Мафія, гра №18: "В ніч перед Новим Роком"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 25 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Та я думаю, що Любімая маф! :) Чи маю я рацію?

2. Кохана

Кохана LuBimaya

о_О Чого це? абаснуй пліз..

3. -Erebus-

Обґрунтувати? Трохи пізніше, інакше мої слова можна буде і проти мирних направити! ;)

4. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

І я думаю, що вона маф. А ще Мартіні\Кост

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Перечитала. От що думаю. Персі писала, що має справи в реалі, здається, гості приїжджають. Напевно виявилось, що часу нема грати. Могла б просто замінитись, але тоді ніхто б не знав чи вона маф чи мир. І тут вона на рівному місці погаркалась з Мартіні. Хоча там дійсно рівне місце - нема до чого придертись, були ж і гірші сварки. Тож думаю - чи не вистава це все, щоб на роль Персі всі подумали, що мирна? А Мартіні ще підтакує, ніби прикриває, мовляв, тепер ясно, що вона була мирна. Якщо Персі була мафом, то Мартіні разом з нею, імхо. Тепер роль в Коста, побачимо як він буде себе вести :)

6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Доброго ранкудня:)))Погоджусь з Нірванкою:Персі замінили не просто так,думаю,що в неї все - таки була якась роль(згадаймо зрештою ситуацію з Рибкою в позаминулій грі).Такшо тепер тре приглядатися до дій Коста.

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

прошу уточнити, де я підтакував шо вона мирна. Звідки ти взагалі знаєш шо вона мирна?

8. -Erebus-

Мартіні, а звідки ми знаємо, що ти теж мирний? То точно знаєш лише ти і Хантер! Але якщо брати ймовірність мафіозності, то в тебе вона вище, ніж наприклад в Алєкса(ібо гдє он?)!

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ось тут:
    Так ніби ви спеціально то придумали. Ну так мені виглядає.
    А де я писала, що вона - мирна? о_О Я описала варіант "Персі+Мартіні - мафи".

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ти це собі сама вигадала. Я писав про те, що якщо кост ПРИЄДНАЄТЬСЯ до гри, то він буде мирним. Погодься, четвертий маф - то було б занадто.
    Але Кост до гри не приєднався, а вийшов в якості заміни Персі. Тому стверджувати що він мирний чи маф ми не можемо, точно как само як і про жодного із гравців в нульовий день.
    ти писала, що я писав, що вона мирна. Я такого не міг писати бо не знаю хто вона була і хто тепер кост.

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ааа, то я неправильно Тебе зрозуміла. Приєднувати ясно що в процесі гри - це неможливо, я думала Ти про заміну. Шось я торможу.

12. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Вибачайте, тільки приїхав, думав раніше звільнюсь... Зараз швиденько пообідаю, закінчу домашню роботу і приєднаюсь до вас ;)

Не проти закінчення дня

13. hunter

hunter мандрівник

НУЛЬОВИЙ ДЕНЬ ЗАВЕРШЕНО

помер Мартіні - мир.

не забуваєм про правила!!!

почався ДЕНЬ 1

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Вона взагалі-то не про роль говорила, а про мафовість. А ти знов Персі (Коста) намагаєшся мирною зробити...

15. -Erebus-

Власно, не бачу сенсу тягнути знов... Любімая ти винна чи ні?:)

16. Кохана

Кохана LuBimaya

Ніфіга собі!!!! Еребус, ти здурів??? З якої такої радості???? Ти обіцяв обгрунтувати! Я чекаю!

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якщо Ти - ком, то якого милого так палитись в перший день!!!!! :ireful: Якщо ні, то давай аргументи. Вона мені теж не дуже подобається..
    Якщо все таки ком, то думаю, що мусиш вже відкритись остаточно, щоб лікар Тебе завтра прикрив вночі. Але якщо Ти ком і перевіряв Любімую, то чому питаєш чи винна? Мав би знати точно. Давай вже, як сказав А, то кажи і Б :)

18. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Звісно,люблю,знаєш,мафів покривати:)))

Оце так номеро_О
    Еребус,блін,я тебе не розумію.Якісь аргументи будуть??Ти вічно женеш першим голосувати,через що попадаєш в списки підозрюваних.

19. Кохана

Кохана LuBimaya

Нє, нормально взагалі? Написав і звалив! Еребус, а може то ти за Персі помстився?

20. -Erebus-

Я не ком!
    Але думаю, що Любімая маф - й трохи пізніше скажу чому!;)

---------- Додано в 21:48 ---------- Попередній допис був написаний в 21:47 ----------

Якщо би я був мафом, то Ні Мартіні, ні Коста не чіпляв, якщо Кост мирний, звісно, бо щодо нього ще маю сумніви!

---------- Додано в 21:51 ---------- Попередній допис був написаний в 21:48 ----------

Іспаночко, не забуваємо що на Львівському форуму ми можемо міняти голоса скіко завгодно разів! Тому не бачу сенсу тягнути з голосом проти Любімої, якщо я маю підозри проти неї! Замічу, що я не кажу, що вона є 100% мафом!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)