Мафія, гра №19: "Вертеп"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nastinka, 12 січ 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Masini

Masini Well-Known Member

Спасибо, Настюша :blush:

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

пропоную правилами заборонити ведучому грати на боці мирних :)

3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Та ладно тобі. Я лиш перший день пропустив...
    А далі вник в розклад і зрозумів, що мені нема сенсу себе виправдовувати при такому розкладі. Для мирних було краще поскоріше повішати мене, раніше закінчити день і відповідно швидше прибрати справжніх мафів. Це ж командна гра і тому головне - виграш команди.

---------- Додано в 21:54 ---------- Попередній допис був написаний в 21:51 ----------

Все вирішив Алекс. перевірив потрібних гравців і вчасно відкрився. Ну і, звичайно ж, безтолкова гра мафів, які навіть постріли умудрились пропустити.

---------- Додано в 21:55 ---------- Попередній допис був написаний в 21:54 ----------

Не знаю чому ниє Еребус, але мені зовсім навпаки здається, що перевага мирних настільки значна, що аж грати стає нецікаво. треба зміщувати рівновагу в сторону мафів, бо гра якась нуднувата стає... Відкрились, первішали, перестріляли і все.

• Подобається Подобається x 1
  4. hisp

hisp Well-Known Member

игра была безумно скучна, всем спасибо :)

5. Masini

Masini Well-Known Member

Согласна. Три полумертвых мафа и два мертвых мирных веселья в игру не добавляют

6. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Блін! Тепер розкажу, чому я так себе поводив! Баланс мені не сподобався то правда, але все одне грати ж треба було - ось я і подумав, що якщо мафи приберуть комісара, а лікаря ж немає, і шансів урятуватись в нього не було, і тоді ми точно програємо - і тому і почав так себе поводити, щоб привернути увагу до себе і мене би прибрали чи ввели би лікаря (я думав що його мені і дадуть, мені на роль лікаря щастить)! І все ж чогось я добився - прибрали першим мене, а не кома.:)

Хоч все ж наступного разу я за те, щоб лікар обов'язково був при такому розкладі!

---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:55 ----------

А! І ще: всім дякі за гру! :)))

7. Masini

Masini Well-Known Member

Пфф... Говно объяснение. Говно поведение. Испоганил настроение с самого начала партии. Сначала поистерил, потом придумал себе оправдание. Бред.

• Подобається Подобається x 3
  8. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Всім дуже дякую за гру! :)

9. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А що було ще робити? Просто припинити грати? Я так не можу!

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

це точно, настільки скучна, що я провтикав своє НД :) Точніше я не провтикав, а просто переплутав Фоксі з Ріксі :) Мав стріляти в Ріксі, а ведучій відправив Фоксі , яку в той день і так повісили :) Виправити помилку не встиг. Хоча то нічого б і так не змінило, оскільки проти адмінресурсу не попреш. Хоча баланс на початку, як казала РІксі, був ідеальний, це не сподобалося ведучій і вона вирішила мафів загнобити :) Спочатку вводиться роль лікаря, а потім забивається останній цвях в мафіозну труну - вводиться чергування мафів. Все, далі шансів не залишалося. Тому і грати особливо не хотілося, оскільки вся гра мафів зводилася до того протягнем ми ше один день чи ні.

11. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Рікся, нам не вистачало цих твоїх дописів... :))) Треба ж комусь правду-матку різать :haha:

---------- Додано в 00:58 ---------- Попередній допис був написаний в 00:54 ----------

Та да... Вводити лікаря, то було зайве (хоча Рікся чесно й добросовісно не користувалась привілегіями)

12. hunter

hunter мандрівник

Hастя, не забудь викласти НД ;)

13. nastinka

nastinka відсутня

1. хантер - дівчинка + ріксія - сашка -мартіні
    2. мартіні - маф 3 + - редфокс
    3. овод - маф 2 + - редфокс
    4. алєкс - ком + - хантер - ріксі - мартіні
    5. сашка - мир +
    6. хісп - маф 1 - еребус - алекс лв
    7. рікся - лікар + лікує себе в 2 ніч
    8. еребус - мир +
    9. редфокс - мир +

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Хах! Ріксія таки полікувалась! За свою шкуру печеться!

15. Masini

Masini Well-Known Member

Хотелось поиграть, а не как всегда. Но вам не понять :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)