Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. ovod

ovod Well-Known Member

нірванко, ну де можна так вигадувати.. все ж дуже просто..

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Тобто як? Розкажи по доброму, а я обіцяю бути чемним перевертнем, якщо ним буду :))

3. ovod

ovod Well-Known Member

вважаючи мене і іспанку за мафа.. непотрібно вгадувати і вигадувати хто відмазаний, а хто ні...

просто одного стріляє вел, другого блокуєш ти і все...

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

:)))

..........

---------- Додано в 18:19 ---------- Попередній допис був написаний в 18:16 ----------

не будьте злючками, закінчуйте день )

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Тобто Іспанка таки відмазана на сьогодні?
    Ясно. Дякую хоч за це :)

6. Зю

Зю Гасконский бандеровец

давайте тогда против Овода переголосуем. Потому что, в первый день адвокат отмазывал босса, а на второй день, мог отмазывать и себя и первого помощника, поэтому не известно кто есть помощник, а кто адвокат. Если Овод первый помощник, то он может ночью, перед смертью, кого-то завалить. к примеру меня. ну я его валю, а он меня. Я конечно понимаю, мирным на это плевать, но мне нет. Поэтому давайте сейчас переголосуем против Овода, а ночью заблокируем и завалим Испанку.

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вєл, Ти Оводу віриш? Чого б це він нам помагав? Хоча може просто запоров..

8. ovod

ovod Well-Known Member

не можу поняти як ти думаєш...

9. Зю

Зю Гасконский бандеровец

нет, дело не в этом. смотри, вот на самом деле окажется что Испанка отмазана, какие наши действия? мы то точно не знаем последовательность действий Адвоката, следовательно нам не будет известно кто Испанка до тех пор, пока мы её не чикнем.

10. Персі

Овод, а ти точно мафія? :)

11. Зю

Зю Гасконский бандеровец

вчера Испанка весь день молчала, значит скорее всего, не она была отмазана, а Овод, который периодически отписывался в теме не подтверждая, но и не опровергая что является мафом. Я считаю, что вчера был отмазан Овод, а сегодня Испанка. Зачем нам рисковать? давайте сейчас проголосуем против Овода.
    переголосовываю против Овода

12. Персі

Та он всегда так пишет, мирный, мафия, не важно. )
    Но мне как бы без разницы, могу переголосовать
    Овод :cry:

13. ovod

ovod Well-Known Member

не нам, а тобі...
    ну звісно...що ні..

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А якщо виявиться, що Овод відмазаний, які дії? На одно виходить. Від перестановки доданків сума не міняється.
    Щодо Іспанки, то точно знаємо, що вона маф, а щодо Овода - бабка на двоє ворожила. Давайте не заплутувати гру ще більше.
    Вона не пише вдень, бо вдень її нема! Вона працює, а ще вчиться. Тільки по вечорах буває. Тому то не аргумент.

---------- Додано в 18:05 ---------- Попередній допис був написаний в 18:03 ----------

Я не хочу проти Овода переголосовувати. Краще синиця в руках..

15. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ахрєнєть..Мене ще синицею ніхто не називав:haha:

Факт!От була я вчора в неті,то нині би вже мафка Нірванка теліпалася б на гілляці..Люди,не робіть помилки..
    Та що вам казати,сліпці...

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Навіть сама Іспанка сказала - не робіть помилки! Значить не треба на Овода переголосовувати! :))) Та, мафко?

17. Зю

Зю Гасконский бандеровец

смотрите, как только я предложил переголосовывать против Овода, так сразу появился и Овод и Испанка и начали что-то писать. значит такое развитие событий их не устраивает. Значит мочим Овода!

---------- Додано в 19:27 ---------- Попередній допис був написаний в 19:25 ----------

Испанка, ты кого считаешь мафами, Нирванку и Овода? тогда переголосуй плиз против Овода.

---------- Додано в 19:33 ---------- Попередній допис був написаний в 19:27 ----------

Испанка, смотри, мы сегодня замочим либо тебя, либо Овода. это по любому. Поэтому ЕСЛИ ты мирная, то наверняка ведь не можешь знать кто Овод. И помимо того, что переголосовав против Овода, ты спасешь себя, ты еще и поможешь мирным, т.к. ты сама не умрешь. ну если ты конечно мирная.

18. Іспанка

Саме так.Нема питань: Овод.Хоч хтось мене почув..

19. Honda

Honda Well-Known Member

Жаль мені мафів: зі скайпом проблеми, навіть поспілкуватись норм не можуть;)

20. Іспанка

Хондо,що зі своїм подєльніком ніяк зв"язатися не можеш?;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)