Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. ovod

ovod Well-Known Member

так я сказав - вішайте мене, стріляйте сашку, вішайте хонду, вішайте іспанку..

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я поки що повішала боса мафії (не виключно своїми заслугами, звісно), ну і одного мирного (аналогічно :))) )
    В перший день повішати мирного нормально, я вважаю )

3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Нарешті толкові ідеї! (Це не Персі підказала, надіюсь? :))) )

4. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Перси, проголосуй плиз против Нирванки! очень надо.

5. Персі

Тоді поясни, що сталось в першу ніч в плані НД

ПС. Я тут, здається "назаспокоювалась", тому не встигаю за вами, вже вибачайте )))

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

То ти все ще вважаєш нормальним повішати мирного, який вскрився? І вскрився лише один??????? Дассссс.... "Слов нет"

7. Зю

Зю Гасконский бандеровец

и еще кто-то один, проголосуйте против Нирванки

8. Персі

Блин, да я только что открыла, что Нирванка девочкой открылась. )) Дайте прочитать хоть нормально )

9. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ясно.
    Нірванка

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Сьогодні вона казала, що вчора сказала неправильне своє НД, тому і зараз не будь такий впевнений. Хоча то було б логічно: мафи хотіли Тебе прибити, тому попали в лікованого. Тоді завтра Тобі капєц, бо вони будуть стріляти в того самого ймовірно.
    Але тепер нам простіше продумати ходи і вияснити що сталось. Я досі не розумію чому першої ночі була тільки 1 жертва.
    Я відкрилась тому, що якщо ми зараз будемо вішати невідмазаного мафа, то він буде відкриватись дівчинкою. Тоді мені прийдеться відкритись дівчинкою - і ви мені не повірите. Тому надіюсь, що якщо я зараз все про себе розкажу, то не будете вводитись в оману. Хоча вже жалію про те, що зробила, бо мафи зараз будуть мене валити.
    Так, Ти правий. Не подумала. Хоча ж багато хто думав, що Іспанка - дівчинка. Якби я відкрилась після неї, то мені б не повірили.

11. Honda

Honda Well-Known Member

бо я була впевнена, шо ти проста мирна..

12. Персі

Сашка, відстань. :))) Я пояснила, чому не зняла голос з Еребуса, з поведінки Нірванки вирішила, що охоронець - вона. Ну помилилась, і що? А ви тут всі такі мудрі позбирались і ніколи не помиляєтесь?

13. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Вже друга толкова ідея за кілька хвилин! Вражаєш! Інколи розділ сіамських близнюків дає феноменальний результат :)))

14. Персі

Я лікувала Зю! Які питання? Себе лікувати не могла, бо вчора лікувалась.
    Все, що я вчора несла ніби - то в істериці про розкладку своїх ходів - наживка для мафів і нічого більше.
    Тому завтра так, швидше всього доб'ють Зю.

15. Персі

Аааа! Я не встигаю читати, взагалі не зрозуміла, шо робиться! Нірванка, ти дівчинка? Поясни тоді, що могло статись в плані НД в першу і другу ніч

16. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Це я й хотів почути! Що ти визнаєш це помилкою. Бо ж думав, що всі це вважають нормою. А така норма в наступних іграх боком може вилізти. :)

17. Персі

Я якби не заперечувала, що то була дурість. Але що тепер, пізно пити боржомі

18. Honda

Honda Well-Known Member

ну тут вже більшість переконана, шо Сашка мир.

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Бачиш. Ти відстала лиш на кілька сторінок. А уяви як мені було коли я відстав на кілька десятків! а ви тут накинулись...

20. Honda

Honda Well-Known Member

чого? шось я вашої тактики недогоняю...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)