Мафія, гра №18: "В ніч перед Новим Роком"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 25 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Це дуже реальний варіант. Я ще надіюсь, що лікар живий і Тебе порятує.

Голосую проти Іспанки, бо ваші аргументи проти неї переконливі, та і я раніше її підозрювала. Напевно вже не зможу переголосувати якшо шо, бо невдовзі йду з дому.

2. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Якби ти була мирною ти би активно допомагала мені шукати мафів, бо тобі ж сьогодні ще іти треба буде... а ти за весь сьогоднішній день не написала по суті нічого, крім спроб виправдатись... а навіщо? Я ж проти тебе не голосую... І всім раджу цього не робити...

А от тобі раджу добре подумати над тим кого і чому ти вважаєш мафами, бо я буду дуже уважно читати твоє повідомлення, тож постарайся не спалитись ще більше!

---------- Додано в 14:43 ---------- Попередній допис був написаний в 14:41 ----------

Ти не відповіла! Я питав кого вважаєш двома мафами? Хто другий на твою думку??? А між іншим я ще аргументів проти Іспанки майже не приводив, чому ти так зразу зі мною погодилась?

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Іспанка - може то не найкращий аргумент для мафії, але таки мене зачіпив: в Іспанки той олень стояв на свята минулого (чи позаминулого?) року. Тоді ще і мафії на форумі не було. Думаю, що вона і так його планувала поставити на авку і просто використала це в грі, бо щодо Любімої то певності не можна було мати. Тому мені це виглядає на сплановану акцію з оленем. Крім того вона писала дивно, якось так всім вірила - підлизувалась?

Лишається Сашка і Настя. До обох претензій не маю, тому важко сказати. Якщо процентово, то Сашці даю 70%, а Насті 60%.

4. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Тут вже пішла така стадія гри коли просто надіятись ми вже не можем! Єдине, що ми скорше всього знаємо, в грі напевно живий антикіллер, тому що з тих кого вбили це міг бути тільки повішаний Кост.

---------- Додано в 14:51 ---------- Попередній допис був написаний в 14:47 ----------

О, а от з цим повністю погоджуюсь! Я теж так думаю :)

Дякую! Але ну зовсім не переконливо ти пишеш, я звичайно з вами тільки другу гру граю, але з того що бачив і читав, ти зазвичай трошки по-іншому граєш... Якщо не правий, нехай прийдуть інші і мене виправлять... Сашка, Іспанка, чекаю вас...

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якби я мала що сказати, то б сказала, повір :) Я вже помилилась з Костом, тому не можу активно агітувати за когось. Та і сама певності не маю.
    Та я не встигаю Тобі відписувати! Я ще паралельно працюю і борщ готую :)

Я не писала, що з Тобою погоджуюсь, а з вами - тобто з кількома особами. Не маю часу зараз всіх цитувати. Ще Настя про неї писала.
    Додам, що не можу в них визначитись, бо обоє голосували проти першого дня Іспанки. Серед них є точно 1 маф. Значить вони планували це спеціально, щоб потім Іспанку витягнути, адже потім таки Любімая витягнула Іспанку.
    Це ще один аргумент проти Іспанки, до речі.

---------- Додано в 13:53 ---------- Попередній допис був написаний в 13:52 ----------

Пишу переконливо, коли думаю, що на мене приходить прозріння і свято вірю в те, що я права :) Зараз я такої віри не маю, тому і не пишу.

6. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Ладно, перекур ;) Я відійду на годинку-дві, сподіваюсь ви тут щось напишите...

---------- Додано в 15:00 ---------- Попередній допис був написаний в 14:57 ----------

А з Костом я теж помилився, бо впринципі його повісили моїми руками... Але цікаво, що крім мене проти нього голосували ще ти Іспанка і Любімая... Якщо ти і Іспанка мафи, виходить що всі три мафи разом проголосували проти Коста?... Хмм...

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я першою проти нього голосувала. Вони мене підтримали. То ж очевидно!! Мафи рідко коли ініціюють чиєсь повішання. Тим більше на самому початку гри, коли мирні тільки і шукають за кого вчепитись.

Всьо, мене нема. Сподіваюсь, що ми до завтра доживемо :)

8. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Йопт:cry::dntknw::ireful1::bad::give_rose::)

9. hunter

hunter мандрівник

іспанка - нірванка, алЄкс, настінка
    не голосували - сашка і іспанка
    правильно, нЄ?

10. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Покищо правильно...

---------- Додано в 18:34 ---------- Попередній допис був написаний в 17:48 ----------

Іспанка, Сашка де ви є??? Часу зовсім не багато залишилось...

11. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Доброго всім вечора,я нарешті вдома.
    так,стоп,щось не те.В першу ніч ти перевіряв Мартіні,в другу Любімую.За один раз,наскільки я памятаю,ком може виконати одну НД.Ти не міг її спочатку перевірити ,а потім стріляти.Хай мене виправить ведучий,якщо я помиляюся,але щось не сходиться,Алексе.
    Ну по - перше я бучі не робила,а намагалася людям відкрити очі.По - друге,є ще якісь аргументи за мою мафовість?А то я ще жодного адекватного не помітила.
    Наприклад?

Ой як глибоко ти помиляєшся...
    Хочеться пообзивати вас,але стримаюся...
    От яка моя думка - Алекс не ком,комом був Еребус,ібо неув"язка в НД виходить(виходить ніби Алекс одночасно і перевіряв і стріляв в Любіму).Думаю,мафи спеціально продумали такий хід,щоб нас заплутати,адже нам невідомо чи ком загинув чи він серед нас.От і Алекс вкрився комом. А настя ще й піддакує йому.бо Настю ми чомусь незаслужено списали зі списків підозрюваних мафів..

---------- Додано в 19:08 ---------- Попередній допис був написаний в 19:00 ----------

Я вже йду вам наріжу оленячих авок.Ірі найбільшу вділю. Ти кого,мафа слухаєш,який підбиває мирну повішати?
    Я от дивуюся,як ти інколи тупиш і реальних речей не помічаєш.Я не маф,скільки разів я це маю повторити?я проста мирна,безрольова.А оця твоя тирада про оленя - бздура повна!Авку я взагалі міняти не збиралася,ляпнула,або ляпнути.Ніколи не повірю,що ти мого гумору досі не розумієш..Ну пояснення просто дитяче.
    Нірванка в мене плюсиків набирає..В списку підозрюваних..
    Угу,витягали.Я сама тут себе за вуха витягала,бо всі десь поза темою були.Звичайно,я могла змитися з теми і дати себе повішати - мінус мир,плюс мир,подумаєш,дрібниці.Зрештою,ми всі лоханулись повішавши Коста.
    І на твоїй совісті буде ще один мир повішаний..Клас,правда?
    От прийшла,розгрібаю ваші бздури..

---------- Додано в 19:09 ---------- Попередній допис був написаний в 19:08 ----------

Як я тепер Персі розумію...

---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ----------

Раз пішла такая п"янка..Нехай буде Нірванка,хоча Алєкс теж не білий і пухнастий(оскільки більше нема комів,то наразі "віримо",що він ком,хоча ком вже може мирно покоїтись).
    Але ви помилку робите,мирні.Зараз повішаєте мене,вночі ще мінус мир і олє - оп - після ночі 2 мафи і один мир.Ну якщо Алекс дійсно ком і встрілить у мафа ,то може бути 2 мира проти 1 мафа..Хз...
    Не тупіть оленітюлені.Ви зараз ведетеся на провокацію мафії. Ну або самі так тупите.Ну ви ж потім за голову схопитеся,як результати побачите.

---------- Додано в 19:19 ---------- Попередній допис був написаний в 19:17 ----------

Алекс,ти так рвався мене почути,вважаєш,що я маф,хочеш мене повішати.А сам висиш на форумі і не відписуєш.Що,я тебе розкусила?Чи аргументів ніяких нема?

12. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

В сьомій годині відправив НД "перевіряю Любімую", після того як вбили Коста поміняв НД на "стріляю Любімую"

Цілий день чекав поки ти прийдеш, думав вже не стримаюсь :) Я не маф, після гри зроблю що завгодно на твій вибір якщо був мафом ;)

Другий маф крім Нірванки це Настінька. Аргументи... Подивіться її останні повідомлення, написала купу повідодомлень в інших темах, а от в темі гри по суті не написала нічого! Настінька, якщо ти мирна, так не робиться!!!
    Далі, варіант з повішенням Іспанки був не правильним тому що правильніше спочатку було би прибрати Нірванку і мати можливість цілу годину думати над моєю НД... от перестановки мест слагаемых сумма еще как меняется! ... А Настінька нічого не сказала, але хоча дуже хотіла йти спати, пішла ще 40 хвилин відповідати в інших темах!

Іспанка, вибирай кого і в якому порядку прибираєм!

---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:23 ----------

І доречі коли я питав в Нірванки кого важає другим мафом, між Настінькою і Сашком мафом вибрала Сашка...

13. Іспанка

Отакі нюанси уточнювати треба.Тепер зрозуміло.

Офігіти і не встати..Дивись не пошкодуй,а то в мене фантазія бурна:)))

Ну та,ти знав,Коли то казати..Коли до закінчення дня півтори години і з п"яти гравців в темі двоє,один з яких є той,якого хочуть повішати..Настя швидше за все в тему гри до кінця дня не зайде(до речі,зі скайпом вона спалилася,імхо, - поза форумом можуть хіба мафи спілкуватися під час гри.Може то був сигнал іншому мафу?).Сашка невідомо коли з2явиться в темі..нірванка десь святкує...

---------- Додано в 19:36 ---------- Попередній допис був написаний в 19:33 ----------

Мда,круто..від недовіри і вважання мене мафом,ти раптом пропонуєш мені когось вішати?З якої радості?Алекс,темниш ти щось..
    Не знаю,останні Нірванчині дописи мені не подобаються,знайшла вона дуже дитячу відмазку про авку,щоб мене повішати,а перед тим запевняла.що вірить мені(втиралася в довіру).настінці теж не вірю,бо голосує безпричинно,таке відчуття,що куди вітер віє,туди й Настінка.
    Сашко взагалі "красавец" - сам гру затіяв,дуже грати хотів,а сам де він є?

---------- Додано в 19:39 ---------- Попередній допис був написаний в 19:36 ----------

Такс,я пішла в душ,сподіваюся,що коли повернусь - буду ще в грі.
    Закликаю мирних не робити помилки!

14. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Аргументи проти Нірванки і Настіньки влаштовують? Якщо би я одразу написав що вибираю когось з них, то погодься ти би зараз писала зовсім по-іншому :) А так ще й тебе на всяк випадок перевірив :) Головне щоб зараз прийшов Сашка, тоді трьома голосами прибираєм одного мафа і я вночі другого...

---------- Додано в 19:45 ---------- Попередній допис був написаний в 19:43 ----------

Давай, я теж хвилин на 10 відійду. Пропоную голосувати проти Настіньки. Згідна?

---------- Додано в 19:53 ---------- Попередній допис був написаний в 19:45 ----------

Сашка на вконтакті онлайн світиться, може десь зараз і сюди зайде...

---------- Додано в 20:18 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ----------

43 хвилини залишилось нікого нема...

---------- Додано в 20:30 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ----------

Настінька

......................

15. Іспанка

А чому не проти Нірванки?Вона мені вірогіднішим мафом виглядає...

16. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Капєц, мене вже глючить конкретно... Іспанка, побачив що ти проти Нірванки голосувала... Нірванка ... чекаєм Сашка...

---------- Додано в 20:37 ---------- Попередній допис був написаний в 20:32 ----------

А якщо Сашка не буде, що робимо?...

17. Іспанка

А що,є хіба якийсь вихід?я полюбе вишу..

---------- Додано в 20:47 ---------- Попередній допис був написаний в 20:38 ----------

До кінця дня 13 хвилин..в темі ні ведучого,ні гравців..Офігіти можна!

18. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Якщо нічия, після ночі якщо я попаду залишиться 2 мирних проти 1-го мафа, нормальний варіант, на голосуванні повісите останнього мафа...

---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:48 ----------

Я мав з 8-ї години бути в іншому місці, але не пішов, бо думав що під час ночі маю бути тут... а виявляється нікому то не потрібно було...

19. Іспанка

Нічия була б коли хтось проголосував не проти мене чи Нірванки,а проти когось іншого..Та й висить пергий набравший - то я...

От власне...

20. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Хантер:

Нірванка - Іспанка
    Настінька - Іспанка
    Алекс - Нірванка
    Іспанка - Нірванка
    Сашка -

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)