Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Привет! Так у меня ж уже выбора нет, как бы я не хотел меня к ним уже присоединили :)

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

по-моєму кост явно косить під дурачка. Або хоче прикинутися ідіотом, щоб ми його не надумали вішати, або він і є ідіот. Але тоді це тупо, бо мафи його із задоволенням можуть вночі прибрати. Хоча, для ідіота не дивно

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

это хорошо )
    А ты уверенна, что он мирный? ))

4. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Дивно! Кажеш, що мирний, а пишеш, як явний мафіозо! :dntknw:

5. Персі

Кост в останніх своїх двох іграх в ролі мафа починав гру типу "постріл вислав, я мафія", і цю так же почав :)))
    Або знову мафія, або то, як Мартіні назвав :haha:

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Вибачайте, що пізно з'явився... Температура кілька днів майже не падала нижче 39... Якось не до роздумів було...

Так от, тепер відносно гри. Мартіні - красава!!! Своїм дописом висловив те, що я хотів сказати поки не дійшов до нього. Ось:

Але хотів би підправити його. Чи точніше доповнити. персі й справді звідси мафом виходить, але треба підмітити і допис Овода, який її прикриває! І ось цей його допис:
    Дуже підозріло виглядає. Минулої гри Персі була мирною і всі це прекрасно знають! Схоже на спробу перевести прокол в жарт.

Крім того Хонда якось дивно відписується... І Кост з Настінкою (але для них це звично)

7. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Давай к нам в банду! ... т.е. в народную дружину)))) будем обособленно от всех решать кому умереть. Наши три голоса, против кого-то одного - это уже очень хорошо. По крайней мере, у мафов не будет возможности своими голосами спасать.
    Еще бы кого-то четвертого, и все, ПОБЕДА!
    Овод, может передумаешь? Перси и Редфокс тоже верю что они мирные. Чего тебе бояться?

8. Персі

Який прокол? О_о
    Смішні ви, чесне слово. Або ж мафи :cools:

9. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Хмм, а як треба було написати? Я б до мирних приєднався, але тут ще близько не відомо хто вони...

10. -Erebus-

А ось я не вірю, що ти мирний! Від тебе так і тхне мафіозністю!
    Та і взагалі, зазвичай ініціаторами створення таких "гуртів" бувають саме мафіозники, тому, Вєлік, вітаю, ти вже потрапив у мій список підозрюваних на перше місце!

---------- Додано в 13:35 ---------- Попередній допис був написаний в 13:34 ----------

Просто писати по 10 разів на сторинку, що ти "мирний" - дуже так по-мафіозному.

11. MARTINI

Ну використано ж виключно твої слова і побудований логічний ряд. Все ніби логічно. І тим більше не лише мені одному так здалося. Ти б краще замість звинувачувати нас, зізналася, що зморозила дурницю не подумавши (якщо ти мирна). Ну а якщо маф, то можеш вже нічого не писати

12. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Ну так я ж не сам писав, мене спитали я відповів :)

13. Персі

Дуже навіть добре я подумала. Не тре мене недооцінювати. Дивись, Іспанка після того мого допису відразу приписала мені те, що в цій грі я не проста мирна, а рольовик, ти і Сашка в мафію пишете. В будь - якому випадку інформація до роздумів.

14. Зю

Зю Гасконский бандеровец

А ось мне как-то все равно чему ты веришь))))
    Вітаю, ты також в моем списке на первом месте, но не из-за этого... я не Велик. сколько еще раз повторить? и каждому персонально надо что ли?

15. MARTINI

ну ок, в список поки що не пишемо. Але я за тобою слідкую ;)

16. nastinka

nastinka відсутня

А чото я дивна?я нормальна!я на тел.не можу цитувати!блін!

17. redfox

redfox Well-Known Member

да, опять же следуя моей логике, которая меня не подвела с Зю на позапрошлой игре)

18. -Erebus-

Добре! Вєлікалєпний! :)))

19. nastinka

nastinka відсутня

Тіки хотіла сказати,що персі зараз почне казати,що вона нівінавата,точно рольовик:)рано почитаю вас,добраніч)

20. Персі

Яка я популярна. :))) На мені місця від ваших чіпів не лишиться ))))
    Нєа, мене ображає, що про мене подумали, що я можу по дурному лажати :haha: Моє самолюбство вражене )
    Прийдеш мене вбивати вночі? :))) Давай. :)

ПС. Мартіні і Сашка дуже малоймовірно, що разом, або обоє мирні, або маф хтось один з них

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)