Мафія, гра №18: "В ніч перед Новим Роком"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 25 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

Добре, тоді я думаю, що Еребус маф, а чого скажу трошки пізніше!

2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Повірь мені - твій голос у відповідь тільки додає тобі очків мафіозності!:)

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Починається.. В мене 2 думки:
    1. або вистава двох мафів.
    2. або Еребус - ком.

Любімая, чого Ти голосуєш проти нього? Тільки тому, що він проти Тебе?

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Або Еребус маф,який зливає мирну,або Еребус знає більше за нас.нагадує поведінку Нірванки в минулій грі,хоча можливо мафи вирішили прикинутися білими овечками?Хз...Але мені це не надто подобається..

---------- Додано в 21:12 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ----------

Дитячий садок,їй - богу...

---------- Додано в 21:14 ---------- Попередній допис був написаний в 21:12 ----------

Я це прекрасно знаю.Тому це може бути частиною твоєї тактики.

5. Кохана

Кохана LuBimaya

Чому це я маю тобі вірити?

Він мене намагається злити! Хіба це не видно? Якщо він ком, в чому я сумніваюся, і перевірив мене, то він має знати, шо я мирна! А якщо він так пише, то він не ком - а маф!!!!

6. -Erebus-

Знаю я стільки же, скільки і ви, але раджу прочитати мирну Любімую у минулих іграх у нульовий день! І тоді можливо уважні мирні погодяться зі мною, що зараз Любімая все ж з більшою ймовірністю є мафкою!

7. Іспанка

Він на попередній сторінці сказав,що він не ком.Але щось мені не складається.Якщо Еребус ком і він перевірив Любіму і перевірка йому показала,що вона маф - нафіга зараз про то кричати?Він же ж спокійно,не палячись,може прибрати її вночі.А так він накликає на себе підозри.Тому наразі не знаю,чи вірити йому.

8. Кохана

Кохана LuBimaya

і що ж я такого писала???

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я от що собі подумала.. Якщо Еребус дійсно перевірив би Любімую, а вона б виявилась мафом, то він би її на наступну ніч тихо б пристрелив і не палився б комом, бо його мафи ж зразу приберуть! Але він навпаки наполягає, значить це таки його здогадка, якщо мир, або зливання мирної, якщо маф.

---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:24 ----------

Хехе, поки я свій допис написала, то Ти написала то саме :)

10. Іспанка

Ну не аргумент,як на мене.Як показав досвід багатьох ігор,проведених на ЛФ,гравці з часом можуть міняти тактику і дописувати по - різному.Я не захищаю Любімую(зараз кожен під підозрою,бо після ночі і далі мало що зрозуміло),але не треба поспішати наразі.

11. -Erebus-

Я ж сказав, що я не ком - тому не знаю на 100 відсотків чи маф Любімая, чи ні! Але вона для мене була дуже підозріла після нульового дня і тому я проголосував проти неї, щоб подивитись реакцію - реакція типово мафська: голос у відповідь! І нікого я не зливаю, якщо не хочете не голосуйте проти Любімої, тим більш що ще є 2 мафа!

12. Іспанка

Думаю,що то його догадки.Сумніваюся,що Еребус,будучи комом,так би відверто палився.Хоча,всяке може бути:dntknw:
    :)))

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну це теж не показник, бо от Мартіні постійно голосує проти них, хто проти нього голосує :))) Та і я, коли мирна, голосую проти тих, хто проти мене, якщо нема більш вірогідних мафів..

14. Кохана

Кохана LuBimaya

І нічого не мафська.. не тільки я так робила.. колись Мартіні теж проти мене у відбовідь голосував і був мирним при тому...
    Чим тобі не подобається моя поведінка, не розумію... Чи мені треба було морозитись як більшість робила? є такі, що по 3 дописи мають.. і вони супер мирні... так виходить?

---------- Додано в 21:35 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ----------

ги.. щось сьогодні думки в усіх сходяться....

15. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Іспанка,що тут гадати.Завтра ше почитаю Вас.

Еребус теж спалився.:)))Писав,шо хтось з пари Мартіні/Кост мафи.А ми мирні:)))Вішайте його.

16. Іспанка

Це тактика із серії "сам дурак".Або в Любімої - мафа здали нерви,що її розкусили, і вона психанула і проти Еребуса проголосувала,або то захисна реакція мирної.Поживем - побачим..

17. -Erebus-

Та не ком я! Якщо би я їм був і перевірив Любімую, то я би шукав інших її подєльніків, а її би уночі прибрав звісно. А горлати, що вона маф, то якась зовсім невірна тактика!

18. Іспанка

о_Оо_ОЯ випала в осад.Кост,аргументуй будь - ласка. Прийшов,проголосував..і що далі?

19. Кохана

Кохана LuBimaya

О, іще один!

А чого ж не вішаєш?

20. Іспанка

Ну то не означає,якщо Мартіні мирний,що ти автоматично теж мирний.Ти от мені став зараз дуууже підозрілий.Типово мафська поведінка - прийти,написати один пост,проголосувати,не навести жодних аргументів бодай зі спробою пошукати мафів.

Та я вже зрозуміла. Не скажу,що довіряю тобі на всі 100%,але допускаю твою версію розвитку подій.

---------- Додано в 21:42 ---------- Попередній допис був написаний в 21:40 ----------

І ще мені здається,що голос Коста проти мене - то злив голоса в сторону,якщо вішатимуть його потенційного подєльніка..

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)