Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Honda

Honda Well-Known Member

Нірванко, а тепер ще раз і помедленее, я записиваю ;) роз"ясни.. ти Дівчинка? Бо відчуваю, шо в мене роги починають прорізуватися...:)))

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я в першу ніч блокувала Іспанку. Тому другого дня я голосувала проти неї спочатку. Але потім подумала, що я її на 3 ніч можу заблокувати - тоді точно буду знати, що вона - бос. Тому я і не була проти, що ми повішаємо Мартіні, бо ж всі ми думали, що таки мої дії в першу ніч заблоквали мафів.
    Сьогодні я першою відсилала Любімій Іспанку - ще вчора ввечері відіслала НД, бо сама була впевнена в тому, що вона - бос. Тому я і писала в темі, що вірю Іспанці, щоб мафи на мене не звертали увагу і не прибили. Але коли виявилось, що Мартіні - бос, то змінила НД на Овода. Але потім повірила Сашці, який не відкрився дівчинкою - якби він то зробив, я б на 100% знала, що він - маф і дала б Вєлу його прибити. Але Сашка цього не зробив, я йому повірила, тому і заблокувала Вєла. Бо і так я точно ж не знала хто бос, тож краще мирного було рятувати..

3. Honda

Honda Well-Known Member

шось ти забагато мафів назвав....

4. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Нірванка, якщо ти дівчинка і була впевнена в моїй мирності, то чому не почала всіх переконувати в моїй мирності, щоб не марнувати постріл Вєліка, а використати з толком? Ну не розумію я!!!

5. ovod

ovod Well-Known Member

ну якщо я скажу що я не маф і мене можна повішати, то ви скажете що я певно відмазаний, так що рішати тре загальним голосуванням...

але почекаємо іспанку... може вона щось доброго скаже..

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А чо Тебе вішати? о_О Вєл тепер буде в мене цілитись. Завтра його блокувати не зможу. Тому треба сьогодні Овода вішати. Завтра Вєла, якщо він мене приб'є, а потім останнього мафа. Персі, Ти тільки не кажи кого лікувала, бо поки що Ти добряче заплутала зі своїми НД.

7. Honda

Honda Well-Known Member

1. Sashka-ua - мир
    2. Honda - простая мирная
    3. nirvanka - дівчинка
    4. redfox - "Идиот"
    5. ovod - маф
    6. Іспанка - маф
    7. Великолепный - Маньяк
    8. Персі - Доктор

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Знач вона - точно мафом буде.
    В мене є багато доказів того, що я - дівчинка. Наводити їх далі?

9. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Лишалось кілька хвилин та ще й мені запропонували відкритися дівчинкою і, будь я мафом, я б зроду на таке не клюнув.

---------- Додано в 22:33 ---------- Попередній допис був написаний в 22:33 ----------

Не завадило б.

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А що я зробила нелогічного? Тебе врятувала? До речі, я ще вчора думала Вєла блокувати, бо не довіряла йому, але він пообіцяв не ходити вночі, тому блокувала Коста :sad: За це мені дуже прикро, бо мало того, що Хантеру не повірила, так ще й мала можливість його врятувати, а не зробила цього :sad:

11. ovod

ovod Well-Known Member

до цього списку ще нірванка може добавитись якщо іспанка вскриється дівчинкою..

12. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Перси уже сказала, что ликувала меня.
    Ждем Испанку.

13. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А ти скажи, що думаєш. Чого ти боїшся? А вирішать то звичайно всі.

14. Honda

Honda Well-Known Member

Але так ми нічого нового не взнали (крім того, шо ти дівчинка), ні хто мафи, а так би Вел пристрелив Сашку, і ми б могли дальше робити якісь висновки, а тут нуль....

А може, ти маф, і користуєшся відсутністю Іспанки?

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ага :) Так смішно і прикро було, коли ви зараз після результатів ночі почали перечислювати всі можливі варіанти дівчинки, а мене не згадували.. :/

16. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Понимаешь Нирванка, вот напрасно ты сейчас вскрылась Девочкой. Надо было тебе молчать и ждать что скажет Испанка, а уж потом действовать.

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Тоді б їй ще важче повірити було б.

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я не була впевнена в Твоїй мирності. Я відіслала останню зміну НД за 1 хв до закінчення ночі. Я не встигала Вєла і інших переконувати. Хоча пробувала, бо ж писала, що сумніваюсь на рахунок Тебе, коли мене Персі питала чому, то пояснювала, що Ти ж не прикинувся дівчинкою. Це не давало мені певності. Але потім, коли після ночі Ти подякував дівчинці і сказав, що тільки вона тут грає :shy: , тоді вже я стала більш впевнена в Тобі.

19. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Нужно устроить дежурство и ждать Испанку, что бы как только она появится, перехватить её, не дав возможности перечитать все что тут было, и с пристрастием допросить.

20. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я вже писав що:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)