Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дя-ку-є-мо!!! :) Дякую за чудову гру! Було дуже весело :) Цікаво що там сталось в першу ніч. Будь ласка, покажи ходи.

---------- Додано в 21:51 ---------- Попередній допис був написаний в 21:50 ----------

Ну та, маєш рацію :)

2. Зю

Зю Гасконский бандеровец

а я за себе и гав! завалил всех, кто против меня хоть раз успел проголосовать! я что ли виноват что мирные меня ОХРАНЯЛИ и ЛЕЧИЛИ? )))))))

---------- Додано в 22:54 ---------- Попередній допис був написаний в 22:52 ----------

По моему, мы взаимовыгодно использовали друг друга и по полной остальных))))))))))))

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну вот я прям этого ждала. ))))))) Вечно ты меня дуришь. :cry:
    Но всё равно, выиграла Я, а не ты :tongue: Причём, заметь, когда мы по разные стороны барикад, я всегда выигрываю! *издевательский смех*
    У тебя нет шансов выиграть без меня, вот так вот. )))

---------- Додано в 22:57 ---------- Попередній допис був написаний в 22:56 ----------

Давай не будем злить остальных еще больше, они и так не в восторге ))))

4. Зю

Зю Гасконский бандеровец

5. Кохана

Кохана LuBimaya

Грали:
    1. Sashka-ua -простий мирний
    2. -Erebus- - охоронець
    3. Honda - проста мирна
    4. nirvanka - дівчинка
    5. Kost - простий мирний, перевертень
    6. redfox - ідіот
    7. MARTINI - бос мафії
    8. ovod - адвокат
    9. hanter - комісар
    10. AlexLv - простий мирний
    11. nastinka - проста мирна
    12. Іспанка - маф №1
    13. Великолепный - маньячело!
    14. Персі - лікар

Ніч №1
    Мартіні - стріляє в Настінку
    Овод - відмазує Мартіні
    Хантер - стріляє в Персі
    Еребус - охороняє Персі
    Нірванка - блокує Іспанку
    Персі - лікує Редфокс
    Вєлік - стріляє в Настінку

Ніч №2
    Мартіні - стріляє в Алекса
    Овод - відмазує Іспанку
    Хантер - стріляє в Коста
    Нірванка - блокує Коста
    Персі - лікує себе
    Вєлік - стріляє в Хантера

Ніч №3
    Іспанка - стріляє в Вєліка
    Овод - відмазує себе
    Нірванка - блокує Вєліка
    Персі - лікує Вєліка
    Вєлік - стріляє в Сашку

Ніч №4
    Овод - стріляє в Вєліка
    Нірванка - блокує Овода
    Персі - лікує Нірванку
    Вєлік - стріляє в Овода

---------- Додано в 23:03 ---------- Попередній допис був написаний в 23:00 ----------

Дякую всім гравцям! Ви - чудові, як завжди!!!!

Пи.Си. Оводе, пробач за рудоволосу бестію... не подумала я... а було вже піздно....

• Подобається Подобається x 3
  6. Персі

Еребус, пробач будь - ласка, что ініціювала твій підвіс. Мені вдвічі тепер неприємно, враховуючи те, що, якби не ти, мені був би капець в першу же ніч. Дякую, ти мій герой. )
    І ладно би, від мафії врятував, але від кома... нда...
    Сказати, що я шокована - то не сказати нічого. І я так, рада, що Хантера прибили

---------- Додано в 23:07 ---------- Попередній допис був написаний в 23:04 ----------

не уходи! ))))

Останнє редагування: 23 гру 2010
    • Подобається Подобається x 2
  7. Зю

Зю Гасконский бандеровец

ахахаха а Ком мог не плохо так мирных перекосить))))))))))

8. Персі

не вижу ничо смешного!

• Подобається Подобається x 1
  9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

ААААА,ну нарешті..НЕ хочу і не вмію бути мафом..Мені краще комом або БД:)))Ну що ,дякую всім за гру,особливо своїм собутильнікамподєльнікам.Грати було важко через мою сесію,машину Мартіні:))) і те,що Оводова аська вперто не хтіла сприймати мої шрифти:)))Так важко було брехати.Але видно в мене то добре вдавалося,раз ви мене аж до третього дня не розкусили:)))
    Загалом,на наступну гру хочу бути маньячеллою і всіх перестріляти))).Вітаю місто з перемогою,хоча думалося,що мафи нарешті зможуть перемогти.

10. Персі

нашо маньячеллою, можна просто стріляючим комом

---------- Додано в 23:17 ---------- Попередній допис був написаний в 23:14 ----------

Я тебе підозрювала з нульового дня, )) Нірванка, як бачиш, теж, просто якось так, що знаходились більш колоритні фігури ))))

---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 23:17 ----------

:haha: Я так і знала! Привіт, Міледі! :haha:

---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 23:20 ----------

А то так і не зрозуміла? Чим вам Настінка не догодила? Чому ви саме її вирішили?

11. Кохана

Кохана LuBimaya

До речі! Повинна відзначити Овода!!!! Він майже всю гру грав за всіх! Всі Нд (і боса і адвоката) надсилав він! Дякую, Оводе!

---------- Додано в 23:23 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ----------

Не повіриш, я коли ролі вже розіслала, збагнула, що в овода роль Міледі і одразу згадала "чарівну брюнетку вампіршу" мені його аж шкода стало... Оводе, вибач ще раз!:give_rose::pardon:

12. Іспанка

Персі,не вбивай віру у мої геніальні акторські здібності;):)))

13. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Дааааа... розкладка дивує.... Комісар відчув себе Богом... Єребуса й дійсно шкода. от так робити людям добро... :haha:

• Подобається Подобається x 5
  14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А про що мова?
    Хантер, Ти хотів прибити лікаря в перший день і прибив мира, і ще мав до мене претензії, що я погано граю??!! о_О
    А кльово я Сашку врятувала, нє? :girl_curtsey: А ви все мене за Еребуса сварили.. Не даремно я була проти Хантера! Він гірше мафа був, їй-Богу!

• Подобається Подобається x 6
  15. Іспанка

Нє,ну Хантер псих звичайно..Іра,проопоную - як приїдеш до Львова,по - перше Хантера лишити без гостинців:))) по - друге,добре налупити:))),
    Я то думаю,чого мене в першу ніч так голова боліла - а то ми з Нірванкою текілу глушили:)))

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ой там, я після флудодня Тебе запідозрила :tongue:
    Іспанка мало писала і не вступала в дискусії. Тому її не підозрювали.
    Це ж треба, що в першу ніч обоє в Настю стріляли :)
    До речі, Хантер, Ти шо мені повірив, шо Кост - маф? Чи чо в нього стріляв? Ну в Персі то ясно що - особисте. Хоча все таки особисті емоції треба залишати поза грою, ІМХО.

• Подобається Подобається x 4
  17. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Всім дякі за гру, хоч мене і повішали першого ж дня!
    Вєліколєпний внес дисбаланс в гру, невважаючи те, що й так місто, через велику кількість ролей, мало перевагу! Все ж так робити не можна, хоч маніяк на те і маняк, що может діяти, що хоче!
    Мафи молодці! :) На Іспанку взагалі після першого дня не думав!

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Всьо, домовились, цього разу живєц їде до Іспанки!! :drinks:

Я от чому дивуюсь.. Хантер хотів, щоб його слухали, щоб йому вірили.. Так тепер же його будуть прибирати незалежно від ролі після того, що він втнув!
    Але погодьтесь, що гра була несподіваною, веселою, неординарною і з купою сюрпризів! :good: А ще в мене є підозра, що сюди тверезим ніхто не заходив, ні Дюма, який постирав шапку, ні ман, який відрився, коли навіть половину гравців ще не були проти нього, ні ком - тут ясно..

19. Іспанка

Спасибі:)Хоч хтось оцінив:)))

Якби не останні дні сесії,то я б тут з вами сиділа і строчила,а так не було змоги:)

---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:52 ----------

ААААА!!Живєц!!Уряяя,я його обожнюю:)
    Хантера тепер всі будуть вішати і стріляти:)))

Оце ти прямо в десятку попала:haha:Вчора я справляла кінець сесії,тому після двох Зеників в Криївці якось не залишилося аргументів,щоб переконати вас,що я не маф:)))

20. Персі

Ну Еребуса ми на пару порішили. )) Я почала, ти закінчила. )) Але взагалі ти дуже добре зіграла, заспокоювала мене. )) Не знаю, як пояснити, були моменти коли я нервувалась і сумнівалась, а потім ти писала свої зважені спокійні дописи, і я заспокоювалась. :haha:
    Нормально. :))) Ну яке особисте? Ну я, будучи комом, в житті би такого не вчудила, не зважаючи на будь - яке особисте. ))

Та, гра весела, але нервова. Там неврівноважений ком бігає з пушкою, там псих - маньяк :haha: Я не можу. )))
    Всім дякую! Особливо ведучій. :)
    І ще хотілось би відмітити нашого новачка Алекса, хоч його і вбили в перший день, але я його запам'ятала. Хоча зазвичай запам'ятовую новачків з другої - третьої гри ))

---------- Додано в 00:02 ---------- Попередній допис був написаний в 00:01 ----------

Я точно буду! ))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)