Мафія: гра №2

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 6 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Masini

Masini Well-Known Member

Если есть желание, можете тут forum.grodno.net/index.php?topic=201658.0 на первой странице почитать, что из себя представляют квенты на примере, а на второй, третьей и т.д. представлен пример хорошего
    отыгрыша с задействованием многих персонажей :)

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Хм. От і настав час робити перші висновки. Якщо Ви перечитуєте правила, то значить дістався вам якийсь діючий персонаж. Бо ж як грати простим мирним Ви знаєте з попередньої партії. Лишилось визначити хто ж Ви! Щоб часом вдень не повішати свого лікаря чи комісара. Хм, а дівчина за кого грає. Я так зрозумів з правил, що вона може блокувати всих?

3. Masini

Masini Well-Known Member

Девочка играет за мирных. Блокирует любого подозрительного игрока. Но так как она не может достоверно знать, кто маф, может заблочить и комиссара, и доктора, что, к сожалению, лишает их возможности совершить НД

4. ovod

ovod Well-Known Member

згідний хто буде мовчати буду голосувати проти нього :)
    п.с. правда мафи деколи нет обрізають :), так що звиняйте як деколи не буде довго.

5. tverezyj

tverezyj Well-Known Member

Зараз просто йдуть уточнення правил, які мені зрозумілі

6. Персі

Персі La mafia è immortale!

А ніч в будь - якому випадку закінчиться завтра о 21.00, чи так як в минулій грі, якщо всі, хто має, зроблять свої ходи, то швидше?

• Подобається Подобається x 1
  7. nastinka

nastinka відсутня

минулого разу я не грала. то мій перший раз.
    я в тому ділі. тільки починаю шарити)

8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Вибачаюсь. Сплутав Вас з Нірванкою. Я просто з мобільного(та ще й, поки що, не з свого смартфона, а з звичайного моб.), а тут такий обзор паршивий. Така це морока скажу я Вам! Всі теги прописую вручну! Всі виділення тексту, ссилки і т.д.

9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

до речі, мені теж цікаво. Що коли мафи когось замочать, лікар когось вилікує, дєвочка обслужить, а комісар перевірить, то ніч може завершитися скоріше?

10. ovod

ovod Well-Known Member

але тоді і день закінчиться швидше, а може хтось розраховує появитися за 2 години до кінця дня і проголосувати, а день вже закінчився, бо тоді коли змінювалося його не було? як тоді?

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Кого будемо вішати?

Щось підозрілих нема поки що.

12. tverezyj

рано ще. ніч

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Не спиться? :)

14. ovod

ovod Well-Known Member

думаю треба йти методом від супротивного, якщо ведучий вибирав не випадково.
    Тобто Персі відпадає.

---------- Додано в 20:30 ---------- Попередній допис був написаний в 20:28 ----------

а що в ночі обговорювати але не голосувати не можна?

15. tverezyj

Спиться, але заважають

16. Masini

Masini Well-Known Member

Тоже не понимаю для чего такие огромные ночи... Все свои НД ролевики должны выслать в течение дня. Не выслали - их проблема :)

17. Персі

Аж занадто... Робіть свої ходи, хто там має, і най ведучий оголошує день. :)
    Тоді частіше заглядувати і слідкувати, коли оголосять початок дня. :)
    До речі, а де це Нірванка? Вона взагалі з'являлась в онлайні?
    Якщо ні, то в мене навіть підозра виникла, для кого таку довгу ніч зробили. :))) Адже ведучий має знати, коли з'явиться його сестричка, :tongue: тож вона цілком може бути ходовим персонажем. Невідомо тільки, яким саме. Ну це так, припущення. :)

18. nastinka

nastinka відсутня

вона казала що буде у середу..то я про Нірванку :)

19. Персі

Мушу з Вами погодитись. :)
    Хм... в темі "Обговорення гри" писала, що 6 числа буде...

20. hunter

hunter мандрівник

Сестричка моя з'явитися мала б завтра. але хто зна як все складеться.
    Чому така довга ніч - бо це початок, треба щоб всі з'явилися, трішки адаптувалися))
    і до речі, під сестричку я не підлаштовувався, якшо хто питав би...
    і ще одне - ролі завжди роблю суцільним рандомом, якшо хто б питав (мені не важливо чи це моя сестра, чи це людина яка мені не подобається - рандом за мене робить свою справу)))

говорити можна завжди)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)