Мафія, гра №19: "Вертеп"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nastinka, 12 січ 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Ну якщо активність в темі буде така сама як минулий раз, то дійсно буде важкувато... але з іншої сторони навпаки більш цікаво грати буде :)

2. Masini

Masini Well-Known Member

Нет, именно это ты и говоришь. До того не было ни одного поста о проверке того же Хантера или Овода.
    Странно, что указал Хантера, Овода, Хиспа, а вот про Мартини и Сашку молчишь... Тебя они не интересуют?

Звідки, звідки... Методом исключения

Я, не сделала пока ничего, что могло бы привлечь внимание к моей персоне и повлечь подвес мирной вместо мафа. А ты (если ты мирный) отвлек внимание от мафов и привлек к себе, что тебя не красит. Поэтому то, что я тебя назвала неприятным словом имеет основания, а вот на каком основании называешь меня ты непонятно.

3. redfox

redfox Well-Known Member

всем привет!!!
    я здесь!)

4. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Ключевое слово "пока" :))) ... Ладно, не отвлекаемся ;)

5. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Читай уважно! Я вже писав, що думаю щодо Мартіні! Сашка звісно цікавить, сподіваюсь, що він щось напише незабаром!
    Ти в мене поки ніяк не усуваєшся зі списку мафів, ну ніяк, я перепрошую!:pardon:

---------- Додано в 15:34 ---------- Попередній допис був написаний в 15:32 ----------

Що скажете в своє виправдання? Ріксі вже думає, що Ви маф! :)))

---------- Додано в 15:37 ---------- Попередній допис був написаний в 15:34 ----------

Якраз навпаки! Я хочу оживити тему! Бо якщо всі будуть мовчати, то мафів точно не знайти! А оскільки гра може закінчиться вже на другий день, то я не хочу втрачати навіть нульовий! Все просто, Мася! ;)

6. redfox

redfox Well-Known Member

пойдете ко мне - потеряете зря ход))) все как обычно)))

7. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Ну почему же?) Зато точно будем знать мирная ты или нет ;)

8. Masini

Masini Well-Known Member

Ты не призывал пойти к ним кома. Сашку ты вообще стороной обходишь

Не претендую даже. Так интереснее

Где я такое написала?

Писать много и писать много откровенного бреда - это аналогично или разные вещи? Ты занимаешься вторым.

9. -Erebus-

Най хоч щось напише, тоді побачимо, що з ним робити!

То з твого боку марення, і щось, крім тебе, ніхто так більше не вважає! Пишу що думаю, бо мені зараз немає що ховати - навіть ролі не дали! То по-перше!
    А по-друге, як я вже писав, не віру, що в нас є шанси і тому якось не хочеться сильно старатися і думати над тім, що пишеш!

10. Masini

Masini Well-Known Member

Ппц... Ноу комментс... :girl_feminist:

11. hunter

hunter мандрівник

а давайте грати по-інакшому:
    завжди всі йдуть до "сильних" гравців, бо вони можуть більше шкоди наробити.
    а не краще просто думати головою? і ще й своєю!?

---------- Додано в 15:11 ---------- Попередній допис був написаний в 15:08 ----------

в попередній партії я вже писав про баланс!!! скільки можна нити?

---------- Додано в 15:16 ---------- Попередній допис був написаний в 15:11 ----------

звідки? ком в перший день ж розкриється і розкриє того кого провіряв? не тупи!

---------- Додано в 15:19 ---------- Попередній допис був написаний в 15:16 ----------

:ban: :ban:

12. -Erebus-

Так то і логічно! Першого дня перевіряти саме сильних гравців, коли знаємо ще мало! А вже потім користуватися отриманою інфою з дописів і голосування, тоді вже перевіряти чи стріляти найпідозріліших!

13. redfox

redfox Well-Known Member

ну, что я могу сказать кроме того, что я мирная)

вот на выходных гоняла в финку - там играли в мафию! так что очно интереснее))) живее)
    тк что держитесь, мафы!!!

14. -Erebus-

А які в нас шанси? Нумо розкажіть мені!

15. Masini

Masini Well-Known Member

Володя, иди нафиг, бесишь. Нет шансов - ваще не играй и нихуа не пиши. Буду тебя вешать завтра принципиально, ибо достал

16. -Erebus-

Я записувався в гру, де повинно було бути 10 гравців на 3 мафіозі, і лікар був. А потім все поміняли так, що в міста ніяких шансів не залишилось!

17. Masini

Masini Well-Known Member

Мафы, если Еребус мирный - вынесете его нафиг из игры, пожалуйста пожалуйста. Оставьте игроков, которые ХОТЯТ играть. Нытье убивает

---------- Додано в 17:17 ---------- Попередній допис був написаний в 17:04 ----------

Очень информативно. А поцело поговорить?

18. -Erebus-

Так, мафи, вбейте мене, будь ласка, хоч наступної гри матиму імунітет!

19. hunter

hunter мандрівник

:crazy: дурдом - наш дом, ми в нём живём! :crazy:

20. ovod

ovod Well-Known Member

я зайшов на форум, глянув що в мене одне приватне повідомлення, але не став його читати і виключив комп....
    прямо як в тому анекдоті: справжня сила волі - це тоді коли зайшов в контакти, побачив що є одне повідомлення, виключив комп і ліг спати...

так от - нема в мене такої сили волі... я просто не заходив в тему мафії, тільки глянув в один інший розділ відсили, бо я не памятаю коли я був тут вчора ввечері...

так еребус раз, алекс два, ріксі три... хтось один з них не маф або всі не мафи...

---------- Додано в 17:25 ---------- Попередній допис був написаний в 17:23 ----------

чого б це?
    а я персі хотів би почитати...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)