Мафія, гра №19: "Вертеп"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nastinka, 12 січ 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Вже відправляй. Щоб, як всі проголосують, можна було і ніч зразу підсумувати.

2. Masini

Masini Well-Known Member

Отправляй

...............

3. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Ага, і Хантера до комплекту :haha:

---------- Додано в 00:12 ---------- Попередній допис був написаний в 00:10 ----------

Відправив...

4. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ну, раз ти його перевірив, то хай поживе :)))
    А Хіспа ще повішаєте... повір мені.

5. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Повісимо і ще вночі контрольним пристрелимо :haha:

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Хантер нехай іде до Мартіні або до Хіспа. На вибір. Скоріш за все Мартіні №1.
    Ну а Ріксі нехай не використовує лікування. Доведемо Єребусу, що дарма нив :)

---------- Додано в 00:22 ---------- Попередній допис був написаний в 00:21 ----------

Ну ти так не будь впевненим. 50%, що ти не переживеш ночі. :)

7. hunter

hunter мандрівник

:ban::ban::ban: в приваті таке!!!

8. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Ой да ладно, я думаю це вже не критично :)

9. Masini

Masini Well-Known Member

Нахуа в приват? Мартини просто пользуется приемами психологического давления на игроков, дабы вызвать у них сомнение. У него это нормально бы получилось, если бы не встряла ведущая. На кого он в привате давить будет?

10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Це вже до одного місця. В нас є три перевірені мирні-рольовики. Тож після мого повішання лишиться тільки дві кандидатури на мафство і два мафи. Все елементарно просто. І вскритись вони вже ніким не зможуть.

11. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Да ничего бы у него не получилось и давление было какое-то совсем слабенькое ... :)

12. Masini

Masini Well-Known Member

Я не говорю о том, что у него бы что-то получилось. Я говорю о том, что Хантер не прав и его претензии беспочвенны

13. hunter

hunter мандрівник

правила, Рікся, для кого писані?

14. Masini

Masini Well-Known Member

Хантер, причем тут правила???????? Он знает, что он маф, он знает, что ведущий не ошибся, что ему писать в приват??? Это одна из уловок игры, одна из стратегий к ведущему абсолютно не относящаяся. Если ты не видишь разницы.... Хорошо, что тебе отказывают в модераторстве.

15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Блін, ну де ж вони? Коли вже проголосують!!! Так дочекаємося до 20:00!!!

16. hunter

hunter мандрівник

постав себе на місце ведучої - тобі говорять що ти д*біл, а ти відповісти нічого не можш - це нормально? (я знаю що тобі б було пофіг, мені також, але є різні люди і вони по різному це сприймають!) ось до чого я веду!

17. Masini

Masini Well-Known Member

Если Настя знает, что она права, у нее не должно возникать никаких эмоций. И если она хочет выяснить в чем она не права и почему игрок ей грубит (в том случае, если она действительно не понимает в чем дело), то должна выяснять это как раз таки в привате.

З.Ы. Правда, когда похожие вещи делала я, я предупреждала ведущих.

• Подобається Подобається x 1
  18. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Але ж коли гра закінчиться всі побачать хто є хто, а ведуча і так знає, що вона права...

19. hunter

hunter мандрівник

нафіга тоді правила?

---------- Додано в 13:35 ---------- Попередній допис був написаний в 13:35 ----------

Мартіні, шо за карма???????????

20. Masini

Masini Well-Known Member

Андрей, ну ё маё, это абсолютно разные вещи!!! Неужели ты не в состоянии найти тонкую границу между тем, что запрещено и тем, что происходит на данный момент???

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)