Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Насталааааа на світіііііі темнааааааа годинааааааааааа.....
    Не голосуйте проти мене ,бо порчу на вас нашлю...
    Не голосуйте,бо станеться вам якась каляка - маляка..
    Ну блін,як же ж вас переконати...

2. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Вас что-то беспокоит? Хотите об этом поговорить? :)))

3. Кохана

Кохана LuBimaya

нє.. вже не хочу.. треба спати лягати... але той коньячок щось не попускає...
    Ви знаєте, так не звично дивитись на гру з іншого боку.. і ніхто тобі не скаже "Любімая - ти мафко!"... аж дивно якось... і бракує чогось...

4. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Давай поменяемся! ты побудешь один день мной, а я один день тобой. Только тебе придется рассказать мне кто есть кто, и в кого вселится Оборотень))))

5. Кохана

Кохана LuBimaya

ага.. шаззз... думаєш, як в мене "а пагаваріть" прокинувся, то вже все можна? ніфігашечкі...

6. Персі

Персі La mafia è immortale!

Давай придумаем какой - то секретный код ) Я маякну :)))
    Я про себе взагалі мовчу )))))

7. Кохана

Кохана LuBimaya

Ведучу вже так поперло, що їй орден дали! Щоб вже рота закрила.. тому закриваю рота і йду спати! Не сумуйте! Добраніч!

8. Персі

То той орден, який був в мене :haha: То ображений Мартіні забрав в мене орден ))))))))

9. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ладно сокамернички, пойду я))))
    Если будем завтра утром досрочно день заканчивать, а меня до обеда может не быть, тогда я сейчас отправлю НД с приговором по Оводу.
    Нирванка, а ты не забудь блокировать Овода. я еще с Оборотнем должен разобраться!

10. Honda

Honda Well-Known Member

Іспанка
    За закінчення дня

Всім надобраніч

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

100%
    Ще не перевертень, а вже комбінує :haha:
    Вже відсилаю НД..

Думаю, що Любімій так добре з нами, що навіть якщо перевертень вже загинув, то вона когось іншого придумає, щоб з нас ще поприколюватись :haha:

12. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Перси, а ты сейчас кого-то полечи, но больше никому не говори кого лечила, ибо с завтрашнего дня, каждый союзник - потенциальный враг.
    Тогда ты сможешь спокойно потом себя и меня лечить!

13. Персі

Іспанка, то ти Рошфор чи Міледі? Цікаво )

---------- Додано в 01:10 ---------- Попередній допис був написаний в 01:08 ----------

Мало ли что я говорю. От скажите, все же поверили, когда я вчера вроде как заистерила и выложила свои ходы? )) Даже ты? )

---------- Додано в 01:11 ---------- Попередній допис був написаний в 01:10 ----------

100 % :)))
    Хочу бути перевертнем, АААААААА :haha:

14. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Я поверил!

15. Персі

мне кажется, мафы тоже поверили )

16. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Думаю да. Ведь они долбанули по мне, будучи уверены, что маньяку уж точно никто лечить не будет. А еще, то что они шмальнули по мне, говорит о том, что они либо расслабились и решили наверняка меня убрать не надеясь на мирных, либо наоборот, сильно встревожились и решили меня валить своими силами.

17. Персі

Ну смотри, они были уверенны, что ты прикончишь Сашку, они - тебя. Хорошо все
    :))) Зная меня, они не надеялись, что мирные тебя уберут, пока будет жив хоть один маф )

ПС. Я спати, а то прикінчу всі запаси спиртного вдома :))) Добраніч всім :)

---------- Додано в 01:40 ---------- Попередній допис був написаний в 01:27 ----------

О, я вже була майже в душі, але вернулась. :)))
    Слухайте, існує ймовірність, що Іспанка відмазана, хіба ні?
    Потому Зю, я предлагаю, если Испанка отмазана мафским адвокатом, добить ее. Потом можно с Оводом разбираться.
    Майте на увазі. Всьо, я пішла.

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я повірила щодо ролі, а щодо ходів не замислювалась. Зараз точно сама не знаю кого Ти лікувала, то ж можеш бути спокійна - всіх заплутала :))
    Ну та. Вона може бути і мафом-1, який вночі буде ходити. Тоді я можу промазати..

19. Зю

Зю Гасконский бандеровец

ага. ну тогда я постараюсь по раньше прибыть, что бы если что, изменить НД.
    Может конечно, но лучше об этом не думать. Делаем как решили. В любом случае им конец. Единственный риск для мирных - это потерять маньяка, что само по себе, риском не является)))))

---------- Додано в 02:00 ---------- Попередній допис був написаний в 01:58 ----------

а, ну или просто пока я не появлюсь, не заканчивайте досрочно день, что бы если что, я подстраховал.

20. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Слухайте. точно! Я це хотів написати, але так загорівся її викрити й повішати, що забув! Скоріш за все відмазана, бо в іншому разі їй порадили б шифруватися під просту мирну, а не під дівчинку.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)