Мафія, гра №18: "В ніч перед Новим Роком"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 25 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

О, треба буде повторити, якщо мені антикіллера дадуть :))) Ще можна комом або лікарем вскритись десь так в кінці дня, щоб проти тебе проголосувати не встигли, а мафи вистрілили :haha:

Дякую! :) Ну з нашим ім*ям погано грати не можна ;)

Во во, там вже навіть не треба було попередні повідомлення читати, в кожному новому потрошки палилась :)))

• Подобається Подобається x 2
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Овод мені теж карму поставив за якийсь допис.. Овод, так не можна!!

---------- Додано в 00:02 ---------- Попередній допис був написаний в 00:01 ----------

Вважаю за честь програти кмс-у :hi:

• Подобається Подобається x 3
  3. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Так я про твоє повідомлення і писав, я випадково побачив, що він плюсанув :)

:blush: Там все по-іншому... навіть не знаю як пояснити... тут набагато більше працює інтуітивне мишлення... та і тут всетаки більш командна гра...

• Подобається Подобається x 3
  4. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Але є аналогії, от цієї гри Ви продемонстрували, можна сказати, напористий Сициліанський захист проти мафів, а не пасивний Каро-Канн! :)

• Подобається Подобається x 1
  5. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Ми продемонстували щось середнє між ними... емм, ну наприклад Французький захист, вдало відсиділись у дебюті і почали атакувати коли суперники (точніше суперниці :) ) того вже не чекали :)

6. nastinka

nastinka відсутня

дякую всім за гру. ми з дівками вийшла класна команда Любімая ти рулиш) і Нірванка також) хоча й попалились, я от не попалилась але мене прибрали)
    ха) я думала ми виграєм)

---------- Додано в 03:26 ---------- Попередній допис був написаний в 03:24 ----------

Алєкс молодець) авка теж гарна:)))

• Подобається Подобається x 4
  7. Кохана

Кохана LuBimaya

не витримала в овода рука... дрогнула....

8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

По-перше вскрити роль в кінці дня, коли нічого не загрожує, то надто вже "пальоно". Наче Гриць з конопель. Мафи б запідозрили.
    По-друге ком то в нас стріляючий! Вскриюсь ним, то він мене і пристрелить. Мало того, що свою роль змарную, постріл кома змарную та ще й його самого приберу. Ком то помре при пострілі в антикіла. То занадто! :)

9. hunter

hunter мандрівник

я врахував те, що першої ночі вбивається мир, вдень вішається мир, і в наступну ніч вже хто зна що твориться... маф міг попасти на лікованого, на антикілера, ком міг провірити мафа і все таке....

---------- Додано в 16:25 ---------- Попередній допис був написаний в 16:23 ----------

і справжній ком тебе пристрелить)))

10. ovod

ovod Well-Known Member

я вже не памятаю де і чому я той плюс поставив...

11. Masini

Masini Well-Known Member

О, дорвалась до вашего форума. Сильно не читала. Но когда заходила - постоянно нарывалась на посты Нирванки. Первый же пост о Перси... *face palm*... Потом еще посты... Еле сдерживалась от надписи красненьким Нирванка... Иринка, ты когда врешь, ты хоть пиши меньше фигни, чесн слово :))) Ты своими постами в этой игре складывала (лично у меня) впечатление, что ты либо тупая (чего о тебе сказать абсолютно не могу), либо маф, которому надо нести бред, в который поверят мирные. И нифига не понятно, почему на этот бред велись... Ну а в принципе партию за недостатком времени не читала :) Видела, что мирные победили и это не может не радовать :)

С наступающим всех! Надеюсь в 2011-ом вас видеть в таком же составе и даже немного приумноженном! Хоть я и сволочь по игре, но все равно я в душе добрейшей души человек и вас всех люблю, каждого по отдельности, каждого за свое! Пис вам :give_rose:

---------- Додано в 20:47 ---------- Попередній допис був написаний в 20:37 ----------

AlexLv, ты мне так напоминаешь одного Алекса... С московского мафиозного форума... Правда я ошибаюсь?

• Подобається Подобається x 4
  12. hunter

hunter мандрівник

і плюс з тобою!!!!!!!!!! :preved:

13. Masini

Masini Well-Known Member

Не отрицаю возможности данного события ))) Новый Год жеж творит чудеса :)))

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Давай, чудо ти наше. Повертайся в сім'ю. :) тебе не вистачає...

15. Masini

Masini Well-Known Member

Sashka-ua, :give_rose:

16. Kost

Kost Мале вампірисько:)

С Новым Годом!:give_rose::bugaga::):preved:

17. nastinka

nastinka відсутня

та точно. ріксія я скучила!)
    ти шикарна)

18. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Ошибаешься :) В мафию играл пока только здесь и на сколько я помню на московских форумах еще не регистрировался :) А чем напоминаю хоть, если не секрет? ;)

19. Masini

Masini Well-Known Member

Спасибо, Настюша :girl_in_love:

Прекрасно ))) А то я уже собралась всем рассказать, как ты всем нагло врешь и какой на самом деле ты прекрасный игрок в мафию )))

Ником :)))
    И тот Алекс тоже со Львова :)

20. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Ну в роли мафии я еще не был, там наверное прийдется нагло врать :))) А вообще врать не люблю и если бы где-то еще играл то честно бы сказал... да и игрок из меня пока никакой :)

Ой, да сейчас Алексов как грибов на каждом форуме :))) Я здесь наверное попытки с 10-ой свободный ник зарегистрировал... что поделаешь, на момент регистрации фантазия на оригинальные ники совсем не работала :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)