Мафія: гра №2

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 6 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ваші онуки вам цього не простять

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мартіні, досить переконливо. Згадуючи першу гру, вже починаю вагатись. Але хай буде що буде.

Ніяк не можу зрозуміти як то - Овод перевіряє Мартіні, дізнається, що він - маф, а маф лишається живим? Щось тут не так.
    Але якби Овод був мафом, то невже б справжній комісар мовчки спостерігав за цим всім? В мене б язик чесався втрутитись :)))

От власне вже язик чеситься поділитись своїми спостереженнями, поки мене не прибрали на нічних діях.
    Вчора, коли настала ніч, Сашка писав ПП. Отже, в нього є роль. А Овод переглядав профіль Ворона. Якщо Овод дійсно тільки прикидається комісаром, то може він в парі з Вороном є мафами і вчора домовлялись кого забити. І ще Овод довгий час спостерігав за тим, хто де на форумі. Отже, в нього є якась роль і йому треба було знайти тих, хто писатиме ПП, щоб або знайти мафів, або мирних.

І ще така думка. Маф вночі нікого не забив. І мафа не було спіймано. Це було б у випадку, якби вони попали на себе, так? Значить, комісар точно знає хто є мафом.

3. Персі - MARTINI
    4. MARTINI - ovod
    5. nirvanka - MARTINI
    6. Sashka-ua - MARTINI
    7. Ворон
    8. nastinka - MARTINI
    9. ovod- MARTINI

Питання до ведучого: мафія може голосувати проти мафії вдень? Якщо ні, то взагалі НІ, чи тільки остаточно?

3. ovod

ovod Well-Known Member

правила були змінені

ПП також писала і Персі після 21.00(майже зразу), а Тверезий з Мартіні ще до НД писали одночасно комусь ПП - тому і запідозрив Мартіні. Що Тверезий маф знав ще до того майже точно.
    Але потім Нірванка чуть не збила, бо також почала писати ПП після того як Тверезий і Мартіні перестали. І я подумав, що то Мартіні і Нірванкою просто спілкуються. А Тверезий писав комусь іншому. Але Тверезий І Мартіні підозріло одночасно залишили форум, тому вирішив таки перевірити Мартіні.
    А Ворона тоді перевіряв коли він почне писати Хантеру свої НД. Але не побачив.

мафа могли заблокувати або вони стріляли в мене. Кінець міркувань не зрозумів.
    п.с. напевне мафія може голосувати проти самих себе і в остаточному голосуванні.

---------- Додано в 18:07 ---------- Попередній допис був написаний в 18:04 ----------

а цим провіряв хто з можливих мафів переглядає тему з під гостя. Нічого не дало.

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мартіні часто пише ПП у зв'язку зі своїми адмінськими обов'язками. Та і я також. Щоденно пишу комусь ПП. Тому тут бабка на двоє гадала.
    І? Щось все одно не второпаю..

5. ovod

ovod Well-Known Member

так, але має значення яку тему він після цього чи перед цим дивився.

я тільки дізнався, що Мартіні маф, але він не був вбитий згідно з доповненням ведучого.

---------- Додано в 19:07 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ----------

....................

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Мартіні можна вважати повішеним. Після того, як виясниться ким він був, думаю, все роз'ясниться.

7. ovod

ovod Well-Known Member

8. hunter

hunter мандрівник

Голосування завершено!
    Напишіть список хто за кого проголосував!

Останнє редагування модератором: 9 вер 2010
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

3. Персі - MARTINI
    4. MARTINI - ovod
    5. nirvanka - MARTINI
    6. Sashka-ua - MARTINI
    7. Ворон
    8. nastinka - MARTINI
    9. ovod- MARTINI

10. hunter

hunter мандрівник

Мартіні повішений, бос мафії!
    Ніч до 12ранку завтрашнього дня!

Останнє редагування модератором: 9 вер 2010
    • Подобається Подобається x 1
  11. ovod

ovod Well-Known Member

певне провірю Ворона

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А мені Сашка підозрюється..

13. ovod

ovod Well-Known Member

Чому? І чому тоді Ворон не проголосував? Мирному не було б все-одно

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В Ворона інший часовий пояс. Може не встиг?
    Сашка писав вчора ПП при настанні ночі ведучому. Значить в нього якась роль. Він написав, щоб дівчинка не розкривалась. Навряд він - дівчинка. Значить маф. Хоча то тільки припущення..

15. ovod

ovod Well-Known Member

поживем - побачим

16. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я про Вас на початку гри теж багато припущень строїв та й що з того вийшло??? В кожного своя логіка і свій стиль мишлення, тож ......

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Поки що я не помилилась ні в Тверезому, ні в Мартіні, ні в лікуванні Овода ;)
    Я ж не кажу, що на 100% впевнена в своїх припущеннях. Так як і кожен в цій темі. Для того і є тема, щоб роздумувати і іншим голову морочити, нє? ;)

18. Персі

Персі La mafia è immortale!

Отже, Мартіні таки маф, значить Овода і Нірванку я відкидаю.
    На жаль, завтра буду практично поза грою. По закінченні ночі постараюсь забігти, щоб за рез. нічної перевірки проголосувати. Хоча не знаю, чи зможу. Але дуже постараюсь. Просто завтра в доньки ДН. До речі сьогодні забрала гарнючий тортик, який замовляла нашій форумчанці Поетці. Вона - одна з тих, з ким я спілкувалась в ПП. :) Ну то так, ставлю до відома. :)
    Удачі всім, постараюсь забігти завтра.

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

таки да. Переконувати ні в чому Вас не буду. Та й сенсу нема. В мафів вже шанси на виграш близькі до нуля.

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ну от от. І що цікаво третій мафіозі голосував за повішення Мартіні. Може варто звернути увагу на тих хто голосував останніми. Бо все одно вже нічого не міняє.

Останнього може буде тяжко зловити. Навіть не уявляю хто поки що.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)