Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Чесно - я думала, що Ти отримаєш цю роль :)

Любімая, ну дай нам перевертня! Давайте проголосуємо за це?! ;)

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Любімая, а давай так. Мушкетери 20 років потому: Перевертень - 2. Дух перевертня Коста в когось вселився )) (не буду показувати пальцями, в кого саме)

---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:58 ----------

Правильно зробив )) У нас шо ком, шо ман :haha: краще хай вже хтось один ))) двоє разом вони б вичистили місто так, шо мало би не здалося )))

3. Кохана

Кохана LuBimaya

ага, і тоді б ви його не повісили, а продовжили б відстріл ще на тиждень...
    так, перевертень мертвий! всьо...

4. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Стоп, а почему это я ДОЛЖЕН сдаться? почему не они? ))))))))))) раз никто не сдается, то обе стороны ответственны за никому не нужное продолжение дня! я кстати, за досрочное окончание дня проголосовал.

---------- Додано в 22:12 ---------- Попередній допис був написаний в 22:05 ----------

ладно, все уже проголосовали. остались только мои союзницы Перси и Фокси. в них я уверен! поэтому официально сдаюсь!
    можете начинать меня хвалить, устилать путь лепестками роз, благовония, вино и далее по списку :cools:

5. Персі

шо, нє? ніяк? :))) ну лан ))
    не проти швидшого закінчення дня

6. Зю

Зю Гасконский бандеровец

да я уже все)))

7. Персі

та с тобой то всё понятно ))))
    я вот хотела ведущую упросить сделать оборотня - 2, раз уж первого замочили, да видать никак )))

8. Зю

Зю Гасконский бандеровец

как это понятно? я щас возьму, и передумаю))))

9. Кохана

Кохана LuBimaya

так, ти вже остаточно визначився?????

10. Персі

хорошо, передумывай :haha: можешь попробовать сыграть за мафию, или за себя :haha:

11. Кохана

Кохана LuBimaya

Ги.. Персі, тобі медальку повернули...

12. Персі

О, Любімая, орден знову перекочував від тебе до мене :))) Це знак вищих сил, що треба ввести оборотня - 2 )))))))))

---------- Додано в 22:36 ---------- Попередній допис був написаний в 22:34 ----------

Кстати, Зю, не знаю, ходил ли ты по соседним веткам, но народу не нравится, что ты играл на моей стороне. :haha: И я думаю, что народ прав. )) Так что в следующих мафиях можешь мне врать сколько угодно и как угодно. )) Я постараюсь держать себя в руках и не злится. ))) Посмотрим, кто кого переврёт ))

13. Кохана

Кохана LuBimaya

кахи-кахи
    .....
    Свєршілось чудо!!!!!

14. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Народ идет в баню. маньяк сам по себе и сам решает за кого ему играть и на чьей стороне быть!
    других веток не читаю)))

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Персі, він грав на своїй стороні. Він щоночі стріляв, хоч обіцяв не стріляти. Він Тебе використав! Вся гра пройшла так, як йому хотілось. Так що то Ти грала на його стороні! :tongue:

16. Кохана

Кохана LuBimaya

Наші герої розібралися з усіма ворогами, а неадекватний гвардієць вирішив поступитися, так як до нього нарешті повернувся розум, і він зрозумів, що йому не перемогти! фух...

ВІТАЮ МІСТО З ПЕРЕМОГОЮ!!!!!!!!
    :dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2:

http://www.youtube.com/watch?v=yXStCCah19g&feature=related

• Подобається Подобається x 1
  17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Знач Ти порушив правила, бо в наших правилах теперішніх не можна було грати за місто. Мав грати сам за себе.

18. Персі

Падлец! Зачем ты меня использовал! Вот так всегда. ))

Любімая, дай розкладочку ходів, пліз.

19. Кохана

Кохана LuBimaya

Зараз,зараз... хвилиночку почекайте...

20. Персі

Нірванка, а як визначити, де бік маньяка? )) Він грає так, як вважає вигідним для себе, і все. ) В будь - якому випадку в якийсь момент маньяк буде підігрувати мафії, в якийсь - мирним

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)