Мафія, гра №18: "В ніч перед Новим Роком"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 25 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Типово мафська поведінка,це в кожному дописі гравців не своєї команди шукати підозрілу поведінку і валити того гравця,в якого нібито підозрілі дописи.

Любімая,шось не подобається?

---------- Додано в 21:49 ---------- Попередній допис був написаний в 21:46 ----------

Любімая - мирна.

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ну так Косте,ти явно не гравець команди мирних,тому мені твоя поведінка здається підозрілою.Наведи мені цитати,де я валю конкретно якогось гравця.

3. Kost

Навів.
    Все,Іспанка - мафко,Любімая - мирна,Еребус схожий на кома,більше мої геніальні мізки працювати не можуть.Надобраніч,дітиська.

4. Кохана

Кохана LuBimaya

Кост... чудо в пір"ях...

5. Kost

Чудо в пір*ях в селі гуляє та кукурікає ше до того ж.Я вампірисько мале.Все.

Так,Любімая не мирна :ireful1:

6. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Я думаю він ще поміняє!
    Я хочу прочитати думки всіх гравців, щодо мого голоса проти Любімої, і її голоса у відповідь... Сашко, Алєкс, Настя!?

7. Кохана

Кохана LuBimaya

Еребус, ти цієї гри дуже цікавий! Взяв на себе роль "вєршитєля судєб"??? Тепер думаю, що не даремно проти тебе проголосувала...

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Щось я Коста не пійму:
    Якщо вважаєш Еребуса комом, то чому не прислухаєшся до його галасу проти Любімої? Ти б мав проти неї голосувати, а не проти Іспанки, при чому неаргументовано. А ще перед тим казав "Вішайте Еребуса" - а чо сам не голосуєш проти нього? Так говориш, ніби Ти не з нами.

Або Кост сам заплутався, або хоче нас заплутати.

9. Кохана

Кохана LuBimaya

Та ладно, Кост! Не обажайся.. Просто ти вискочив, як чорт із табакєрки... аж смішно...

10. Іспанка

Геніально..Кост,ідіот в на був у минулій грі,зараз хоч ідіота з себе не корч..

Власне,схиляюся до думки,що він хоче нас заплутати.

11. -Erebus-

О! Ще один типовий мафський допис! Любімая дуже палишся, невже твої співклани тобі того не сказали?
    Бо не бачу причин голосувати проти мене лише за те, що я припустив, що ти є найймовірнішим мафіозі! А ось мафа, то ображає- бо ти ж так намагалась писати безпалевно нульового дня, а ось не вийшло! ;)

---------- Додано в 23:49 ---------- Попередній допис був написаний в 23:46 ----------

Нірванка, а ти би проти кого проголосувала зараз?

---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:49 ----------

Іспанка, а ти проти кого? Чому всі замовчали - так не цікаво ж! ;)

12. Іспанка

Та я тут паралельно з принтером воюю - не хоче,зараза:))),дітям контрольну роздрукувати.
    Щодо проти кого б я зараз голосувала - швидше за все проти Коста,бо його поведінка мені зовсім не подобається.Голосувала б проти нього не тому,що він проти мене голосував,а тому,що наразі видається найімовірнішим мафом по своїй поведінці.Зрештою,я не почула від нього конкретики,чому я маф і не побачила в двох його дописах бодай натяк на те,що він шукає мафів..

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Думаю, що в парі Ти і Любімая - хтось є мафом. Обоє навряд, бо може голоси будуть ділитись на вас обох, а мафам же це невигідно. Спочатку думала, що то може бути вистава, але зараз думаю, що навряд.
    Ще підозрюю Коста, бо він не послідовний, невизначений, підозрює людей без аргументів.
    До Іспанки претензій поки що нема, бо відписує спокійно, хоча минулого разу, коли була мафкою, теж так спокійно відписувала :)
    Сашки і Насті не чути. Алекс якийсь нейтральний.

Поки що голосую за Коста, бо боюсь, що якщо буду голосувати за Еребуса чи Любімую і в результаті когось повісять, то може бути мирним. Поки що їм даю по 50 на 50, а Косту 60% мафіозності.

Може як прийде решта, то щось буде ясніше, а поки що в великих сумнівах.

14. -Erebus-

Ти не побачила, що він шукає мафів напевно тому, що він їх поки і не шукав! Чи ніц не написав зі своїх "думок", якщо вони в нього взагалі є! Але Кост, то Персі, а Персі нульового дня дуже здавалась мирною, і ще ми знаємо, що Мартіні мир і та їх сварка!

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Бляха, в нас знову однакові дописи одночасно вийшли :haha: Ще скажуть, що ми в парі :)))

---------- Додано в 22:10 ---------- Попередній допис був написаний в 22:07 ----------

От то мені і дає сумніви - якби Персі була мафом, то чи б покинула гру через суперечки з Мартіні, на якого знала, що він - мир? Навряд. Хоча з другої сторони може вона покинула гру через справи в реалі, а написала, що через гру - то невідомо. До речі, якщо Персі була мафкою, то б пояснило чому Мартіні вбито :))) Тільки що до мене дійшло.

16. Іспанка

Це все флюїди живєца:))):)))

Ну якщо тоді продовжувати твою думку про їхню сварку,то виходить,що вона могла бути небезпідставною.Значить Персі(а відповідно Кост) могла бути мафом.Зрештою,Кост зараз поводиться як маф.
    Нє,мене цього разу рандом разом з Хантером помилували і я нарешті мирна:)
    от власне хотілось би їхню думку почути..А то товчемось тут вчотирьох..

17. -Erebus-

З минулих ігор вже можна сказати, що Іспанка-мафка дуже небезпечна для міста, тому я би її не спішив би одразу записувати у 100% мирні так точно!

18. Іспанка

:haha::haha: Мені ще такого компліменту ніхто не робив..Якби то побачив один мій друг,то б сказав, що "Іспанка така ж небезпечна,як вазонок,який стоїть у мене на вікні"
    А якщо серйозно,то я дійсно мирна.

19. -Erebus-

Іспаночка, фрази на зразок "я мирна" писати не обов'язково - то й так всім "зрозуміло"! :)

20. Іспанка

Не зовсім зрозуміла твій сарказм,але най буде.Я пішла спати.Всім до завтра!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)