Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Honda

Honda Well-Known Member

То шо, ви пропонуєте вішати Овода? А мені здається, шо нема різниці... від перестановки доданків сума не міняється...
    бо мені здається, шо інших претендентів на мафство нема.

---------- Додано в 19:45 ---------- Попередній допис був написаний в 19:43 ----------

А тут ти спалила Овода, бо чому не подельніца? Ти ж ніби Нірванку вважаєш мафом? :))

2. Зю

Зю Гасконский бандеровец

конечно для мирных разницы нет, ведь мафы вчера по мне лупили и сегодня на 100% укокошат. а я этого не хочу. поэтому нужно мочить Овода сейчас.

---------- Додано в 20:01 ---------- Попередній допис був написаний в 19:47 ----------

мирные, давайте переголосовывайте против Овода! а то вы меня разозлите и я ща шмальну в Фокси! мало того, что это заставит задуматься мафам о целесообразности меня сегодня ночью валить, так это еще и даст мне иммунитет от повешания мирных.
    Вот скажите, нафиг мне сегодня ночью погибать, если я могу спокойно пережить сегодняшнюю ночь и завтрашний день? завалю одного мирного, мафы ночью тоже завалят одного мирного, расклад сил станет 3 мирных против 2 мафов и я. Не очень хороший расклад. а если учесть, что нас еще поджидает Оборотень, то мирным копец.
    Так что не вредничайте и переголосовывайте против Овода, тогда я ночью чикну Испанку и мирные победят.
    Вопщем, мирные и мафики, я беру вас всех в заложники! терь будите делать только то, что я скажу! ))))))))))

3. ovod

ovod Well-Known Member

а в тебе що скайп не робить?

4. Зю

Зю Гасконский бандеровец

вопщем, я так понял с мирными каши не сваришь(((
    Овод, предлагаю тебе сделку! гарантируй мне, что сегодня мафы меня не тронут и тогда я завалю любого мирного ,кого ты сам пожелаешь.

5. Персі

Персі La mafia è immortale!

:haha::haha:
    Овод, погоджуйся, додамо грі інтриги )))))))) а то шось нуднувато стало ))

6. ovod

ovod Well-Known Member

дивлюся ще в декого проблеми з логікою...

7. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Перси, а ты гарантируй, что не будешь лечить Фокси и позволишь мне её беспрепятственно чикнуть. Тогда я в свою очередь обещаю, завтра ночью вальнуть оставшегося мафа, т.к. сами вы его врядле замочите ибо велика вероятность того, что он будет отмазаный!

---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 20:20 ----------

ага, еще и с памятью. ты вчера уже это говорил)))

---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:21 ----------

а чё это вы все замолчали, думаете я шучу?

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якщо Ти завалиш сьодні мирного, то завтра Тебе повішають.

---------- Додано в 19:28 ---------- Попередній допис був написаний в 19:26 ----------

Я б лікувала Фоксі полюбе. Вєлу як бачимо вірити не можна. Він порушує обіцянки, які давав Персі.

---------- Додано в 19:31 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ----------

Думаю, що Вєл буде мене мочити за те, що вчора не дала йому мирного пристрілити (до речі, то був би третій мир на його совісті!). Персі, перестань йому вірити! Сама ж сказала в іншій темі, що він може Тобі брехати. Тож будь уважна!!

9. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Не повишають если завалю Фокси.
    Слушай, вот тебе же вроде все равно кого валить или Испанку, или Овода, так нет же, ты выбираешь такой вариант, что бы погибли оба мафа, одного из которых уберу я, а мафы завалят меня. Почему я должен соглашаться на такой вариант?
    Чего проще, переголосуй против Овода, а я ночью вальну Испанку и сам останусь живой. тогда вы меня днем и порешите. какие проблемы? мирные ничем не рискуют.

---------- Додано в 20:36 ---------- Попередній допис був написаний в 20:32 ----------

Вот не нужно наговаривать! Ты сама мне вчера сказала валить Сашку, а потом передумала и блокировала. Поэтому смерть Сашки, была бы на твоей совести, как и смерть Еребуса!

---------- Додано в 20:37 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ----------

Нирванка, объясни, ПОЧЕМУ ты не хочешь валить Овода?

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я точно знаю, що Іспанка - маф. А щодо Овода певності нема. То Тобі нема різниці кого валити!

---------- Додано в 19:40 ---------- Попередній допис був написаний в 19:39 ----------

А чому ми повинні Тебе слухати? І звідки Ти взяв, що Овод не відмазаний? Якщо він відмазаний і він маф-1, то він Тебе вночі пристрелить!

11. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Нет, мне есть разница. Я считаю, что Испанка отмазаный маф. В таком случае, мы погибнем все трое - я, Овод и Испанка. а я хочу, что бы погибли только два мафа.
    ты же упираешься, надеясь на тот вариант, при котором погибнут все мафы и маньяк. Но ты то уже сделать ничего не можешь, а я могу. Поэтому предлагаю тебе подчиниться и вальнуть Овода.

---------- Додано в 20:43 ---------- Попередній допис був написаний в 20:42 ----------

А потому что у вас нет другого выбора.

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Цитату в студію! Це ж Персі казала його мочити! Чого Ти вже на мене наговорюєш? о_О
    А це моя відповідь Персі:

13. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ну тем более! чего за меня так переживаешь? голосуй против Овода, в любом случае все и мафы и маньяк УЖЕ трупы. для этого осталось ТОЛЬКО тебе переголосовать против Овода.

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Бо де є певність, що він - маф? Я на 100% не впевнена в ньому, а Ти?
    Чому? Чи Іспанка відмазана чи інший маф - одинакові шанси.

---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:45 ----------

А якщо він відмазаний?

15. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ты тоже говорила валить Сашку. лень искать цитату.

---------- Додано в 20:47 ---------- Попередній допис був написаний в 20:46 ----------

ну якщо вин видмазаный, тогда я его добью ночью, а ты блокируй Испанку.

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А яка мені різниця що Ти хочеш? Ти що доброго для міста зробив? Завалив мирну Настю, кома Хантера, ще хотів мирного Сашку завалити, а зараз хочеш вішати не 100% мафа, а мутного Овода, від чого в міста можуть бути проблеми.

---------- Додано в 19:49 ---------- Попередній допис був написаний в 19:48 ----------

Я такого не казала! Стор 49-50 - йди і шукай. Я писала, що сумніваюсь. Тільки просила Тебе сказати що будеш вночі робити, щоб ми потім знали що сталось, якби Тебе прибрали. І писала "роби як хоч".

17. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Нирванка, что-то я начинаю уже тебя подозревать, не маф ли ты. И я могу это легко проверить )))))

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Але він може бути мафом-1 і буде вистріл! А якщо Іспанка-адвокат, то на завтра себе відмаже і ми її не повішаємо! І потім на наступну ніч я її не зможу блокувати! Тому вона потім в когось вистрілить + Твій постріл = місто програло. Мені то не тре, я за місто граю.

19. Зю

Зю Гасконский бандеровец

а, ну все. Договор о дружбе, мире и сотрудничестве расторгнут!
    мафы, я теперь на вашей стороне! не троньте меня плиз и тогда мы точно выиграем!

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та я в курсі, що Ти хочеш мене позбутись :) Навіщо Тобі зараз мафа вбивати, якщо він завтра ще може когось прибрати, а Ти разом з ним докінчиш місто, а я вже нічим не зможу помогти. Лишиться тільки Персі, але їй буде важче вгадати хто жертва.

---------- Додано в 19:53 ---------- Попередній допис був написаний в 19:52 ----------

Я з Тобою не дружу від минулої ночі. Ти що думав, що ми тут всі під Твою дудку будемо танцювати, а Ти тим часом всіх прикінчиш заручившись підтримкою Персі? А фігушкі!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)