Мафія, гра №19: "Вертеп"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nastinka, 12 січ 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Я не розумію шо ти від мене хочеш. Шо для тебе значить шукати мафів? Покажи мені свій пост хоча б один де ти ШУКАЄШ МАФІВ

2. Masini

Masini Well-Known Member

..............

Х**ню написала

3. MARTINI

ріксі. Боса нема. Овод був черговим мафом. Тому мафія цієї ночі пропускає хід. Нам бажано зараз знову вгадати чергового мафа і тоді партія мабуть зіграна

4. hunter

hunter мандрівник

мартіні!!!

5. MARTINI

хантер, я все ще чекаю відповіді на своє запитання.

6. hunter

hunter мандрівник

Мартіні, форум підвис і не відправилося повідомлення
    пост 87, 104 і 141.

7. MARTINI

з натяжкою пошуком мафів можна назвати тільки пост 87. Серед тих хтов цій темі більш менш активно грає ти шукаєш мафів найменше. А те як ти наприкінці дня разом з ріксі зробив спробу врятувати чергового мафа і злити мене , то взагалі робить вас обох найімовірнішими мафіозами

8. hunter

hunter мандрівник

а в тебе вся пуста водичка, нема нічого...

9. Masini

Masini Well-Known Member

Ну да, а потом я вдруг случайно отказалась от попытки и решила повесить своего... Бинго!!!

---------- Додано в 22:07 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ----------

Хантер мирный однозначно... Или хороший актер, чего за ним ни разу не замечала. Хисп и Алекс тоже, во всяком случае мне так хочется думать.

2. мартіні (імун)
    5. сашка
    9. редфокс

Давайте их, м? Любить... Например Фоксу

10. MARTINI

саме так. Побачила що трюк не пройде і вирішила спригнути. Не знаю як ще цей ваш фінт пояснити.

11. Masini

Masini Well-Known Member

Мартини, о чем ты говоришь??? Стадное чувство никто не отменял! Хотя ладно, не буду ТЕБЕ объяснять... Это понятно как пять копеек

12. hunter

hunter мандрівник

Рікся, давай проти Мартіні!
    Мартіні, я розумію що ти злий (повішали свого, ще й чергуючого!) і лише зараз почав багато писати коли на тебе пішов мій нагон! але нічьо страшного не буде в тому випадку, як ми тебе повішаєм ;) не опирайся)))

13. MARTINI

це ти правильно охарактеризував свою гру - нагон :)
    а пишу тоді коли маю час - ввечері. Вдень мене тут майже нема

14. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

І того, що ми маємо... Мартіні, Сашка, Хісп, Редфокс... серед них два мафи... покищо схиляюсь, що один з них Мартіні, а от хто другий?...

---------- Додано в 23:58 ---------- Попередній допис був написаний в 23:52 ----------

Мартіні, а хто на твою думку два мафи з тих чотирьох чоловік що я назвав? ;)

---------- Додано в 23:59 ---------- Попередній допис був написаний в 23:58 ----------

точніше напевно з трьох, бо себе ж ти не назвеш :)))

---------- Додано в 00:19 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:59 ----------

так, еребус писав "Взагалі дуже хотілось би почитати Хіспа..."

відповідь Овода:

Як це можна розуміти, якщо ми вже знаємо що Овод маф? Прикриває Хіспа? Чи як?

---------- Додано в 00:25 ---------- Попередній допис був написаний в 00:19 ----------

Поїхали далі... з написаного вище маємо Мартіні з Сашкою скорше всього не в парі... Хоча...

15. MARTINI

чому ти Ріксі виключаєш? Є підстави вважати її мирною?

16. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Не повіриш є :) і не тільки її, а ще одного з тих кого я не назвав ;)

---------- Додано в 00:33 ---------- Попередній допис був написаний в 00:31 ----------

А цікаво з чого це? :) На той момент вона написала буквально 2-3 повідомлення і з них чесно кажучи я далеко не був впевнений, що вона мирна...

---------- Додано в 00:44 ---------- Попередній допис був написаний в 00:33 ----------

Хісп спочатку голосував проти редфокс, маф Овод проти Хіспа... Потім Хісп поміняв свій голос на мафа Овода... хмм, Хісп і Редфокс не в парі і Хісп не маф?

---------- Додано в 00:55 ---------- Попередній допис був написаний в 00:44 ----------

Мартіні, а все ж таки, якщо не важко, хто на твою думку мафи з трійки Хісп-Редфокс-Сашка? Якщо ти мирний, то ти маєш розуміти, що тобі з нас всіх вибирати мафів трошки легше, бо ти маєш вибрати 2 мафа з 3-х гравців, а ми маємо вибрати 2 мафа з 4-х... А якщо ти маф, то просто цікаво кого двох назвеш :)... Впринципі так само варіанти двох мафів хотілося би почути від Редфокс, Хіспа і Сашки...

---------- Додано в 00:58 ---------- Попередній допис був написаний в 00:55 ----------

Все, біжу я спати, в мене завтра екзамен на 8.30, а я замість того щоб готуватись тут сижу :)

Завтра як здам приєднаюсь до вас, сподіваюсь що мене на екзамені дуже сильно грузити не будуть :)

17. MARTINI

Такс, вскрився комісар :) Док знає кого лікувати цієї ночі.

Ок, ком, якщо вибирати із цих трьох
    то маф хісп, але не так через якісь його дії, як просто методом виключення. Мені Редфокс і Сашка більше здаються мирними . Крім того з парочки Хантер + Ріксі хоча б один маф має бути.

---------- Додано в 01:20 ---------- Попередній допис був написаний в 01:19 ----------

ти з нами вперше граєш :) Вона у всіх іграх мирна, імідж - це сила :)

18. Masini

Masini Well-Known Member

Не, я конечно олень, но пока считаю Мартишка мирным... Вот одного из пары Сашка-Фокса повесила бы... Как минимум за молчунизм... Что странно: Сашка обещал дох чо написать... Не написал... Причина - в поезде... Но! Это не мешает ему абсолютно в соседней теме выписывать далеко не односложные посты.

Хантер

19. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Ты читала то что я писал выше? :) Хантер мирный...

---------- Додано в 07:45 ---------- Попередній допис був написаний в 07:43 ----------

В 0-й день я ходив до Хантера, в другий до Ріксі, це для тих хто ще не зрозумів ;) Мафів серед них нема :)

20. Masini

Masini Well-Known Member

Нет, пьяные мирные тему не читают :haha:

---------- Додано в 09:57 ---------- Попередній допис був написаний в 09:48 ----------

Фокса, ага

---------- Додано в 10:55 ---------- Попередній допис був написаний в 09:57 ----------

И да, Хантер, я же говорила, что Алекс няшка )))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)