Мафія: гра №2

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 6 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

скидається на те, що Ви прикриваєте Персі і Нірванку. А Персі прикриває Нірванку теж. Чи ж не ваша троїця відстрілює нас ночами??? Треба вже думати над тим кого "вздьорнуть" цього дня. Якщо це буде хтось із вас трьох і він виявиться мафом, то думаю далі можна за ниточку розплутать цей мафіозний клубок... Це, поки що, лише припущення.

• Подобається Подобається x 2
  2. Персі

Персі La mafia è immortale!

А як саме? :)

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Блін, я протупила, вибачайте. Читала тему ляп-тяп і подумала, що сьогодні зранку починається гра, тобто день, тобто перед тим була ніч і ролі роздали і нічого не треба було робити. Ось сіла за комп глянути коли ніч почнеться, а тут день. Зовсім заплуталась.
    Я б сказала, але мені і так не повірять.
    Шкодую, що не розібралась добре з термінами. Може б щось змінилось.
    П.С. А якщо хтось за ніч не виконає свого обов'язку, то йому за то нічо не є?

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ану розказуй, який обов"язок ти там не виконала вночі? :)

• Подобається Подобається x 1
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Щиро - хотіла б бути мафом і всіх таких недовірливих перевішати!! :hang1:

6. ovod

ovod Well-Known Member

я, наприклад, переглядав попередню гру і не зауважив Riksia як небезпечного супротивника. А могли це помітити або також сильні граці або ті що вже грали, тобто tverezyj, MARTINI, Sashka-ua, чомусь все-таки не думаю, що маф Нірванка.
    перевірте
    п.с. можна на ти, так зручніше.

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Наскільки я зрозуміла, то мала б врятувати Ріксю. Але мушу ще детально перечитати правила, щоб знати точно. Але то вже завтра. Після того сільського весілля, на якому була і за гостю, і за фотографа, і за бігайку-помагайку, вже зовсім не соображаю.

8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Нірванка так повернула ситуацію, щоб всі подумали, що вона мирний герой. Сказала, що не виконала нічний обов'язок, отже навела на думку, що точно не бос мафії. А відповідно лікар, дівчинка або ж комісар. А хто ж вішатиме своїх героїв??
    Припускаю, що Нірванка - бос мафії, а Персі і Овод мафи другого і третього порядку. Але вішати в такому випадку боса не треба. Бо так ми знатимем хто є босом і дівчинка зможе її заблокувати вночі. А, якщо її вбити, то невідомо хто з двох інших стане босом.
    Тож в мене під підозрою Овод і Персі.

9. ovod

ovod Well-Known Member

судячи по часу відповіді біля 10 хвилин треба подумати чи можна такий текст писати 10 хвилин будучи не мафом, а MARTINI мій допис став нецікавим через пару хвилин - може він тут ні причім?

10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Мало того Нірванка ледь не прямо сказала, що вона лікар. Ясне діло, що якби це було так, то вона б зроду цього не зробила! І ще один її прокол в тому, що вона сказала, що не виконала нічну дію. А це точно блеф, бо, якби вона не зробила хід вночі, то ніч би не закінчилась раніше!!!

11. Персі

Тепер уже я ніц не розумію... Нірванка - лікар? Але ж навіщо розказувати про то мафам??? Лікар мафам не вигідний, наступної ночі будеш мертва. :wacko: Або ж Нірванка - маф і таким чином прикривається...

А в мене під підозрою Сашка, бо останні його два пости дуже схожі на переведення стрілок. При чому, можливо навіть і бос, а Нірванка - маф другого ступеню, тому то він і каже, щоб її не вбивали, а заблокували, щоб у нього самого, як у мафа, були розв'язані руки.

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ----------

Як у боса, були розв'язані руки, мала я на увазі.

---------- Додано в 22:10 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ----------

А на моє запитання, в чому полягає прикривання Нірванки з мого боку, так і не відповів. Все це дуже підозріло.

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

взагалі брєд. До чого тут те, через скільки я відповів? Я ж не сиджу й не обновляю сторінку кожні 30 секунд. А якби я відповів через 2 або 3 години то що? А те що Мартіні і Тверезий мирні я припустив з Вашого попереднього допису, де Ви їх звинувачували. А повиправдовувать зараз Мартіні вирішили, щоб відвести очі. А то я підкреслив, що Ви вигороджуєте Персі і Нірванку.

13. ovod

ovod Well-Known Member

якщо Нірванка мене вилікує вночі то я встигну провірити Персі чи ще когось, їй і так не судьба дальше продовжувати мафи так просто її не відпустять :sad: , а дівчинка заблокує когось, то ми ще повоюємо :)

---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:16 ----------

час було визначено іншим способом, але дозволеним

14. Персі

Ой, уже і комісар знайшовся. :haha: Люююди, ви все це серйозно понаписували, чи то вже пішов суцільний блеф???
    А хіба не зрозуміло, що комісар для мафів ще більш небезпечний, ніж лікар? :))) Тож тепер, коли вже й комісар знайшовся, то лікарю на найближчу ніч нічого не загрожує? :)))
    Йа не можу, ну і насмішили ви мене. :)

15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Вирішили в таку гру погратись? Що ж, я готовий проголосувати проти Нірванки. Нема проблем. Повішаєм її і все виясниться. Згодні?

16. Персі

Чого ж. Давайте. :)))

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

винен: Nirvanka
    чекаю на Ваш голос.

18. ovod

ovod Well-Known Member

значить мирний - мафу все-одно кого вбивати, ну майже все-одно.
    а от Мartini під підозрою, щось мало каже

---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:48 ----------

може почекаємо на решту?

---------- Додано в 22:50 ---------- Попередній допис був написаний в 22:49 ----------

не червоний колір

19. Персі

Шось не зрозуміла... За логікою "все одно кого вбивати" в даній ситуації поводиться якраз Сашка.

Винна - Нірванка

Я розумію, що якщо я не проголосую проти Нірванки, відразу підуть звинувачення, що я з Нірванкою в одній зв'язці і ми обоє мафи. Це підстава. :)
    Закликаю всіх мирних задуматись над поведінкою Сашки. А комісару вночі перевірити його.

20. ovod

ovod Well-Known Member

до підозри підпадає tverezyj давно не писав, а недавно на форумі був,
    так само як і nastinka
    похоже всі мафи виконують наказ боса
    а мирні за той час мають перегризтися

---------- Додано в 23:15 ---------- Попередній допис був написаний в 23:13 ----------

не спішіть голосувати все-одно всіх немає, хоча в принципі голос можна міняти

п.с. і мафів не потрібно самі своїх погробимо

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)