Мафія, гра №18: "В ніч перед Новим Роком"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 25 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Нірванко, ти реально багато робиш... І, якщо ти дійсно маф, то честь тобі і хвала. Але реально все виглядає награно.. ну надто награно!
    Іспанко, де ти??? Ну ж бо!! Ти нам потрібна!!

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вважаю, що краще я буду казати все, думаю, ніж відсиджуватись в тіні, бо тим точно нічим не поможу. Може коли граю за місто, то забагато комбіную і тому мене постійно підозрюють. Але я ніколи і не казала, що хороший з мене гравець. Ну минулого разу повезло блєснуть, бо була роль. А коли ролі нема, то як толком поможеш? Хіба язиком молоти :)

---------- Додано в 17:19 ---------- Попередній допис був написаний в 16:53 ----------

Сашка, маю ще аргумент проти Іспанки. Це її відповідь на те, що я Алексу повірила і хотіла проти неї голосувати:
    Бачиш, вона навіть не припускає, що я можу бути мафом!!! А вона б це припустила, якби була мирною, бо розуміла б що мафам треба її вішати в першу чергу! А вона ще й точно написала, що ніби знає, що я мирна. А звідки вона б могла знати, якби була мирною??!! Тільки мафка могла знати!! Ще й називала Алекса мафом. Ну як можна було його мафом називати після такого щирого і детального відкритття??!!

3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Та бо він інколи такі речі гооврив, які не клеїлися докупи.Зрештою,вбивши мафку Настю,він виправдав свою роль.А те,що я спершу йому не повірила - Алекс грає з нами лише другу гру і важко сказати,яка в нього манера гри.

Іра,я від тебе за всі ці дні так і конкретно не почула, ЩО саме тебе смущає в моїх дописах??Ти систематично й методично намагаєшся переконати всіх ,що я маф і мене повішати.Я мирна,а твоя поведінка зараз яскраво свідчить про твою мафськість.
    Та мафу - Любімій було пофіг кого вішати - чи мене мирну чи Коста.Вона ж точно знала,що ми мирні.
    Та Любімая просто тупанула та й все,їй пофіг було кого вішати,а тут ще й можливість була мене підставити,бо я костанній олень,її не підозрювала.От вона скористалася цим. Зрештою,першим голос змінив Алекс,а потім аж Любімая..Такшо до того чіплятися взагалі нема чому.

Ідіотизм. Де и там радість знайшла?То був флудодень,що хто хоче ,те й пише.

Я ще взагалі не коментуватиму - придираєшся до дрібниць.Чисто мафська тактика,бо жодних дійсно вагомих аргументів в тебе проти мене нема.Припиняй той цирк і здавайся.
    На той момент в мене були більш яскраві підозрювані,ніж Любімая.

В скайпі окрім гравців мафії ще маю купу друзів,з якоми спілкуюся - це не показник.

Можеш вже ставити,бо я не маф.

---------- Додано в 19:15 ---------- Попередній допис був написаний в 19:14 ----------

Я тут,але біжу на заняття.
    НІРВАНКА.Сашка,сподіваюся,ти прислухаєшся до мене.
    Нірванка маф і крапка.

---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:15 ----------

Іра,не прикидайся зараз овечкою,бо ти дійсно навчилася добре грати й брехати.А те,що я тобі спочатку повірила- так,я протупила,бо ти дійсно гарно зашифрувалася.

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я написала цілий список речей, за які можу до Тебе вчепитись. Куда ще конркетніше?? о_О
    А Ти всіх переконувала, що Кост - маф, писала, що Алекс може бути мафом - і що? Така гра. Як когось підозрюю, то викладую аргументи. Не я єдина це роблю! А що треба було так, як Сашка на першому голосуванні - віддати за Тебе голос і не аргументувати?
    Купа смайликів, радісні дописи. Хто отримує роль простого мирного, той так не тішиться, бо то найнудніша роль. По собі знаю.
    Ну якщо маф - Сашка, то поставлю собі найдурнішого оленя, якого знайду!
    Кажеш, що моїх аргументів проти Тебе нема (хоча достатньо було). А чому сама не пояснюєш чому мене мафом вважаєш? Чому не підозрюєш Сашку? Якби Ти була мирна, то мала б обидва варіанти розглянути! Але Тобі то невигідно, бо простіше Сашку проти мене налаштувати, ніж мене проти нього, правда?

---------- Додано в 19:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:32 ----------

Бачу, що голосування напевно вже не зміниться.. Хантер, що буде якщо зараз вішають мирного і лишиться на ніч мир і маф? Напевно все одно перемога мафії, хіба що Іспанка вночі вистрілить до Сашки, щоб була нічия.

Сашка, все таки якщо ще прийдеш, апелюю до Тебе - не думай, а просто повір!! Знаю як це, коли всі і все довкола переконує, що то маф, а щось не дає в це повірити. Ти зараз на такому ж місці, як і я була в минулій грі!! Ну будь ласочка, оупен йо майнд!!!

5. hunter

hunter мандрівник

Kinecj dnja!
    È spusok?

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

1. сашка - хантер
    7. іспанка - хантер
    8. нірванка - хантер
    :haha:

---------- Додано в 20:01 ---------- Попередній допис був написаний в 20:01 ----------

1. сашка - нірванка
    7. іспанка - нірванка
    8. нірванка - іспанка

7. hunter

hunter мандрівник

Povishana Nirvanka, maf!
    Misto peremoglo!

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

:pull-pigtails: Вітаю мирних з перемогою!!
    Вибачте ті, кого намахала. Не люблю брехати. Дякую, Іспанко, що вірила - Ти справжній олень друг!
    Вітаю свою моднячу жіночу команду мафів з програшем - все одно ми - круті!! :) Хоч і мафки з нас кепські. Відкрию секрет, ми спілкувались в 95% про все на світі, крім мафії :haha: Може того і програли..
    Алекс - Ти був неперевершений!! Молодець! Як на новачка - суперсько зіграв! Якби не Ти, місто б не мало шансів.
    Еребус - теж молодець.

Мене от дивує - місто кожної гри на початку бідкається як їм важко грати, які вони обділені, а постійно майже виграють!!! Треба мафам давати більше приколів! :)

Хантер, дякую за гру!
    Всіх з наступаючими і до нових зустрічів в наступному році!

• Подобається Подобається x 5
  9. Кохана

Кохана LuBimaya

Ладно.. ландно... з перемогою вас, мирні...
    Та, Нірванко, ти права... якби ми слідкували за грою, а не тринділи фіг знає про що, і я не спалилася на третьому пості, а наш замєчатєльний Еребус не звернув на то уваги, то ми мали би більше шансів на перемогу...
    Алєкс - просто умнічка!!! Ось так, без перевірки завалити двох мафів, не спалитися майже до останнього - супер!!!
    Еребус, ти - зараза! ;)

• Подобається Подобається x 3
  10. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

УРАААААААА!!!Дякую всім за "валідольну"гру!Мафки класно зашифрувалися;)

Ірусь,ти мене гарно обдурила..Я тобі спочатку повірила,але потім..Ти б знала ,як я тут біля монітора бісилася,бо відчувала,що ти маф,а так Сашку переконувала проти мене голосувати:))) Ух,так хотілося нецензурщину писати,але стрималася:)))Тепер я розумію Персі і Ріксю - тепер всі мене хочуть вішати)) Двічі за гру відчувала петлю на своїй шиї:)))

11. Персі

Персі La mafia è immortale!

Алекс - супер. ) Чи супер - Алекс. ))) Я знала. ) Я б пішла з тобою в розвідку. ))
    Мафи - дякую. ))))

• Подобається Подобається x 4
  12. hunter

hunter мандрівник

і що, забереш свої слова назад????

13. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Всім дякі за гру! Мафи - Ви супер! Якщо чесно, після того, як мене вбили, уболівав за вас!

Любімую підозрював після нульового дня, вирішив проголосувати проти неї і подивитись на реакцію, реакція - типово мафська! І ще разом з нею спалилась Нірванка, кому цікаво можу дати лінки на дописи і свої думки.
    Настю розкрив вже після свого підвісу методом виключення. :)
    На жаль лікував себе першої ночі, але ще сподівався, що мафи злякаються стріляти в мене, бо думатимуть, що лікар саме мене лікуватиме, але ж ні... Прибили! :sad:

---------- Додано в 23:38 ---------- Попередній допис був написаний в 23:37 ----------

Ах, да, забув! Алєкс молодець, як на новачка, то зіграв дуже гарно і головне сміло!

14. hunter

hunter мандрівник

АлЄкс - молодець, нема слів!!!
    Нірванка - я дивуюсь як ти так довго протрималася.... гра, якщо чесно, - нікудишня((( (Рікся ше в перший день гри сказала що ти маф))))

---------- Додано в 22:40 ---------- Попередній допис був написаний в 22:38 ----------

любімая мені в аську написала що ти ком і в першу ніч її провіряв)))

15. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Нірванка, Любімая дякую! :blush:

Дуже важка гра для мене була, голова в мене ніби не погано працює (маю кмс-а з шахів :) ) але тут зіштовхнувся з зовсім іншим типом мишлення, що було зовсім не звично для мене... На початку відверто не вгадав з перевіркою Мартіні, я вважав що хтось з пари Мартіні/Персі маф і чомусь здавалось, що це саме Мартіні :))). Дуже важко було два рази приймати рішення про вистріл без перевірки :) А ще більш важко було два рази повірити Іспанці... Вже сидів з блокнотиком виписував цікаві повідомлення кожного, рахував варіанти, знаходив помилки, ще раз переписував :wacko: Де які речі в своїх повідомленнях спеціально писав з помилками, чекав хто як відреагує, в деяких просто сам заплутався в роздумах :))) А взагалі чекав трошки більшої активності в темі... хоча це може і краще, все саме цікавіше залишили мені ) ... З Настінькою відверто повезло, випадково закрив сторінку форуму і заходив в гру через останні повідомлення і тут побачив 5 останніх тем з відповідями Настіньки, перечитав ще раз її повідомлення в грі і зрозумів що щось тут не в`яжеться ) ... А от з другим мафом взагалі був перегруз мозгу... Ніби і Нірванка сильно палилась, і Сашко вчора в 8.20 зайшов на форум але не проголосував і нічого не написав і Іспанці до самого кінця не вірив... :wacko:

Ще раз всім дякую за гру! Чекаю продовження ;)

• Подобається Подобається x 4
  16. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Персі, Еребус, Хантер дякую! :)

• Подобається Подобається x 1
  17. Персі

Чо це. Вони ж палились (без образ їм). В будь - якому випадку я категорично проти надання мафам переваг, тупо збільшуючи їх кількість. Можна ввести допудар чи шось таке, а не робити майже половину мафів з усіх гравців.

18. hunter

hunter мандрівник

19. Персі

Чо ви (мирні) повішали Коста, я так і не зрозуміла, якшо чесно. )) Якби я була мафом, я б з гри не вийшла. )

20. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Та я і сам не зрозумів чого ми його повісили :haha: Десь я себе класно розвів:)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)