Мафія, гра №18: "В ніч перед Новим Роком"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 25 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Нє, то не так. Бо можливі такі варіанти:
    1. антикілера можемо повісити вдень
    2. лікар може лікувати мафа, який буде стріляти в антикілера і маф виживе.
    3. Мартіні міг бути антикілером

Поточне голосування:
    1. сашка іспанка
    2. еребус любімая
    3. кост іспанка
    4. настінка іспанка
    6. любімая еребус
    7. іспанка
    8. нірванка кост
    9. алЄкс

Цікаво що скаже Іспанка і як буде голосувати..

Намагаюсь зрозуміти Еребуса що він комбінує, але щось не вловлюю за яку сторону він грає. І Кост для мене "темний ліс". Ніби і мутять, але конкретно нема за що вчепитись. Все на рівні інтуїції.
    Якась така дивна гра - всі ніби відмовчуються, щоб не спалитись :)

2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Тобто ти думаєш, що лікар першого дня лікував не себе, а боса? То можливо, але лише теоретично!
    За мирних я граю! Ось через мій голос проти Любімої, мені вдалось змусити людей щось відписувати щодо неї, і тепер в міста є хоч якась інфа.
    Нірванка, а ось якщо би Коста би не було в гри чи ми би точно знали, що він мир, проти кого би голосувала?

3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

І?То єдиний аргумент в голосуванні проти мене?Що я кепсько виглядаю?Ппц..

Кост,то ти ще мене нервовою не бачив:)))Я спокійна як удав,мене єдине дратує - що ви думаєте не на ту особу. Я не маф і розпинатися,кричати,битися головою об стіни я не буду - як побачите результат,що повішали мирну,от тоді й пошкодуєте.
    Це типу за компанію голосуєш?Чи як?Я жодного адекватного аргументу на користь того,що я маф,не побачила.Мирні,невже не видно,що мафи явно зливають мирну мене?

---------- Додано в 17:37 ---------- Попередній допис був написаний в 17:35 ----------

Причому яка трійця - Сашко,Настінка,Кост проголосували проти мене.Думаю,що серед них точно є один або й навіть два мафа,які хочуть мене усунути(бо знають,що я мирна).Або ж це мирні оленітюлені,які не помічають очевидних речей.

---------- Додано в 17:39 ---------- Попередній допис був написаний в 17:37 ----------

До того ж у всіх трьох схожа манера поведінки - прийти,щось десь там прочитати по діагоналі,проголосувати без пояснень і піти.І потім дооовго не з"являтися.Мені це виглядає дуже підозрілим.

---------- Додано в 17:40 ---------- Попередній допис був написаний в 17:39 ----------

Мдам,я тут що - прийшла сама з собою поговорити?

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не подумала за це :) Але таки можливий варіант.

Напевно проти Тебе, або Любімої. Навряд чи би проти Іспанки, бо аргументів проти неї нема якихось переконливих. Якщо оцінювати інтуїцією її писанину, то пише так само спокійно, як і минулого разу, коли була мафом. Але вона ж так постійно пише, не в її стилі бути вискочкою, влаштовувати сцени чи кричати "він - маф!! мочіть його!!! ви олені!!!". Тому я навіть не знаю.. А той факт, що вже 3 людей проти неї, говорить про те, що або мафи почали злив (але так дружньо всі разом? навряд.., або мирні просто не мають більше кого вішати і хочуть хоч когось повісити, щоб щось дізнатись.

Я б взагалі краще утрималась від голосування. Може зробити так, щоб нічия була, тоді ніхто не повіситься? Але то нам теж нічого не дасть, а вночі може бути ще одна жертва.. Короче, я в прострації.. Якось дуже мало інформації. Після минулої гри, де за 2 дні майже всі рольовики повідкривались, зараз всі як німі :) Чи то перед святами зайняті, чи то що.. Сама мало пишу, бо роботи багато. Та і чесно кажучи не маю що писати. Конструктивних думок - нуль. Надіюсь після повішання буде більш зрозуміло що і як :)

5. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

другий-третій варіанти на мою думку не дуже ймовірні, але всеодно їх не треба виключати

На рахунок Іспанки, я не впевнений, переконливих аргументів чому саме вона, а не хтось інший я покищо не побачив... Єдине відомо точно, від того як ми зараз проголосуємо буде залежати результат гри...

А проти кого ти голосувати будеш?... І що думаєш про інших, крім трійки яка проти тебе проголосувала?

6. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

В мене пропозиція, або вішаємо Нірванку/Любімую, або робимо нічію. Вішати Іспанку не найкраща ідея!

7. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Але і нічия теж не дуже хороший варіант, тоді ми сьогодні когось одного втратимо і не факт, що інформації на завтрашній день буде більше.

8. Іспанка

Оскільки мене моя інтуїція майже ніколи не підводить,тому думаю,що варто прислухатися до першого враження - голосуватиму проти Коста.Хоча пара Сашка/Настінка мені не надто подобається..Ну і мінімум балів на мафовість в мене наразі набрала Любімая - просто коли вона мирна,вона дописує по - інакшому - вона активна,висуває підозрюваних.А зараз її пристуності в темі майже не відчувається.Тому в мене наразі такі підозрювані.
    Еребус - проти нього те,що перший погнався голосувати проти Любімої,активно підтримує кандидатуру її мафства.З одного боку,якщо ми з його подачі повісимо Любіму і вона виявиться мирною - то Еребус,безперечно,маф,якщо виявиться навпаки - то Еребус мав рацію..
    Нірванка - наразі вірю,нічого в її поведінці мені не вказало на мафовість.Коли вона маф - вона сама на себе не схожа(стає трохи нахабнішою:))) ).
    Алекс - важко сказати,ми лише другу гру граємо разом,але згадуючи минулу гру,то поводиться так само.

---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:44 ----------

Ну щодо Любімої я твої аргументи вже чула..Але чому Нірванка?Вона мені видається мирною

---------- Додано в 19:47 ---------- Попередній допис був написаний в 19:46 ----------

Іра,ти зараз провокуєш рольовиків повскриватися чи як?

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

:haha: Не знала :) Напевно тому, що роль, а тим більше мафіозна, додає впевненості.
    Ні, ні!! Ні в якому разі! Рано ж іще!
    Просто минулого разу можна було аналізувати НД і передбачати розвиток подій, а зараз мало того, що ролі не розкриваються, так ще й всі якось мало пишуть, а якщо пишуть, то якось обдумано чи що - мафи ніяк не паляться. Сиджу як в танку.

10. Іспанка

І щоб не бути голослівною.голосую - Кост

---------- Додано в 20:01 ---------- Попередній допис був написаний в 19:57 ----------

Угу,ти коли в минулій грі рольовиком була - то так огризалася,ух:)))

Та минулого разу взагалі гра була - вибух мозку:crazy:Багато хто поспалювався ще на початку гри,тому інакше весь клубочок розплутувався.Імхо,таке відчуття,що рандом вибрав у мафи людей,які ще мафами не були,або недосвідчених,тому й вони важають за краще відсидітися в тіні,не світитися.Або ж мафи дуже гарно зашифрувалися і деруть зараз з нас лаха..Власне ми зараз всі як в танку..

---------- Додано в 20:04 ---------- Попередній допис був написаний в 20:01 ----------

Глянула щойно в статистику дописів:
    Автори дописів
    Всього дописів: 170
    Псевдо Дописів
    -Erebus- 34
    Іспанка 23
    LuBimaya 22
    MARTINI 19
    nirvanka 16
    Персі 15
    hunter 11
    nastinka 11
    AlexLv 8
    Kost 7
    Sashka-ua 4
    Ну що можна дізнатися,коли в темі по суті товчеться четверо людей...

---------- Додано в 20:09 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ----------

До кінця голосування 52 хвилини,а в темі глухо.Люди,ну ви даєте.Іду на всякий випадок білі капці приготую..

11. Кохана

Кохана LuBimaya

Всім привіт! Думала прийду, тут купу сторінок читати треба, а тут декілька дописів! Щось ніхто грати не хоче нормально. Сашка, ти ж кричав більше всіх! А сам 4 дописи накалякав.
    Наразі якась каша... Підозрювати можна усіх і кожного... Але більше за все думаю на Еребуса, бо мутний, Сашку, ібо гдє он? (с) - ги.. Ріксі на цитати розібрали... ну, а Кост взагалі чудо в пір"ях...
    наймирнішими видаються Алекс і Настя... про решту не знаю... хз

---------- Додано в 20:23 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ----------

хм.. Алєкс, а чого ти не голосуєш? Ти ж наче на форумі!

12. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Так в мене два варіанти, або я голосую проти Коста і маємо нічию 3:3, але тоді вночі ми когось з мирних втрачаємо і маємо 7 гравців, з яких 3 мафи, що майже дорівнює поразці... або я зараз, голосую проти будь-кого іншого і тоді вилітає Іспанка, але тут ми дуже сильно ризикуємо вийти після ночі тільки з 3-ма мирними... Навіть не знаю що з цього вибрати...

13. hunter

hunter мандрівник

Napushitj spusok v 20:45. Djakyjy!

14. Кохана

Кохана LuBimaya

Мда.. в тебе зараз ситуація не з легких... Якщо зробиш нічию, то є варіант, що хтось на останніх хвилинах змінить голос! Якщо зільєш голос в сторону, буде шкода, якщо Іспанка виявиться мирною.. хз..

15. Іспанка

Хіба нічия?По - моєму буде висіти перший набравший.Якщо не помиляюся,то це я..Алекс,в будь - якому разі ти зараз робиш гірше для міста тим,що тягнеш час і не голосуєш.
    Любімая,а ти? далі проти Еребуса?Виглядає на злив голоса,адже проти нього ніхто наразі не голосує..

16. Кохана

Кохана LuBimaya

1. сашка іспанка
    2. еребус - любімая
    3. кост - іспанка
    4. настінка - іспанка
    6. любімая - еребус
    7. іспанка - кост
    8. нірванка - кост
    9. алЄкс -

17. Іспанка

Любімая,а ти куди тягнеш? Я мирна і я не знаю,як я тебе та інших маю ще в цьому переконати.Зрештою,якщо ти маф,ти точно знаєш ,що я мирна і тобі вигідно мене повішати і не міняти свого голосу,злити його не Еребуса.Завжди ж можна прикинутись овечкою "Ой,соррі друзі,так сі стало"..Ти ж розумієш,що тебе вішатимуть завтра,як побачать,що я мирна...

18. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Добре, переконала, повірю тобі на слово, голосую проти Коста, не тому, що впевнений, що він маф, а щоб вирівняти голоси...

---------- Додано в 20:42 ---------- Попередній допис був написаний в 20:40 ----------

Здається пару сторінок тому писали, що буде нічия... Але як вигравати далі будем, я не знаю...

19. Кохана

Кохана LuBimaya

я би поміняла голос тільки на Коста, бо і надалі думаю, що він теж маф...
    Алекс, що скажеш?

---------- Додано в 20:44 ---------- Попередній допис був написаний в 20:43 ----------

о.. вже проголсував...

---------- Додано в 20:45 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ----------

чого це? я тебе не вішаю! Короче, я голосую проти Коста, і хай буде, як буде... хз...

---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:45 ----------

1. сашка - іспанка
    2. еребус - любімая
    3. кост - іспанка
    4. настінка - іспанка
    6. любімая - кост
    7. іспанка - кост
    8. нірванка - кост
    9. алЄкс - кост

20. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Ааа, блін, весело...

---------- Додано в 20:53 ---------- Попередній допис був написаний в 20:46 ----------

Є така підозра, що мене розвели... Або я сам себе жостко розвів...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)