Мафія: гра №2

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 6 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

зате я дуже навіть непогано уявляю. Вам, Вороне, гаплик після завтрішнього голосування!

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Звідки така впевненість? Відведення уваги на іншого? ;)

3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

звідти, що вночі Овод його перевірить і все буде ясно.

4. hunter

hunter мандрівник

Сьогодні в ночі мафія вийшла на полювання, а коли дізнається що вбили комісара Ovoda то зрадіє ще більше.
    ДЕНЬ 3 до 21:00 (+/-15хв)
    ніч до 12:00 завтрашнього ранку.

1. tverezyj - маф3
    2. Riksia - мирний житель
    4. MARTINI маф1
    9. ovod - комісар
    в грі:
    3. Персі
    5. nirvanka
    6. Sashka-ua
    7. Ворон
    8. nastinka

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А в прощальному слові Овод може написати кого він перевіряв? І якщо Овод перевіряв мафію, а мафія в нього стріляла, то Овод в курсі хто мафія?

6. Персі

Персі La mafia è immortale!

Винен - Sashka-ua
    Чому - розкажу завтра або по закінченні гри, якщо мене повішають чи вб'ють вночі.
    Думайте головою. На жаль, я зможу прийти тільки завтра.

7. nastinka

nastinka відсутня

я теж думаю, що це Sashka-ua, проти ворона ніц не маю.

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

І я так думаю.

Винен: Sashka-ua

9. hunter

hunter мандрівник

не можна!!! мертві можуть тільки попрощатися...
    3. Персі Sashka-ua
    5. nirvanka Sashka-ua
    6. Sashka-ua
    7. Ворон
    8. nastinka Sashka-ua

---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:21 ----------

до речі, оце \/ так офіційно
    Винен: hunter
    ми тут граємо насолоджуємось, не легше написати наприклад: хм, hunter точно мафія, він мені шось не подобається)))
    то так між іншим... не люблю стандартів)))

10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ви робите велику помилку. Нірванко, звертаюся до Вас, так як Ви єдина, кого 100% вважаю мирним. Моя роль - ДЛП. Тобто, дівчина. Відкриваюсь, бо сенсу переховуватися більше не бачу. Я не блефую. Це легко перевірити. Якщо я не дівчинка, то нехай відкриється справжня дівчина. Чого їй боятися? Адже лишився лише один маф і якщо я блефую, то це точно я і мене повішають. Якщо ж ніхто інший не заявить, що його роль - дівчинка, то я говорю правду і ви повішати хочете свого!!!

11. ovod

ovod Well-Known Member

удачі мафам

12. nastinka

nastinka відсутня

ну тоді хто маф?
    Ворон? чи Персі?

13. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Чесно - навіть не уявляю. Весь час підозрював Ворона, але Персі так несподівано перевела на мене удар і втекла, щоб уникнути дискусій, що я навіть сумніваюсь!

14. nastinka

nastinka відсутня

просто ви тут всіх підозрювали. відповідно на вас впала така підозра.

---------- Додано в 17:09 ---------- Попередній допис був написаний в 16:30 ----------

добре, тоді я змінюю свій варіант.
    маф - Персі.

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А маф може зараз теж написати, що він - дівчинка. І кому вірити?

---------- Додано в 16:24 ---------- Попередній допис був написаний в 16:18 ----------

Хм.. Якщо копати глибше, то на першому голосуванні Персі не голосувала проти Тверезого, а проти мене. Тоді, коли я розповіла, що я - лікар. Вона ж грала зі мною в першій грі і могла б зрозуміти, що мені можна довіряти і я не ляпаю просто так всяке (майже :) ). Хм.. Сумніваюсь. А Персі не буде вже сьогодні, не зможе себе виправдати..
    Сашка, а кого дівчинка по ночах блокувала? ;)

16. nastinka

nastinka відсутня

ай. ну най так буде. персі вибачте мене.
    це ж всього лиш гра.

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Якщо об'явиться ще одна "дівчинка" (в чому я дуже сумніваюсь), то можете мене спокійно вішати. Я буду вважати, що виконав свій обов'язок перед мирними, адже, повісивши мене і дізнавшись, що я і був справжня дівчинка мирні на 100% дізнаються хто останній маф і в них буде ще день, щоб його повішати. Саме тому я і сумніваюсь, що маф обізветься - він же теж розуміє розподіл сил ;)

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Переконав. Переголосувую на Персі. Важко відкинути особисті симпатії..

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Переживаю, щоб не помилитися між Персі і Вороном. Бо якщо повішаєм мирного, то ви подумаєте, що спеціально вас до цього підвів. От тоді, припускаю, маф і почне видавати себе за дівчинку, бо розподіл сил буде іншим і, якщо тоді мене повішають, то в мирних вже не буде шансу відігратись. Тож маф блефуватиме, якщо виживе, попереджаю одразу.

---------- Додано в 20:02 ---------- Попередній допис був написаний в 18:42 ----------

Винен: Ворон
    а ви, Настінка з Нірванкою вирішуйте. Якщо хтось переголосує проти Ворона, то його повішаєм, а як ні, то Персі. Я між ними не можу визначитися.

---------- Додано в 20:44 ---------- Попередній допис був написаний в 20:02 ----------

Ну що ж, переголосую я, щоб не було рівності.
    Винен: Персі

20. hunter

hunter мандрівник

3. Персі Sashka-ua
    5. nirvanka Персі
    6. Sashka-ua Персі
    7. Ворон
    8. nastinka Персі

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)