Мафія, гра №18: "В ніч перед Новим Роком"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 25 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Перечитувати зараз не буду все, бо очі злипаються... але, якщо я правильно все зрозумів.... мирні, ви барани... нафіг Коста вішати було? Завтра подивлюсь....

2. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

А в принципі нема чого тягнути, а так як в Настіньки інший часовий пояс, ризикую бути сьогодні повішеним...

Інформація мафам для роздумів. Я ж в нульовий день запалився, якщо б ви уважніше читали, то мали би дуже не погану можливість мене вчора вночі прибрати...

А тепер по порядку:

Почитайте повідомлення №6(цитувати не дуже зручно, тому просто пишу номери повідомлень) ведучого: "якщо в темі гри всі відпишуться (крім Настінки (вона буде завтра ввечері)) і рольовики відішлють НД - нульовий день завершиться! "

Що ми маємо: на 26.12.10 в 2:52, повідомлення №71 в темі відписався останній гравець, Сашка. Наступне повідомлення №72 від ведучого, але в ньому він день не завершив...
    Висновок: або 1) не всі проголосували за закінчення дня або 2) Хтось не відправив свою НД... перший пункт відпадає, тому що на момент завершення 0-го (26.12.10 19.44 пов.№93) дня троє чоловік(Іспанка, Сашка і Настінька) не проголосували за завершення, а Кост взагалі був проти... тому залишається тільки пункт 2... а далі ви могли помітити, що мене цілий день не було онлайн і як тільки я з'явився(пов№92) Хантер в 93-му одразу закінчив день... з цього всього ви могли зробити висновок, що скоріше за все я тільки відправив НД і з дуже високою ймовірністю я рольовик і могли це перевірити :)

А тепер про мої НД. В перший раз граю рольовиком, тому чесно кажучи, вибирати кого перевіряти було важко... А в неділю, як тільки зайшов сюди, побачив повідомлення Хантера, з проханням надіслати НД... Прийшлось швидко вирішувати, а інформації було не так багато... Зупинився на Мартіні. Чому саме на ньому? Тому що на той момент більшість написали всього по декілька беззмістовних повідомлень, тому в результаті його перевірки я хотів отримати або мафа або сильного мирного гравця, разом з яким можна би було шукати інших. Тому відправив його на перевірку Хантеру і на автоматі написав що "не проти закінчення дня" (а це було робити не обовязково в цій грі). Чим дуже допоміг мафам, якби вони уважніше слідкували за грою.

По першому дню. Так як в результаті своєї НД я нічого не отримав, а на момент коли я прийшов, в темі активно голосували проти Іспанки, треба було вирішувати кого з решти 6 гравців перевіряти... Сашка і Настінька - ну дуже мало писали, Коста/Персі скорше всього або приберуть мафи або мирні повісять на наступний день і без мене... Еребус, Нірванка багато писали, намагались шукати мафів, якщо вони мирні їх могли вбити вночі і повторилась би ситуація з Мартіні в 0-ий день... а от Любімая була якась більш нейтральна, більше виправдовувалась, без конкретики проти когось з інших гравців... для прикладу пов 96, 99, 105, 108, 114, 119 і т.д... а в повідомлені 111 взагалі обіцяла написати чому голосує проти Еребуса, а так цього і не зробила... тому відправив саме її на перевірку...

А от проти кого голосувати я не знав... Ви ж то не знали, що нічна перевірка кома нічого не дала, а я знав і розумів, що від мого голосу і НД дуже багато залежить, тому дуже довго вирішити не міг. ІМХО, нічия був поганий варіант, тому що мене могли вбити цієї ж ночі і гра фактично програна, але і проти Іспанки голосувати не хотілось, бо був зовсім не впевнений, що вона маф, та і аргументів інших не побачив... тому вирішив всетаки написати Коста і робити нічию, аж тут побачив, що Любімая одразу після мене теж проголосувала проти Коста і при чому сама голос міняти не хотіла і перекидувала відповідальність на мене (пов 181). А в наступні 5 хв відверто розгубився і не знав як поступити, бо всі варіанти які в мене були, були по свойому погані... В результаті отримали, ще одного повішеного мирного і 4:3 і ще мінус один мирний вночі(яким міг бути я), 3 проти 3. Тому від моєї простої перевірки Любімої користі вже не було, а мене могли вбити або цієї або наступної ночі, тому прийшлось ризикувати, бо по-іншому на мою думку шансів не було...

А от повідомлення про авку з оленем Іспанки трохи заплутало, на мою думку це все ж таки гарно продуманий хід, щоб показати що вони з Любімой не разом... от тому це повідомлення і запам ятав, бо думав що авка головного оленя гри буде в мене :)

Нірванка, а я і не чекав, що антикіллер відкриється, цікаво було подивитись на реакцію інших... Думав почекати до ранку, але Настінька голосує раніше ніж інші і я можу не встигнути до цього написати, а її голос буде вирішальним.

Мирні, вбиваючі мене сьогодні, ви просто витрачаєте дуже важливий голос, так як мене всеодно вб'ють вночі але я маю ще одну останню НД і плюс скорше всього в грі антикіллер. А тепер давайте думати...

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Думаю, що Ти достатньо настрочив, щоб мирні повірили :) Особисто я вірю.
    Тільки не все зрозуміла. Цієї ночі Ти кого перевіряв, Любімую? То значить не Ти її вбив? Значить Еребус був антикілером! Тепер ясно чому він прикидувався комом, щоб його пристрелили :) Молодець, камікадзе :)

---------- Додано в 02:45 ---------- Попередній допис був написаний в 02:42 ----------

Якщо є лікар, то буде Тебе лікувати і зможеш нам завтра сказати результат ночі :)
    Особисто я свій голос проти Тебе поміняю, тільки поки що не знаю на кого.
    (може і не поміняю, якщо народ подумає, що ми змовились і це все комедія і будуть нас обох вішати :haha: )

• Подобається Подобається x 1
  4. nastinka

nastinka відсутня

ото Алєкс написав взагалі тираду.) я так і думала, що ти ком. тому й проти тебе не голосувала. але нащо ти відкрив свою роль так і не розумію. дивлячись на те, що ми зараз до прикладу повішаємо мафа, то, вночі мав вбє тебе, відповідно, мирів лишиться 2. всерівно мирні можуть виграти :)
    то шо мирні виграли?
    урааа)!!!

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А чо його вб'є маф? Може лікар ще є?
    Думаю, що якщо ми будемо вішати мафа, то від прикинеться комом. От тоді буде весело :)

---------- Додано в 03:31 ---------- Попередній допис був написаний в 02:58 ----------

Алексе, цікаво кого пропонуєш вішати. Я завтра в обід напевно піду святкувати одруження знайомої, тому хочу переголосувати до того часу.
    Сашка, напиши що Ти думаєш, бо знаючи по собі - коли перечитуєш кілька сторінок під ряд, то краще видно ситуацію. А в мене часу нема перечитувати тему з початку, от досі працюю :sad:

6. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

То ще скорочений варіант був :haha: Вибачайте, що так багато вийшло, але так переконливіше :)))

Спочатку відправив її перевірку, а після результатів голосування стріляв в неї.
    Еребус не антикіллер...

Наскільки я зрозумів, при стрільбі в антикіллера помирає бос мафії. Мафів троє, ймовірність того що Любімая бос мафії і саме вона стріляла в Еребуса 1 до 3, а в інших двох випадках мафи зрозуміють що стріляв в Любімую ком, а які в них можуть бути варіанти кома якщо більшість гравців просто не було в мережі в період з 8 по 10-ту? Ще був варіант, що мафи подумають що комом був Еребус... але всерівно при такій розкладці, я би ще довго не протягнув і мене свої ж би і повісили... Причин вскриватись було багато, не буду писати ще одне повідомлення на дві сторінки :)

А я от напевно покищо не буду писати кого хочу вішати, тому що я вибираю 2-х мафів з 4-х чоловік, а от іншим двом мирним робота трошки простіша, вибрати 2 мафа з 3-х, тому я покищо почекаю ваші пропозиції :)

7. nastinka

nastinka відсутня

нуу чесно кажучи, я тебе навіть не підозрювала. жодної думки не мала.
    а що ти думаєш про іспанку?
    щодо моєї маої писанини. я стараюсь якомога більше писати. але щось не дуже виходить.
    Якщо перечитати все спочатку. то вже після ночі. любімая щось таке почала виписувати, чим себе і спалила, ще й еребус на неї зуб наточив :)
    там, ще прийшла Іспанка і зробила бучу, що вона не маф, що як на мою думку вказувало все на її мафство. і зараз якшо так глянути я думаю маф Іспанка і може в тій команді сидить сашка, а може й десь підгулює збоку Нірванка :)))
    хоча я не знаю. кажу, що бачу.
    як будемо голосувати?

---------- Додано в 10:25 ---------- Попередній допис був написаний в 10:24 ----------

і я не баран) тільки маф може обізвати мира бараном, нє? :)))

8. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Дивіться, що виходить:

Це повідомлення вчора в 19.55 №169. А тепер дивіться повідомлення №98 за день до того:

Якось ці два повідомлення повністю заперечують один одному... Нірванка, якщо ти мирна, нафіга було в декількох повідомленнях писати Еребусу, щоб він відкривався, а потім писати що рольовикам відкриватись не треба ні в якому разі? Не стиковочка вийшла...

---------- Додано в 13:09 ---------- Попередній допис був написаний в 13:02 ----------

Перечитав тему повністю, повідомлення 71 Сашки:

і до комплекту 84-те:

ІМХО, якщо би Сашка був мафом, то я не думаю, що він би в нульовий день робив акцент на награній поведінці напарниці...

9. nastinka

nastinka відсутня

чому? я думаю, що б робив, а чому би й ні? таким чином він може прикидатись миром!
    щодо нірванки. не раз таке було, що вона заперечує сама собі )
    якесь палєво? гореним пахне?

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мені здалось, що Еребус палиться комом. То мене трохи розізлило, не витримала (Хантерівські гени :haha: ). Тим більше ж лікарю треба було знати точно чи його прикривати чи ні. Бо ж серед нас тільки він почав проявляти активність і міг бути нічною жертвою. Як і виявилось, що таки був, бо мав рацію.
    Тим більше він так впевнено писав, що Любімая - маф, хоча казав, що він - не ком, що думала, що може він і маф, бо звідки простий мирний може бути таким впевненим?

---------- Додано в 12:17 ---------- Попередній допис був написаний в 12:15 ----------

Я просто спочатку пишу, а потім думаю :)

11. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Настінька, пишеш дуже по мирному. З решти 4-х на мій погляд наймирніша. Я принайні повірив :) Якщо маф саме ти, поставлю собі другого оленя на авку :)

Іспанка, якщо перечітувати її повідомлення з мафіозної сторони можна багато чого знайти... Судячи з того, що мафи вчора вбили Еребуса, вони скорше всього подумали, що він ком... А Еребус відкрито натякав, що маф Любімая... а далі дивіться... як тільки Еребус вчора з явився в темі після голосування... зразу на думку мафів стало ясно, що в Любіму скорше всього будуть стріляти і зразу повідомлення Іспанки:

Цікаво...

---------- Додано в 13:29 ---------- Попередній допис був написаний в 13:23 ----------

Якби він хотів прикинутись миром, він би міг просто написати, що він думає що Любімая маф, але ж він ще й аргументи досить не погані привів, які потім розкручував Еребус... Звичайно це був не поганий варіант для нього, але ІМХО, не на цій стадії гри... от трошки пізніше в самий раз, а саме в той момент, це би було зовсім не правильне рішення для мафа... :)

---------- Додано в 13:36 ---------- Попередній допис був написаний в 13:29 ----------

Хмм, не вірю, зовсім не переконала! Це ж було ясно, що навіть якщо є лікар, то він зможе прикрити Еребуса тільки один раз, а на наступний день його вб*ють... а це майже 100-відсоткова поразка мирних... Ти ж сама писала на більш пізній стадії, що відкриватись не можна, категорично ні в якому разі не можна! І мені якщо не помиляюсь писала, що не варто відкриватись... Хай пишуть інші що думають з цього приводу...

---------- Додано в 13:38 ---------- Попередній допис був написаний в 13:36 ----------

Моя пропозиція, Нірванка маф 99 відсотків але на голосування її не висуваємо, залиште її мені на НД... А сьогодні голосуємо проти другого мафа, я покищо думаю що це Іспанка

12. nastinka

nastinka відсутня

нуу. я можу сказати так, що сашка завжди аргументує)
    ну головне, щоб вночі не прибрали мира...
    я наразі думаю також.

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А може лікар не прикрив Еребуса, бо подумав, що мафи не будуть ризикувати стріляти в того, кого можуть лікувати, тому на другий день міг би прикрити Еребуса? По моєму логічний варіант.
    Будеш стріляти?!!!! о_О Але ж це буде майже гарантована перемога мафів!!!!!!!!!!!! Дивись:
    Якщо зараз вішаємо мафа, Ти в мене стріляєш + мафи стріляють в іншого мирного, то завтра лишається 1 маф і 1 мир. Це перемога мафії.
    Якщо зараз вішаємо мирного, вночі в мене стріляєш + жертва мафів = завтра 2 мафи лишаються - чиста перемога.

14. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Можливо :) Я просто ще вас всіх добре не знаю, тому дивлюсь по конкретній грі :)

Так одного мира приберуть в будь-якому випадку. Варіанти такі, або ми сьогодні на голосуванні вішаємо мафа або мирного, в будь-якому випадку часу на перевірку когось вночі в мене вже не буде, тому що я вам навіть не встигну повідомити результат перевірки. Тому вночі прийдеться стріляти... І стріляти мені краще в найбільш ймовірного мафа... Якщо десь помилився, виправте...

15. nastinka

nastinka відсутня

та то правда. ну я також. певна майже, що нірванка маф. буде видно як там вночі!
    я йду спати. якщо що. то називайте на мене духів, щоби я тут шось написала)

16. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

А якщо я не стріляю, перемога мафів, ще більше гарантована. Дивись:

1) Вішаємо мирного, залишається 2:2, мене вночі вбивають, 2:1 перемога мафів

2) Вішаємо мафа, 1:3, мене вночі вбивають 1:2. І ще далеко не факт що на голосуванні не виберуть мирного і не залишиться 1:1 і це програш мирних

При першому випадку стріляю 100 відсотків, при другому всі разом подивимось і подумаємо, що робити, ще трохи часу будемо мати...

А ти не нервуйся так... ;)

---------- Додано в 14:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:14 ----------

А проголосувати ще прийдеш???

17. nastinka

nastinka відсутня

нинька нервові кобіти пішли :)))
    то я не в орбразу Нірванка) чесно) так, гумор)

---------- Додано в 15:25 ---------- Попередній допис був написаний в 15:22 ----------

голосую вже.
    бо рано так рано не стану. тре тоді в 6 стати а вже майже 2 ночі.
    проти Іспанки.
    лишу скайп увімкненим. пишіть мені. якщо буде щось цікаве я почую вас крізь сон)

18. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Червоним виділи, а то ще не зарахують випадково ;) Добраніч!:)

19. nastinka

nastinka відсутня

я дума, що маф Іспанка.
    поки що

20. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Нірванка, а якщо ти не маф, напиши кого вважаєш двома мафами і якщо не важко поясни чому саме їх ...;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)