Мафія, гра №18: "В ніч перед Новим Роком"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 25 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

не напрягай з цими питаннями. І так тошно. ще не відійшов, а тут, як бачу від мене все тепер залежить....
    Винна нірванка

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А як я по Твоєму маю знайти мафа??!! о_О Ти ж взагалі мало що писав в темі!! Що я можу про Тебе думати від 7 дописів???!! Треба ж якось розтормосити!
    Але бачу, що Тобі пофіг хто маф, а простіше мене повісити не розбираючись. Бо це дає мафам перемогу, та?
    З Тобою все ясно. Сашка - маф.

3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Нірванко, мене вішати не можна :) Я єдина надія міста. Тому я і спокійний. Місто просто фізично не може програти :)

---------- Додано в 01:41 ---------- Попередній допис був написаний в 01:38 ----------

Зараз просто з вас двох мені треба вибрати когось. Це вже чисто мені порозважатись і перевірити свою смекалку. І вирішити долю гри (ну тобто чи ми виграємо, чи нічия) І той, хто з вас мирний, проти мене голосувати не буде, якщо кеба хоч трохи варить. :)

---------- Додано в 01:42 ---------- Попередній допис був написаний в 01:41 ----------

Нірванко, поясни мені такий випадковий збіг ваших з Настінкою голосів проти Іспанки. А?

---------- Додано в 01:43 ---------- Попередній допис був написаний в 01:42 ----------

Настінка - маф. І будь Іспанка мафом - вони б тебе повішали та й усе.

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Як то? Натякаєш на роль? А яке то має значення? Взагалі то я думала, що гра завершиться після цього голосування. Якщо вішаємо мафа, то місто виграє, якщо мирного, то мафи
    Я вважала Іспанку більш вірогідним мафом тоді, ніж Тебе (6 дописів ні про що!) чи Настю, яка взагалі флудила, а при голосуванні тупо підтримувала підвіс мирів.
    А тепер поясни мені випадковий збіг голосів першого дня проти Іспанки - Твого і Насті? ;)
    Якщо не Іспанка, то значить Ти - маф. Інших варіантів просто бути не може!
    Щодо того голосування, то може Настя і Іспанка планували нічию? Якби вони ініціювали моє повішання, то після результатів голосування, коли б стало ясно, що мафи мирну повішали, то Алекс стріляв би може навіть і в Іспанку чи Настю. А так - Алекс спочатку планував мене стріляти - це їм пасувало! А потім пізно було рипатись, коли Алекс змінив свою думку. Зміна голосування їх би спалила.

5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Нірванко, не мовчи. Я бачу, що ти онлайн. І ти не можеш не читати цієї теми. Знаю, що тобі цікаво, бо ж зараз вирішується все. І мене тут давно чекали, щоб почути, що я напишу... тож ти точно читаєш... давай пиши щось... не відморожуйся.

---------- Додано в 01:57 ---------- Попередній допис був написаний в 01:56 ----------

О! написала.

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

:haha: Ти що думаєш, що я тут нервно перегружаю сторінку що пару секунд з нетерпінням чекаючи Твоєї відповіді? :))) Коли побачила, то відписала. Написала багато. Писання теж час займає.

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Подумай головою. А не тим місцем на якому сидять :)

Кого?
    Може. Ти. :)
    Треба ще почитати... Але поки що НЄ ВЄРЮ!

---------- Додано в 02:14 ---------- Попередній допис був написаний в 02:01 ----------

Я таки правий був!! :)

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я після шампанського, в мене в голові бульбашки.. Поясни.
    Я там мала на увазі "підтримувала мирів".
    А Ти так і не пояснив чому голосував так, як Настя. А до мене вчепився за таке.
    Для Тебе - це варіант, для мене це факт. Або Ти, або Іспанка.
    Ну переконати Тебе я не маю як. Якби була якась роль чи що, то мала б чим переконувати. А так - ціла гра як в танку.

Якби Сашка був мафом, то б зараз не парився зі мною. Тому думаю, що він не маф. Значить Іспанка. Третього не дано.

9. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ні, Нірванко... реально перечитую тему і "НЄ ВЄРЮ"... Якось так награно... Але муче мене попередня гра... Так і хочеться тобі повірити... Ти ж мені тоді повірила. Але повторюсь, що мирні не програють точно!

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Яким чудом??!! Навіть якщо зараз вішається мир, то програють! Бо лишається 1 маф і 1 мир. А це означає перемогу мафів!!!! Ти напевно лікар і думаєш, що ще буде ніч, себе полікуєш.. А далі що? Завтра знову нічия, а вночі Іспанка пристрелить. Якщо Ти - антикілер, то тим більше - обоє загинете.
    До речі, якщо Ти - лікар, то маю до Тебе купу претензій!!! Чого Еребуса і Алекса не лікував???!!

---------- Додано в 01:28 ---------- Попередній допис був написаний в 01:27 ----------

А дописи Іспанки Тебе не смущають?

11. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

І?
    .........

---------- Додано в 02:33 ---------- Попередній допис був написаний в 02:32 ----------

В Іспанки мене смущає те, як її витягла Любімая з підвісу...

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

І нічия :) Але Сашка, того не буде, бо є правило (сама писала) :

13. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Е ні, Нірванко... То, якщо простий мирний, безрольовик.

---------- Додано в 02:39 ---------- Попередній допис був написаний в 02:38 ----------

І то якщо на день лишаються, а не на ніч. а взагалі правила в грі на розсуд ведучого!

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Від коли це має значення? о_О Вперше про таке чую.

---------- Додано в 01:40 ---------- Попередній допис був написаний в 01:39 ----------

В правилі це не описано. Буде добре, якщо маєш рацію. Чекаємо що скаже Хантер.

15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

думаю, вже з братиком перетерла це?

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ні :) Я з ним поза цією темою давно не спілкувалась.

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Коротше... Якщо Хантер скаже, що мафи виграють, якщо я лишусь з ними один на один (що абсолютно нелогічно), то я буду вішати тебе Нірванко... однозначно...

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну то вішай і мафи виграють, бо лишишся один на один з ним. Це абсолютно нелогічно, погоджуюсь! (тепер я розумію чого так народ нервується, коли їм не вірять.. хочеться обзиватись оленями, кричати.. але просто вже сили нема..)

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

"Утро вечера мудренее".... Треба все перечитувати заново.... І уважно.

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

До цього смущання додам, що якби Іспанка була мирна, то Любімая б не рипалась і не палилась, бо їй би було все одно кого вішати.

Перечитала тему. Аргументи проти Іспанки:

1. Перші її дописи дуже радісні - чого б це, якби була простою мирною? Так пишуть тільки рольовики і мафи.

2. Штучне здивування після повішання Мартіні:
    3. Прикриває Любімую:
    4. Купу разів писала "я - мирна", деколи по кілька разів в одному дописі.
    5. Чіплялася до Сашки, мовляв чо він не пише, хоча сама ж постійно тут не буває. Згадую минулу гру, де вона була мафом і чіплялась до того ж таки Сашки і мене, бо ми спочатку мало писали. Так ніби справи в реалі - то показник мафіозності!
    6. Бачила Іспанку в скайпі на днях. А вона там дуже рідко буває. Напевно спілкувалась з мафами.

---------- Додано в 02:26 ---------- Попередній допис був написаний в 02:24 ----------

Хехе, і я про то подумала і власне перечитала тему. Якщо не Іспанка маф, а Ти, то я собі поставлю оленя на авку, хоч і не маю звички її міняти :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)