Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А в 1 і 2 ніч?

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

А першої ночі до кого ходила?

3. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Вопщем, чтоп не промазать - валим обеих :crazy: :)))

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Першої ночі - до Персі,другої - до Овода,третьої - до Вєліка

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Коли? Коли відсилала НД ведучій?

6. Персі

Та ну нафік, ІМХО, всьо вже зрозуміло. )
    Рошфор і Міледі, здавайтесь! Ваша пєсєнка спєта! Вам не перемогти мушкетерів! Перемагалка не виросла

---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:54 ----------

А чо саме до мене? )

7. Іспанка

Я була в неті зранку,тоді і відіслала.Я Зю не надто повірила після його чістосєрдєчного зізняння,тому й вирішила заблокувати на всякий випадок.

8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

От ти й спалилась, Іспанко. Бо ж Персі - лікар. І якби ти заблокувала її першої ночі, то її лікування не спрацювало б і було б дві смерті. А так лиш одна була!

9. Іспанка

Персі,ізвіні,але я спочатку подумала,що ти можеш бути мафом,бо дуже спокійно увійшла гру,ну так натякала на те,що в тебе є роль..

---------- Додано в 23:57 ---------- Попередній допис був написаний в 23:57 ----------

Сашка,а ти не припускаєш,що мафи й ман могли стріляти в одну й ту саму жертву - Настіньку?

---------- Додано в 23:58 ---------- Попередній допис був написаний в 23:57 ----------

І це я теж знаю,дякую,що ще раз нагадав,кеп.

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Чого ж не пробувала в мафа попасти? Могла ж блокувати боса або адвоката, бо ж Вєлік міг стріляти в когось, а міг ні. Тим більше станом на ранок планувалось, що він ні в кого не стрілятиме.

11. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ні. Імовірність занадто мала. Те що ти блефуєш значно імовірніше.

12. Персі

Ізвіняю. Але тут справа в тому, що, на відміну від Мартіні і Сашки, ти не запідозрила в мені мафа по моїй поведінці, а запідозрила рольовика. Ти сама так казала.

13. Іспанка

А я власне припускаю,що саме так могло й бути.Персі,ти кого в першу ніч лікувала?
    Власне я думала блокувати Сашка,але потім передумала на Вєліка.

---------- Додано в 00:03 ---------- Попередній допис був написаний в 00:01 ----------

Ну не повинна ж дівчинка всі свої думки відразу вголос висловлювати.Я закцентувала увагу на рольовику,але на всякий випадок вирішила перевірити.Адже ти так довго грала миром,що цілком можливо тобі могла випасти роль мафа.

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ти припускаєш? Була б ти дівчинкою, то була б впевнена. Бо інших варіантів немає! Ну тобто інший варіант - ти маф.

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А чому відкидаєш варіант "охоронець постарався", "мафи не зробили хід? Чому саме про Настю згадуєш? Точно знаєш, що мафи в Настю стріляли? ;)

16. Персі

Себе, звісно ))))))))))))
    шутю, не себе ))

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Доречі, імовірність попадання в одного гравця менше 1%. А імовірність того, що ти маф вже більше 50%.

18. Іспанка

:haha::haha:Зю,тобі тільки коаліції створювати і плани перехватів розробляти..

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

От ти поспішила з цим охоронцем... :)

20. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Испанка, кого считаешь мафами? :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)