Навряд чи. Наскільки я зрозумів, то лікар свої ходи робить вночі і вилікувати може лише від пострілу мафії. А вдень від шибениці може врятувати лише рівність голосів.

4. ovod

ovod Well-Known Member

кого я провірю можуть голосувати Nirvanka, Персі і Sashka-ua(при умові що я завтра зможу сказати результат), а над рештою поки що думаю. Ворон в день ще не появлявся, так що складно сказати щось.
    Але десь 90% tverezyj і nastinka мафи.
    п.с. надіюся hunter ще раз Персі не зробив мафом :)

непонятно, треба буде у ведучого спитатися

щось не зрозумів - ніч 3 години?

---------- Додано в 23:38 ---------- Попередній допис був написаний в 23:34 ----------

до завтра, надіюся тут нікого ще повішають десь до 4 години :)

5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

що там непонятного!! Ведучий закінчив ніч достроково лише після того, як всі проголосували, отже Нірванка бреше, отже вона маф! Що неясного не розумію!
    І Ви, очевидно, блефуєте. Бо який би комісар вскрився так швидко і підставив себе під удар? Ану ж поділіться з нами результатами Вашої першої перевірки... Цікаво...)))

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Сашка,

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

MARTINI

• Подобається Подобається x 2
  8. hunter

hunter мандрівник

ну якшо раптом всі не зможуть відіслати НД, то буде трохи довша... але шо там тої ночі? 5хв написати...

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я пропоную розглянути кандидатуру Персі. Дуже підозріла особа. Дивно виглядає і те що Riksia замочили в першу ніч. Та й група із трьох "мирних" якась підозріла дуже. Але тут ще можу помилятись. Не знаю хто більш підозрілий, але Персі серцем чую що щось з нею не так.

10. nastinka

nastinka відсутня

ви певні в тому шо говорите?) якшо помилитесь? м? то шо буде?)
    смі маф. а щось ше кажете ;)

11. Персі

Персі La mafia è immortale!

Це серйозний аргумент проти мене. Хто його зна, як з таким і сперечатись. ;)
    Дивні ви... Думаєте, як я в першій грі була мафом, то мушу бути мафом і в цій... :) Втім, робіть, як знаєте, я вже стомилась щось доводити

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Від того що Ви були мафом в першій грі не значить що Ви не є мафом в цій.
    Набрались досвіду ще до того. :cry:

13. Персі

Як і зворотнього не означає, а проте, в мене складається враження, що мене найбільше підозрюють по даній підставі
    Ну і? Це теж якось свідчить проти мене? Такого досвіду міг набратись кожен, хто уважно перечитав тему першої гри, не кажучи вже про всіх, хто грав.

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не я завершувала ніч раніше, а ведучий. Тому треба в нього просити пояснення.
    І якби я дійсно була лікарем, то б не писала про нічні дії з тою ж логікою, яку описала Персі:
    Але от зараз думаю так. Ви подумали, що я лікар. І вже 2 голоси проти мене. Кому я невигідна? Мафам. Ще й однаково голосують. Змовились. Це очевидно! Отже, думала, що Сашка і Персі - мафи. Але тоді б Персі не просила комісара вночі перевірити Сашку. Отже, я заплуталась :)))

15. Персі

Нірваночко, а яка тут ще може бути логіка? Ви написали, що могли врятувати Ріксію... А хто може врятувати гравця? Лікар... Яке ще тут може бути пояснення? Або Ви дійсно лікар (але я ніц не розумію, навіщо ж розкриватися, те ж саме стосується і комісара), або Ви маф і збиваєте з пантелику (до речі вдало, бо особисто я вже майже нічого не розумію). Те ж саме і комісара знову таки стосується... Навіщо розкриватись? Ну поясніть хтось логічно... І до речі, підтримую запитання... якщо вже комісар розкрився, то хай хоч поділиться результатом першої нічної перевірки.
    Втім, мене ще стурбувало, що після підозрілих дій Нірванки та Овода (видачі себе за нібито лікаря та комісара відповідно) раптом з'являється Ворон, який до цього часу відмовчувався і починає активно переводити стрілки на мене (добре, що хоч на мене переводити зручно: мафом була, досвід має, благодать... )

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Можу лише сказати, що я не маф, але поки що не знаю як переконати мирних в цьому. Сама заплуталась :)
    Ви, Персі, чомусь в мене викликаєте довіру. Тому, мабуть, буду голосувати проти Сашки. І ще чомусь Овод підозрілий. Все дуже складно. Думаю, що після першого голосування і ночі можна буде все проаналізувати і розкласти по поличках.

17. ovod

ovod Well-Known Member

нірванка не маф!
    а якщо вона мирна, то думаю смислу прикидатися лікарем немає. Значить лікар.

ну от тепер більше впевнений
    просто всі подумали, що блефуєте, бо ведучий мав дочекатися НД, а значить те що ви не відіслали НД неправда.

18. Персі

То з результатів нічної перевірки?

19. ovod

ovod Well-Known Member

просто нірванка себе видала, а мафи знають що вона мирна, а мирній кимось ще прикидатися небезпечно. Значить вони її вночі на 90% вб'ють.
    тим більше всі майже точно мирні почали її звинувачувати, тому і втрутився.
    п.с. мафам потрібно найшвидше прибрати комісара, лікаря і дівчинку.

---------- Додано в 16:04 ---------- Попередній допис був написаний в 16:03 ----------

так

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Блін, я занадто довірлива для цієї гри :))) Тепер навіть не знаю на кого думати. Щось мені Сашка не подобається..

Винен: Sashka-ua

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)