Мафія, гра №18: "В ніч перед Новим Роком"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 25 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

а чого тобі весело? Мені не дуже... хоча я і думаю, що він маф, бо дивний дуже.. хоча для Коста це нормально.. Прийшов, проголосував проти Іспанки без усіляких пояснень і змився... Ну, а якщо він мирний - то Іспанка вирогідний маф...

---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ----------

ти ще можеш змінити голос! Ще є 6 хвилин!

2. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

І де всі пропали зразу після того як я проголосував?...

3. hunter

hunter мандрівник

Kinecj dnja

4. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Мені теж зовсім не весело... Нічия не варіант, або Іспанка або Кост...

5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Особисто я тут,слідкую за ходом голосування.

Я не проти,щоб цієї ночі до мене сходив ком і завтра всім протер очі,щоб ніхто вже більше не сумнівався,що я мирна.Хоча шкода витрачати такий важливий хід кома на мене.

6. hunter

hunter мандрівник

Poviwanuj kost-mur

ni4 do 22:00

7. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Супер..................

8. Іспанка

Ну якого йожика...Ну чого поводити себе як маф?Не сподівалася такого повороту подій,бо була переконана,що Кост маф...

9. Кохана

Кохана LuBimaya

Мда...
    Мир - тюлень!

Хм, а якщо Кост був комом і перевірив Іспанку тому і проголосував проти неї?

10. Іспанка

Любімая,якби він був комом,то мав би хоч відслідковувати тему для того,щоб знати,чи підвішають саме мафа.А він сюди не заходив.Та й він мав би наводити якісь аргументи,а не поводитись як тюлень - перечитати тему по діагоналі,тицьнути пальцем в Іспанку.Не складається якось.

11. Кохана

Кохана LuBimaya

Іспанко, ти казала, що мене будуть вішать, якщо ти повисниш - бо ти мирна! А тепер? Я ж фактично повішала мирного тюленя Коста... Правда, я і сама його вважала мафом...

12. Іспанка

Слухайте,ну який сенс з такої гри?де решта гравців?

13. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Після ночі буде три мафи проти двох мирних... гейм овер

14. Іспанка

Це керуючись логікою,Любіма - маф,Іспанка мирна,Любімій вигідно повішати мирну.в цій ситуації ми обидві виявилися оленями і нас обох однаково можуть звинуватити в підвісі мирного Коста.

Аналогічно.Треба десь в правилах прописати заборону грати мирним як мафи..

15. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Помилився, проти трьох мирних, але це всерівно не краще

16. Іспанка

Алекс,здається ти рахувати не вмієш.Нас починало грати дев"ятеро.Вбито Мартіні в першу ніч,нині повішано Коста,ще когось вб"ють мафи вночі(це за умови,якщо не попадуть на лікованого).Отже,9 - 3=6.Тобто виходить 3 на 3.

---------- Додано в 21:17 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ----------

О,поки я писала,вже виправився..

17. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Ви чим слухали? Я сказав, або робимо нічію, або вышаємо мафів Нірванку/Любімую! Хєх! Олені, що тут скажеш!

18. Кохана

Кохана LuBimaya

:))

угу.. тільки с тою різницею, що я знаю, що я мирна... а в тобі я ж не можу бути впевнена на 100%

---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:27 ----------

ти нормальний взагалі??? а де ти був? сказав він... а всі так і побігли тебе слухати... афігєть

19. Іспанка

Я те саме можу сказати про себе - я мирна,а от ти...
    О,Еребус з"явився..

якщо Любімая маф обіцяю поставити собі авку новорічного оленя(є в мене така в загашнику).
    Що ж тяжко то так,йомайо...Еребусе,які думки будуть?

20. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Поки ніяких, чекаємо на закінчення ночі...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)