Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ти то знаєш, але ж не Овод. Він, якби був миром, то б міг припускати: мир або той або той або той.. Але ні, він каже тільки про Іспанку. Палиться, короче.

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Зараз Вєл напише, що я так написав, бо Овод відмазаний.

---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 22:10 ----------

Не може! Бо Іспанка - дівчинка. Більш нема кому бути. А ти цим дописом себе остаточно палиш. Бо шукаєш варіанти на кого спихнути вину.

3. Honda

Honda Well-Known Member

А чого Сашка з 100% впевненість казав Нірванці, шо серед мафів є 1 дівчина

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну я найбільше схильна до цього варіанту. Іспанку підозрювала з самого початку майже. Але на мить повірила їй, коли вона спокійно відписала на мою провокацію. Може потім і не влізала в дискусії, щоб себе не спалити..

5. ovod

ovod Well-Known Member

бо хонда мир, а значить або ти дівчинка або іспанка... або ти маф..

6. Honda

Honda Well-Known Member

точно Сашку відмазували, бо якшо вішаєм Овода, то ніц не вийде...

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я тебе знов не розумію... Чи це провокація Хонді?

8. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну почему она не дала намека, что Мартини - босс? Ведь не выгодно же было его вешать

9. ovod

ovod Well-Known Member

а по-моєму в тебе помилка в логіці..

10. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ну и меня было не выгодно блокировать. Кроме Испанки, просто больше некому быть Девочкой.

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ладно, а то Сашка Ти ще більше всіх позаплутуєш.. Знаю, Тобі буде тяжко в це повірити, бо ще годину тому наганяв на мене, а потім дякував.. Знаю, що Ти будеш лупити головою в стіну і кричати "Ну хто так грає", або ще що.. Так, Сашка, то я Тебе врятувала :) Чекаю на палкі обійми :)))

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Придумав майже безпрограшний варіант мирним!

---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ----------

Прочитав допис Нірванки і варіант відпав.

13. Персі

Персі La mafia è immortale!

О_о. Знаєте що, шановні мафи. Як тільки хтось починає кричати: Персі, ти перевішала всіх мирних! Персі, з тобою неможливо грати! Персі, ти забагато на себе береш! Персі, хто ти така, щоб за всіх вирішувати! Чого ви не думаєте своєю головою, а покладаєтесь на колективний мозок - Персі! я тільки переконуюсь, що ця людина - мафія!

14. ovod

ovod Well-Known Member

:haha:.........

15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Коротше. Вішаєте мене - стріляєте в Овода. Якщо Овод маф - вішаєте Іспанку, якщо мирна, то Хонду на наступну ніч. Якщо Овод мир, то важче буде, бо на відмазаного можна втрапити.

Але ж прийде Іспанка і відкриється дівчинкою.

16. Honda

Honda Well-Known Member

я мафа шукаю, маю різні варіанти, і питаю мирних про їхню думку...

17. Зю

Зю Гасконский бандеровец

nirvanka

........

18. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ну а цього разу просто переконаєшся, що справді ти перевішала всіх мирних, з тобою неможливо грати, ти забагато на себе береш, хто ти така, щоб за всіх вирішувати і Чого ви не думаєте своєю головою, а покладаєтесь на колективний мозок - Персі! :haha:

19. ovod

ovod Well-Known Member

якщо більше ролей немає то

мафи тут я, сашка, хонда, іспанка...
    короче такий варіант раз сашка не хоче...
    вішати когось з чотирьох і вел раз встрілить, тоді лишиться двох повішати... правда тре не попасти на відмазаного.. впритик получається...

20. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я вже нічому не дивуюсь. З вами вийшло, що мафія - не гра на логіку, а гра на нелогічність. :)

---------- Додано в 22:27 ---------- Попередній допис був написаний в 22:26 ----------

Ану розпиши кого і коли пропонуєш вішати, а кого вбивати.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)