Мафія, гра №18: "В ніч перед Новим Роком"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 25 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

Ги, а в мене думка, що за тебе знову Мартіні грає.... Якось фрази занадто його.. Чи ти під нього косиш?

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Здається,що Мартіні,як і Ріксю,розтаскали на цитати:)))

3. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Я пароль вже поміняв, просто Мартіні в свій час гарно сказав! Ось, Любімая, скажи мені, нащо тобі було вішати мирного Коста, коли ти могла зробити нічію? :)

4. Кохана

Кохана LuBimaya

Точно!
    Або в Еребуса всилився дух нівінноубієнного Мартіні...

5. -Erebus-

хєхєхє)) до речі, а хто у свій час сказав: мафи правил не читають??? :)

6. Кохана

Кохана LuBimaya

А в нього на лобі було написано, що він мирний????
    І взагалі, він дивно поводився. Я це вже писала. До речі, ти не краще! Так само проти мене без усіляких причин голосував...

7. -Erebus-

В мене були причини. Я голосую поти тебе, бо ти мафія! :)

8. Кохана

Кохана LuBimaya

Еребус, давай не будемо починати вчорашню історію.. Я те саме про тебе можу сказати! Ще будуть аргументи, крім того, що я мафія, бо мафія???

9. Іспанка

До мене ж доперло тіки шо...Кост - мирний,Мартіні - мирний(оскільки ми їх статуси не знаємо,тобто не знаємо чи то були рольовики чи просто мири).В грі з самого початку було 3 мира,3 рольовика, 3 мафа.Що ми маємо зараз:3 мафа,1 безрольовий мир(я),і ,гіпотетично, 2 рольовики...Еребус на перших сторінках кричав,що він простий мир..Не сходиться,Еребус - маф!!!!

10. Кохана

Кохана LuBimaya

Іспанко, щось ти трошки заплуталась... зараз 3 мафи і 4 мирних! Тобто, як ти кажеш гіпотетично, може бути і 2 простих та 2 рольовики...

11. hunter

hunter мандрівник

НІЧ2, вбито:
    Еребус - мир
    Любімая - маф

12. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Іспанка, став авку з оленем ;)

13. Іспанка

єдрьон батон..Оце розклади пішли!Значить або Еребус ком застрелив мафа Любіму,або ще живий ком прибрав мафа,а мафи в свою чергу прибили Еребуса,бо той Любіму підозрював..
    Але ми олені - з подачі Еребуса могли мафку повішати...

Мда,прорахувалась я мальохінько...

---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 22:12 ----------

*полізла в закрома родіни*

14. -Erebus-

Всім дякі за гру... ;)

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Такс, нарешті можу виговоритись, бо тільки підбігала до компа глядіти що там робиться, поки вечерю готувала.

Щодо голосування. Був мій голос проти Коста і Іспанки. Іспанка казала Любімій, щоб вона не зливала голос на Еребуса. Любімая думала, чекала коли Алекс проголосує (може радились?). Як тільки він проголосував, то і вона теж.
    Питання: якщо Іспанка - мирна, то чому Любімая не дала її повішати? Значить Іспанка - маф. А з другої сторони, чи Любімая (і Алекс?) так би палились витягуючи "свою"? До речі, Іспанка ж сама казала Любімій голосувати в темі. Якби була мафом, то б з Любімою поза темою домовились про голосування, нє?
    Короче, Іспанка під питанням, Алекс не подобається.

Щодо ночі. Еребус скорше всього був комом, бо зразу ж після першої ночі почав тиснути на Любімую. Чому лікар його не прикрив?! Більше ж не було кого! Хіба що лікаря вже нема..
    Шкода, що Еребус спалився, міг би взагалі про Любімую не писати, а мовчки її прибити, то би і живий лишився! Нашо то було випендрюватись??!! Ех.. Ну але хоч одне добре діло зробив :)

Щодо після ночі. Алекс відразу видав текст:
    Так ніби чекав результатів, щоб то сказати!! Значить мафи догадувались, що Любімую приб'ють, а Еребус - ком. І напевно собі насміхались над Іспанкою, якій доведеться чіпляти оленя.

Короче, вважаю, що Алекс спалився :)

16. Іспанка

Я про те ще з нульового дня думала - нащо він так відкрито проти неї попер?Міг же спокійно вночі замочити,не висовуючись і потихеньку перевіряти гравців.Шкода,що ми його втратили:sad:

Угу..Жаль,що ми не прислухалися до Еребуса..Але ,зрештою,той олень мені пасує:)))
    Щодо Алекса - мене насторожила його нерішучість в голосуванні,а друге те,що якось награно він здивувався результатам ночі.Зрештою,мафам було однаково кого вішати,чи мене чи Коста,адже полюбому вони залишалися від того у виграші.

17. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

А я дійсно того чекав, бо в іншому випадку роги прийшлось би ставити мені ;)

---------- Додано в 23:59 ---------- Попередній допис був написаний в 23:58 ----------

А ви пишіть, пишіть, цікаво буде почитати... :)

18. nastinka

nastinka відсутня

Блін повісили мого улюбленого гравця((
    Еребус буду сумувати..

мені також буде. всі дописи прочитала.
    Що там каже Сашко?

19. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

В грі 5-ро, 3 мирних і 2 мафи і з дуже високою імовірністю як мінімум два рольовика... пропоную відкриватись... але спочатку хотілось би почути інших :)

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я думаю, що рано відкриватись. Нам то нічим не поможе, а мафам ще й як! Як антикіл відкриється, то яка користь мирним? Тільки мафам!

Ще один плюс до мафіозності Алекса.. Мирний би не хотів відкривання ролей в цій ситуації.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)