Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

а от ніфіга, я б на його місці може й так само зробив. Або й взагалі для балансу став би грати на боці мафів :) Я буду відразу із гри прибирати Веліка, дуже мутний тіп.

Сірим кардиналом у нас насправді був Овод. У грі він поводив себе непримітно, а фактично всі нічні дії робив саме він бо я не мав можливості повноцінно грати.

• Подобається Подобається x 5
  2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

:))) Може він насправді виправиться?

• Подобається Подобається x 2
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В мене буде нова кличка - Валідол :haha:
    Дякую, я старалась :) Ти теж класно зіграла, хоч і відкрилась невідомо чого :)))
    Він видався таким розгубленим :) Я думала, що в нього роль, а він не знає що з нею робити і боїться спалитись :)))

• Подобається Подобається x 2
  4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну :)))
    Ну я думаю, мафи ще в нульовий день здогадались, що я лікар. ))) Я була не проти, я була тільки проти, щоб вони прорахували, коли я себе лікувала, а коли ні. Тому я сильно випендрювалась в перший день з розрахунку на те, що вони побояться мене стріляти, бо я можу полікуватись (правда, фактор Хантера чуть мене в могилу не звів :))) але я ж не думала, що треба ще й від кома рятуватись))), а насправді я себе не лікувала, і щоб вони стріляли в мене в другу ніч, коли я справді буду лікуватись... а далі вже й не памятаю, що я там плутала )))
    Ну перша гра, :) але маю чуйку, що, якщо буде грати далі, з нього вийде гарний гравець )

5. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Персі, невже я так погано грав, що ти мене запам'ятала? :)))

Нірванка, так перша гра завжди важка, а на практиці все виявилось набагато складніше ніж в теорії :)

Особиста подяка Мартіні, за те, що не дав нормально пограти і вбив на самому цікавому місці :) Великолепный, дуже класна гра, респект, я вражений! :good:

Дуже дякую ведучій, це моя перша гра і вона точно запам`ятається на довго :) Ну і дякую всім-всім гравцям за гарно проведений час :good: :)

6. Персі

:))) Навпаки, я вважаю. Не відсижувався в тіні, намагався шось думати і аналізувати. :))) Просто тобі поки важче в порівнянні з нами, бо ти ше не знаєш, хто з нас як грає і хто на що здатний. :)
    А хвилювання і розгубленість минуть за кілька ігор. ;)

• Подобається Подобається x 3
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ага.. В якусь мить я навіть подумала: а Овод взагалі в курсі, що він - маф? :haha:

8. Персі

Овода підвело те, що він ніфіга мафів не шукав. :))) В нульовий день я його взагалі не підозрювала, а далі стало зрозуміло, що шось не те. )))

• Подобається Подобається x 1
  9. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Не те щоб я дуже хвилювався, просто не люблю щось писати, якщо не впевнений хоча б відсотків на 80-90, а по нульовому дню можна було підозрювати кожного, так як перевіреної інформації ще не було :) Але в якийсь момент зрозумів, що треба щось писати, бо свої ж і приб'ють:)))
    А взагалі я з-за вас курсак вже третій день не встигаю доробити, бо я оновлювати сторінку не встигав стільки всього ви тут писали :)))

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Скажеш викладачеві, то Тебе мафія затримала :)))
    То так спочатку здається. З часом, коли пізнаєш людей в грі, то стає видно. Наприклад, одного разу я будучи комом в першу ніч провірила боса мафії, цього разу блокувала мафа. Минулої гри будучи мафом після нульового дня відчувала, що в Редфокс є роль, і цієї гри відчувала, що роль є в Персі. Бо без ролі гравці пишуть мляво, а із роллю - щасливо :)
    Здається Сашка чіплявся до Персі чого вона в останній момент перед результатами ночі крикнула "Сашка і Настя - мафи". Щось таке. Сашка казав, що так вона хотіла прикинутись мирною, а я йому написала, що я це зрозуміла інакше. Так от я подумала, що Персі - ком і напевно когось перевірила і хотіла лишити підказки, бо боялась, що її пристрелять. Тому я з самого початку Персі довіряла, хоч і не до кінця, як і всіх.
    А коли мене питали про аргументи щодо Іспанки, то я сказала, що скажу, коли треба буде. Тоді мала на увазі, що якщо треба буде, то відкриюсь дівчинкою і розкажу про свою першу ніч.
    А дівчинкою я відкрилась, бо самі мирні писали - давайте відкриватись, так буде простіше мафів вичислити. В той час думали, що дівчинкою може бути Іспанка. Якби вона першою відкрилась, то мені б не повірили. Тому треба було діяти.

11. ovod

ovod Well-Known Member

фактично то я тебе пристрелив...
    а вел молодець, зробив єдиний хід який дозволив грати йому дальше..

сподобалася гра персі...

вам ще моєї помочі тре було?

дякую любимій за проведену гру..:give_rose:

---------- Додано в 07:00 ---------- Попередній допис був написаний в 06:57 ----------

а настю стріляв, бо її через несвоєчасне появлення в темі навряд чи би повішали...
    алекса, бо найбільш мирнішого...
    вела бо не думав, що док може лікувати мана...

12. hunter

hunter мандрівник

а кома то вбили по вині пані Персі!

нє, ну то взагалі! і нафіга тратити всі ходи якщо можна було його повішати????

а так то би ви не взнали хто буде перевертнем в кінці гри!

радій і дальше!

ахах!

от що я поганого зробив? те що вбив перевертня?

шо значить хотів? я побачив найбільш підозрілою Персі в нульовий день, ввечері хотів поміняти НД на просту перевірку, але було вже запізно, ше питання?
    я прибив перевертня! так би ви його не знайшли!!! а шо мені було ше робити? я взагаліто хотів тебе прибити через твоє повішання з персі охоронця!!!
    блін, ну як так можна тупити???? якщо хтось вскрився то значить шо він маф? блін, ну не матюкаючись я не можу написати нічьо!!!! :diablo::ireful::ireful::ireful::aggressive::cesored::cesored::cesored:
    + в мене була ідея на НД, - лікар лікує охоронця, а охоронець мене, але нє! ви його повішали! і якого х*ра вам здався маньяк який вбив мира+кома??? і взагалі, він негатив, як можна тупити????? не хочеться взагалі більше тут грати з таким розвитком подій!

які нафіг особистості? ще раз кажу, я побачив в ній мафа, це раз, а шанс був вбити негатива був дуже великий!
    коста вбив - бо реально був підозрілим, + в ньому побачили негатива багато людей!

Пам'ятаєш Іра як в одній грі в перший день я всіх переконав що хтось там маф і ще сказав таку штуку - якщо він/вона не маф то нехай мене вбють вночі! я був впевнений, так само як ви в цій грі з еребусом! але ти НЕ пішла до кінця, забоялася!!! зупинятися не можна, а потрібно деколи прислуховуватися до інших!
    якщо б повішали маньяка, то я б пішов на когось провіркою, я навіть нен здивувався як мене вбили... але здивувався що це був ваш маньячик. який по вашому бажанню НЕ мав робити НД!!!

я тобі ше за повішання охоронця дам!!!!

ШО Я ЗРОБИВ НЕ ТАК? от мене ви всі звинувачуєте, а через ВАС троє мирних пішло спати!!! (охоронець і ком включно!)
    от не вбив би я перевертня, шо б ви тоді робили????

як на мене то гра була повним відстієм!!

а хто сказав шо я буду грати? :tongue:

ти весь час проти мене!

13. redfox

redfox Well-Known Member

всем большое спасибо за игру!!!!

14. hunter

hunter мандрівник

а, і доречі ведучій великий плюсік!!!

15. Персі

Я не жалкую :)))
    Та зараз. Кост би до кінця гри не дожив полюбе
    Мені здався. Він принаймні на моє життя не покушався. ))))
    Кароч, Хантер, вважай, що тобі за мене помстились :haha:
    О_о і зразу стріляти? Хай Бог милує
    В тебе був великий шанс вбити лікаря
    Хантер, ти різницю взагалі відчуваєш? Шо значить, я весь час проти тебе? Скажи, будь - ласка, коли я останній раз проти тебе хоча б просто голосувала? Не кажучи вже про таку дурню, як йти вбивати! Кароч, я з тобою не розмовляю )))

---------- Додано в 09:46 ---------- Попередній допис був написаний в 09:43 ----------

Я теж так вважаю
    Ну хоч комусь, дякую :give_rose:
    Ага. :))) Та я вже тобі писала, я люблю з тобою грати, коли ти мирний, а тут шось не так. :))) Кароч, мені тебе - мирного не вистачало. )

16. hunter

hunter мандрівник

от бачиш, а кажеш що не проти мене!

бо він був в тебе як на привязі (вибач вєлік, але шо є то є!)

вбив би - тоді шось казала б! сама повішала охоронця!!!

коли ти мені останній раз вірила? ніколи!!!!!!!!!! ось!
    всьо!

17. Персі

Ти нормальний? А чого ти очікував, що я тобі скажу: "Дякую, Хантер, що ледве мене не вбив?" Так, тепер, коли я дізналась, що ти в мене стріляв, я дуже рада, що тебе вбили!
    То не твоя заслуга, що не вбив
    Хантер, ну ти шось таке говориш, шо купи не тримається. Чого я повинна тобі вірити? Така гра, що вірити не можна. І по - перше, я повторюю, ти відчуваєш різницю між "не вірити" і йти стріляти?? А по - друге, не я починаю кожну гру з криків "Хантер - мафія!", а якраз твій перший пост в кожній грі починається з того, що я мафія.
    Кароч, нема про що говорити

18. hunter

hunter мандрівник

:aggressive:всьо. Персі. я з тобою не хочу говорити!!!:ireful1:

---------- Додано в 12:49 ---------- Попередній допис був написаний в 12:47 ----------

Любімая. а чого ти стерла повністю все про гру, хто грав, шо і як і все інше, навіщо?????

19. Honda

Honda Well-Known Member

Краще Валер"янка ;) :))

навпвки, це ж гра, не ображайся;)

Всім дякую за гру і Любімій теж :give_rose::give_rose::give_rose: І мені приємно, шо повірили мені, шо я мир, а то як не повішають, то вб"ють. (або я маф ;) )...

20. hunter

hunter мандрівник

1. я не ображаюся
    2. який толк мені грати, якщо мені не вірять і вічно кричать шо я маф? де сенс???

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)