Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я собі думаю так.. Адвокат в першу ніч відмазує шефа, на другу ніч себе, на третю ніч шефа вже нема, себе не може, тож мафа-1. Але хто є хто?
    Якби їй взагалі радили шифруватись, то напевно б вона так і робила. Навіщо ж було палитись, коли був шанс вигребсти? Вони напевно не встигли домовитись, бо Іспанки цілий день не було. А вона не подумала, а піддалась провокаціям мирних жучків :)

2. ovod

ovod Well-Known Member

так,іспанка спалилась конкретно..

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

:haha::haha:

---------- Додано в 09:16 ---------- Попередній допис був написаний в 08:59 ----------

І я проти швидшого закінчення дня
    Хочу ще переглянути, щоб переконатись, що таки Овод, коли буде вільний час

4. ovod

ovod Well-Known Member

ну то дивись, а не ржи..

5. redfox

redfox Well-Known Member

всем привет!!!
    итак, ми мысли, я все внимательно перечитала
    1. Sashka-ua - мир - по остаточному принципу
    2. Honda - мир - по остаточному принципу)))
    3. nirvanka - Девушка (перечитала перепалку с испанкой и про то, как она спаилась с испанкой, что автоматически делает ее подозреваемой)
    4. redfox - МИРНЫЙ)))
    5. ovod - защищал испанку в начале - много расписывать некогда - подозреваемый 2
    6. Іспанка - маф
    7. Великолепный -маньяк
    8. Персі - док

6. Персі

Овод, я думаю, ти Міледі! :haha: Після чарівної нареченої вампіра якраз в тему. ))))
    Ти от мені розкажи, що ви робили першої ночі? Після довгих роздумів я прийшла до висновку, що ви стріляли Настінку, як і маньяк )

7. redfox

redfox Well-Known Member

а, ну чуть не забыла ИСПАНКА

и за окончание дня

8. Персі

Ай, мені ліниво читати і перевіряти, ну в баню. )
    не проти швидшого закінчення дня

9. Кохана

Кохана LuBimaya

Персі,блін... Ти вже визначилась проти ти чи ні? Але то все одно нічого не дасть, бо Іспанки немає...

10. Зю

Зю Гасконский бандеровец

а все равно Испанка с Оводом будут тянуть до последнего...
    Давай попробуем вычислить кто из них Адвокат и кто отмазан на сегодня.

---------- Додано в 13:18 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ----------

Начнем с очевидного: в первый день Адвокат отмазывал Босс-Мартини, на второй день - себя, сегодня он отмазывает 1-го помощника.

---------- Додано в 13:25 ---------- Попередній допис був написаний в 13:18 ----------

Если Адвокат Овод и сейчас отмазывает Испанку, то их молчание понятно. На голосовании мы никого не убъем, я пойду ночью добивать Испанку, Нирванка заблокирует Овода, а Испанка чикнет меня. т.е. мы с Испанкой друг друга завалим.
    Если Адвокат Испанка и отмазан Овод, то их молчание СОВЕРШЕННО не логично и граничит с суицидом.
    Предлагаю сейчас мочить Овода. Нирванка заблокирует Испанку, а я чикну Испанку!

---------- Додано в 13:26 ---------- Попередній допис був написаний в 13:25 ----------

голосую против Овода!

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ага. І тепер:
    а) якщо Іспанка вішається - Овода стріляєм і блокуєм, як і домовлялись
    б) якщо Іспанка не вішається, то її блокуєм, а Овода стріляєм, а завтра вішаєм Іспанку.

---------- Додано в 12:29 ---------- Попередній допис був написаний в 12:27 ----------

Іспанка достатньо вже сказала. Вони і самі розуміють, що шансів нема. Тому захищаються чи ні - це не показник.

12. Персі

Нирванка тебе уже рассказала, что заблочит Испанку в таком случае, нет разницы, кого выносить

13. Зю

Зю Гасконский бандеровец

можно и так!

---------- Додано в 13:31 ---------- Попередній допис був написаний в 13:30 ----------

да-да, такой вариант тоже нас устраивает.
    просто я усиленно переживаю за свою драгоценную задницу)))))

---------- Додано в 13:33 ---------- Попередній допис був написаний в 13:31 ----------

переголосовываю обратно против Испанки :crazy:

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

:haha: А ще кажуть, що маніяк грає за місто - та він натурально за себе грає!! :haha:

15. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Но я же неотъемлемая часть міста! За всех одинаково переживаю! просто я наиболее уязвим (((

---------- Додано в 13:53 ---------- Попередній допис був написаний в 13:49 ----------

если бы я играл за себя, мне бы было выгодно сейчас не мочить обоих мафов, а оставить одного на завтра, что бы расклад сил не был таким огромным. Понятно же , что когда останется 5 мирных и маньяк, мирные меня замочат. А если останется 1 маньяк, 4 мирных и я, тогда мирные будут мочить мафа, а я еще один день протяну.
    Я же, образец САМОПОЖЕРТВОВАНИЯ! неоднократно это уже доказал.

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

За швидше закінчення дня

17. redfox

redfox Well-Known Member

если они коцнут меня, то у них будет отмазка и на завтра!

18. Персі

Овод з Іспанкою вредні

19. ovod

ovod Well-Known Member

не те слово... і де їх носить?

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Навряд чи постріл вдасться, бо ми ніби все прорахували..
    Якщо Іспанка вішається, то значить, що вона - адквокат. Так як Вєл пристрелить Овода, а я його заблокую, то пострілу мафів не буде.
    Якщо Іспанка не вішається, то значить, що вона - маф1 - відзмазана адвокатом Оводом. Значить завтра буде відмазаний Овод. Тому вночі його Вєл пристрелить, а я блокую Іспанку. Пострілу мафів не буде.

Ніби всьо добре :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)