Мафія, гра №18: "В ніч перед Новим Роком"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 25 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Пригадую нульовий день, коли ми думали кого прибрати.. Еребуса пошкодували, бо минулого разу швидко вилетів, Алекса теж через це, та і новачок.. А тепер бачу, що не треба було їх жаліти:girl_blum:

• Подобається Подобається x 4
  2. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Бажано щоб і на наступні ігри ви так само думали ;) :)))

3. hunter

hunter мандрівник

і де перевага була в мафів? НЕ було! рівні сили були!

---------- Додано в 23:01 ---------- Попередній допис був написаний в 22:59 ----------

правила для кого писані??? рівно третина...

• Подобається Подобається x 3
  4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Аналогічно:)))

• Подобається Подобається x 2
  5. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Я згоден, то проблема, кого стріляти першої ночі, бо всіх шкода! Тому я вважаю, що варто стріляти все ж гравців, які можуть бути небезпечні, пам'ятаю, колись через свої побоювання пропонував прибрати Любімую, а вона виявилась маніяком!
    Хоч тоді ми гру і програли - може через то, що рано маніяка прибрали?;)

6. Персі

Персі La mafia è immortale!

Хантер, ну не сперечайся заради суперечки і не видавай себе за дурнішого, ніж ти є. :))) Сам добре розумієш, що, якби мафи повелись обережніше, гра закінчилась би вже на перший день. )

---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 23:08 ----------

В Коста карма )

---------- Додано в 23:10 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ----------

Правильний вибір, правильний )

• Подобається Подобається x 1
  7. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

А на мою думку це все індивідуально для кожної гри... Могла бути зовсім інша трійка мафів, інші мирні, та і гравці більш активні, тоді би інформації було би більше... ІМХО 3 мафа з 9-ти не так вже й погано, принайні мирним цікавіше і не дає можливості розслаблятись, а гра від цього тільки цікавішає ;)

---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:15 ----------

Я помітив, два рази граю і два рази в перший день проти Коста голосую, ще й два рази він мирним був :))) Кост, не ображайся! Я більше так не буду... напевно не буду... :haha:

8. hunter

hunter мандрівник

якщо ти не розумієш, то не говори! я не перший раз граю, не вперше роблю розклад гри, і на скільки я не помиляюся - поганих не робив! (якщо не правий - поправте мене!!!)
    я відстоюю свою правдиву точку зору!
    QUOTE='Персі;781764']якби мафи повелись обережніше[/QUOTE] і шо би було? розпиши шо б могло бути не так?
    в цій грі від самого початку вся надія на кома була! і якби його вбили в першу - другу ніч - то тільки в цьому випадку місто б не виграло (і то шанси би були!)

---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 23:18 ----------

золоті слова)))

9. Персі

Ком не вистрілив би в Любімую, і була би нічия по гравцях. )
    Та не кричи. )) Про мене. Як хочете, так і робіть. )

10. hunter

hunter мандрівник

ти сама себе заперечуєш)))

---------- Додано в 23:36 ---------- Попередній допис був написаний в 23:36 ----------

менше з тим, все кльово!!!!!!!! :preved:

11. Персі

нє, я просто забула, шо того разу була нічия як така, а не так, як завжди )

12. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Наспрвді, Хантере, Персі та інші, хто лається на баланс, мають рацію. Все ж в мафів була велика перевага! Треба зважати, що першого дня вішається радше мирний - адже досвід показує, що частіше за все так і буває. А в нас що було? 3 мафіозі і лише 6 мирних. Якщо би Алєкс не вистрілив в Любімую, то в міста би шансів вже не було, а йшов тільки другий день!

13. Кохана

Кохана LuBimaya

Блін, народ, шо ви тут мутите? В мафів перевага - бла-бла-бла.... І мафи в кінці-кінців програли...

14. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

О, доречі поки згадав, два питання:

1) Що означає імунітет у двох гравців в шапці?

2) Питання до Овода... Після мого повідомлення там де я вскривався, було повідомлення Нірванки, ти його плюсанув в карму, а я сидів довго перечитував чому. Цікаво просто, я щось пропустив? :)

П.С. Якщо хтось має нормально оленя на авку скиньте будь-ласка, а то цей якийсь не прикольний ... я би сказав, трошки не відповідає суті :haha:

• Подобається Подобається x 2
  15. Персі

вони не вбиваються в першу ніч

16. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

А вибирається це рендомно?

17. Кохана

Кохана LuBimaya

ні, імунітет, як правило, надається тому, хто був ведучий минулої гри, і тому, кого вбили в першу ніч, також минулої гри.

18. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Ясно, дякую! :give_rose:

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Всім дякую за гру. Вибачте, що й справді трохи всих підвів... не дуже часто тут бував. та справ зараз просто море. сам не очікував, а навалилось. Та й роль така в мене була... Думав, якщо непримітним буду, то може пальнуть по мені. А мене он ще й лікар лікував (дякую, Еребусе, за турботу :haha: )
    Алекс і справді шикарно зіграв. Така гра хороша передається з ім'ям.:mocking::mocking::mocking: :blush:
    Нірванко, на рівні підсвідомості твою брехню було ДУЖЕ видно. Так і хотілось після кожного допису кричати "НЄ ВЄРЮ" :)

• Подобається Подобається x 4
  20. Кохана

Кохана LuBimaya

О! Алєхандро, тобі вже полєгчало? Вже усі ДН справив? Бачиш, а не даремно лікар тебе лікував...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)