Мафія, гра №18: "В ніч перед Новим Роком"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 25 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Хмм... так тут багато варіантів, або ви двоє мафи і це така ваша тактика на гру, або хтось один з вас маф, хто саме покищо визначити важко :) Або ви обоє мирні, в чому я впринципі сумніваюсь... ІМХО, після нульового дня інформації все ж малувато... хоча, якщо я правильно зрозумів правила, маф який вбиває антикіллера помирає, тому нам в будь-якому випадку залишилось знайти двох мафів, а це вже на мою думку не так погано :)... Іду я спати, завтра зранку екзамен писати... Скорше всього буду десь біля 2-ї години... Всім добраніч!

2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Виходить, що неправильно ти зрозумів правила! Чому нам треба ще двох мафів шукати, якщо три живи і шансів, що вони потраплять на антикіла не так багато!? І ще не забувай, ми не знаємо чи був Мартіні комом чи лікарем, адже статус цієї гри розкривається не повністю!

3. nastinka

nastinka відсутня

а мені кажуть, що я чудо горохове)))
    в мене горох асоціюється тільки з пуканням :)))
    всім привіт)
    то не сарказм то правда =D

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

5. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Не спиться мені, настрій якийсь, хреновий дуже...

Дивись, це зараз шансів попасти на антикіллера в мафів мало, а взагалі вони не зможуть виграти поки антикіллера не вб'ють... тобто один з мафів помирає при будь-якому, навіть самому гіршому варіанті і це означає, що для перемоги нам достатньо знайти двох мафів, залишилось спланувати правильну стратегію...

6. nastinka

nastinka відсутня

---------- Додано в 02:32 ---------- Попередній допис був написаний в 02:29 ----------

чого??
    ну при роскладі якщо ми повішаємо мафа сьогодні, а потім маф потрапить в антикіллера, то ми точно виграємо.

7. -Erebus-

Антикіла можуть прибрати на голосуванні, тому, якщо мафи отримають перевагу і їх буде трійко проти 2-х мирних удень, то вони перемогли. Тобто, якщо сьогодні вішаємо мира і мафи вдало стріляють, то нас вже 3 на 3 мафа, і другого дня вже обов'язково повішати мафа інакше місто програє! Так що шукати треба трьох мафів. :)

---------- Додано в 02:44 ---------- Попередній допис був написаний в 02:42 ----------

Настя, а ти кого підозрюєш?

---------- Додано в 02:46 ---------- Попередній допис був написаний в 02:44 ----------

Не факт, якщо маф гарно сховався, і немає жодної зачіпки до нього, то можемо і програти!

---------- Додано в 02:47 ---------- Попередній допис був написаний в 02:46 ----------

8. nastinka

nastinka відсутня

я не знаю. мені заважає симпатія до гравців :)))
    тебе еребус точно ні. і сашка ні. нірванку також поки не підозрюю.
    Хіба іспанку. бо вона тут сполох підняла. або любімая. от, що я поки думаю.
    Просто ти зразу написав на любімую, я думаю ти ком, і перевіряв когось з них двох. хоча вас тут стоять голосування одне проти одного. тому може це іспанка?)

9. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Та якось всього потрохи, так завжди, якщо щось валиться, то зразу зі всіх сторін :sad:

А от про це я чесно кажучи не подумав, треба буде краще думати коли будем вибирати проти кого голосувати :)

10. -Erebus-

Я писав вже, що не ком! Любімую підозрюю через її дописи! :)
    Проголосував проти неї, щоб подивитися її реакцію, реакція надто мафська, тому зараз Любімую підозрюю ще більше! :rus:

---------- Додано в 03:01 ---------- Попередній допис був написаний в 02:56 ----------

Виходить, що ми майже не маємо права на помилку, ось то і прикро, бо звичайно мирні повинні мати шанс, якщо першого дня вішають свого, щоб подивитись на хід голосувааня і здогадатись хто би міг бути мафом через отриману інформацію. Хєх!
    У кращому випадку, звісно, ком потрапив на мафа, і якщо ми вішаємо сьогодні мафа, ком прибирає ще одного, а бос потрапляє на антикіла, то от вона й перемога. Але то настільки малоймовірно, що розраховувати на такий варіант не варто! Але було би гарно! :)

11. nastinka

nastinka відсутня

Хм. ну не знаю.
    я взагалі гублюсь зараз. мало пишуть, мало аргументують. не знаю.
    добре, що в мене є нет і я можу писати)

12. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Було би не погано, але ми ж не ищем лёгких путей :)))

13. nastinka

nastinka відсутня

добре. йду купляти джинси кльош) буду пізніше) ви там поспіть)

14. -Erebus-

Ну добре, тоді сьогодні вішаємо антикіла, а мафи прибирають уночі комісара, якщо то був не Мартіні! І технична перемога мафів, хоч ні, живий буде ще лікар, який дає облудне сподівання на перемогу!

15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Не будьте такими песимістами. Імовірність того, що ком перевірив мафа і коцне його вночі досить таки висока, тож ніч ще може нам сюрпризів надарувати :)

Такс. Іспанка й справді виглядає кепсько мафсько.
    Кост дуже дивний... але вішати за то поки-що я б його не став. Його кандидатуру пропоную розглянути завтра. Любімая ще зразу не сподобалась мені, але поки голосувати проти неї не буду... подивимось. Еребус взявся досить активно за неї... Подивимось... А, іще... мабуть таки Іспанка/Нірванка не разом.

16. Kost

Kost Мале вампірисько:)

:cool:Я вчора вирішив використати "тактику Хантера",тобто наїзду на когось.Шо я побачив - Іспанка досить таки нервово почала себе вести захвилювалась.Але також Еребус чогось і чомусь єдиний вчора мене підтримав.Може звісно він мирний,який шукає мафів,тому й вчора наїжджав на Любімую,а може й маф,який після розіграної сварки з партнером-мафом Любімой,вирішив підтримати вже підвіс Іспанки.Тому тут 2 варіанта,вибачайте.

Нірванка,Еребус мені здавався комом тільки за цей допис на першій сторінці,все.
    Давайте вилазьте,панове дітиська:ireful1:

17. nastinka

nastinka відсутня

я є тут але зара піду спати. я думаю Іспанка маф. наразі

18. -Erebus-

То ще чому? Не бачу причин не вважати їх обидвох мафами!
    Ти про що? Де ти бачиш, щоб я вішав Іспанку? Просто її підозрюю, але не більше, і не менше, ніж інших гравців.

19. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Як відразу захвилювався,почав шукати виправдовування...

20. -Erebus-

Мда... Косте! Які виправдування? Лінк дай на мій пост, будь ласка, де я вішаю Іспанку! Просто я хвилююсь, що може щось з моєю пам'ятью вже сталося! :)

І взагалі щось сумно тут в вас - ось так всі мовчать, як мафію шукати?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)