Мафія: гра №2

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 6 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

ІМХО, що цікаво, а що - ні, тре було думати до початку гри, а не міняти правила по ходу...

2. ovod

ovod Well-Known Member

до речі чомусь можливий справжній комісар не спішить розкриватися, як думаєте чому?

3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Чекаємо. Нірванко, кого ви там лікували??? Відкрийтесь. Все-одно ви себе виявили, а дівчинці раджу не поспішати до сьогоднішнього повішання.

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хехе, а я думала, що мене підловлять на обмані і не повірять, що буду себе лікувати :))) Лікувала Овода, я йому найбільше довіряю з вас всіх. Припустила, що мафія буде в нього стріляти швидше, ніж в мене.
    Значить виходить, що Овод - комісар - перевіряв документи в Мартіні, який виявився мафом, бо йому ведучий мав сказати про це. Так як Мартіні досі живий, значить дівчинка заблокувала дії Овода. Дівчинка - це та/той, хто не довіряв Оводу.
    Так, ми - банда мирних :)

Винен: МАРТІНІ.

Щодо третього, то майже впевнена хто то, але спочатку мушу дізнатись хто дівчинка. Коли дізнаюсь, то буду впевнена на 99%.

• Подобається Подобається x 2
  5. ovod

ovod Well-Known Member

наскільки я зрозумів, то мою перевірка би не вдалася якби мене заблокували, тобто я б немав отримати результату?

п.с. Хантер, уточни, що отримує у відповідь комісар якщо його блокує дівчинка?

---------- Додано в 14:32 ---------- Попередній допис був написаний в 14:30 ----------

п.с.2. надіюся Riksia не нудно :)

6. Персі

Якби дівчинка заблокувала Овода, його перевірка не вдалася би.

Я заплуталась в правилах начисто.

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Невже отара овечок отак просто і наївно піде за двома вовками......

8. hunter

hunter мандрівник

якщо дівчинка когось блокує, то той хтось не робить нічого не знаючи того, тобто - ком когось провірив, дівчинка його заблокувала - ком отримує "результату нема".

• Подобається Подобається x 1
  9. ovod

ovod Well-Known Member

Персі, ти проти кого голосуєш?

10. Персі

Винен - Мартіні
    Як каже Ріксія, в мене починає розвиватися параноя. Але тут без особливого ризику, зважаючи на кількісну перевагу над мафами, тому - Мартіні.

11. ovod

ovod Well-Known Member

ну що ж лишилося знайти третього мафа
    в кого які ідеї?

12. Персі

Овода і Нірванку відкидаю поки (остаточно буде видно після повішання), всі решта - під підозрою

13. ovod

ovod Well-Known Member

:)
    ну так ми далеко не заїдемо - треба конкретніше

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

При умові, що МАРТІНІ виявиться мафом - на 90% впевнений, що третій маф (припускаю з високою імовірністю, що бос) це Ворон.

15. ovod

ovod Well-Known Member

а я вагаюся між Настінкою і Вороном.

16. Персі

Так я ж кажу, що в мене тепер параноя і я підозрюю всьо, шо рухається...
    Настінка - незрозуміла особа, з'являється рідко, дій своїх ніяк не аргументує, але на її користь, що голосувала проти мафа. Що це було намагання збити зі сліду - ІМХО ймовірність маленька, але відкидати нічого не можна
    Сашка - активно агітував проти Нірванки з одного боку, але з іншого - аж надто активно, як для мафа
    Ворон - проти Тверезого не голосував, коли виявилось, що Мартіні гаплик, спробував перевести стрілки на Овода. Дуже підозрілий персонаж.

ЗІ. Всі ці роздуми мають право на існування, при умові, що Мартіні таки виявиться мафом, до чого я схиляюсь, але знову ж таки, на 100 % не впевнена ні в чому

17. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ну от шо за жіноча логіка... які стрілки? я від самого початку казав шо овод маф! Народ, не робіть глупоти! Так просто ми ведемося на гарні казочки і обираємо на виборах тих, хто гарніше нас розводить...

18. ovod

ovod Well-Known Member

по-перше - стрілки переводив Ворон,
    по-друге вже пізно виправдовуватися,
    а по-третє мафам треба було створювати свого "комісара", щоб врятувати ситуацію.

19. Персі

Нормальна в мене логіка...
    Я б попросила не ображати тут за гендерною ознакою :tongue:

20. nastinka

nastinka відсутня

на мою думку винен Martini
    мене вже сьогодні не буде.
    кого б цікавило яка у мене роль, то я мирна :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)