Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

Так, народ! Пропоную всім піти попити чаю, і повернутися в 21.00.
    Сашка, будеш пити чай, капни в нього пару капель чогось міцненького і заспокійливого! ;)

2. ovod

ovod Well-Known Member

ну а кого ще? більше варіантів немає... хіба тебе... сашка маф... тут і думати вже не треба...
    а хонди з іспанкою немає...

3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Дякс. Використаю пораду. :)

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

о_О А чо я?? Крім мене ще 4 людини проти Еребуса голосували!! Чому саме до мене чіпляєшся?

5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Та ви всі з самого початку, мабуть, вирішили не думати.

6. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну тоді до тебе те ж саме запитання, що і до всіх, хто підозрює Нірванку.
    Якого милого Нірванці випендрюватись на вчорашньому голосуванні і підставлятись, якщо результат в будь - якому випадку був би на руку мафії?

7. ovod

ovod Well-Known Member

а шо ти мене зразу в мирні записав?

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Знач Мартіні, Сашка і Овод. Я була в інших іграх з мафами і знаю як то виглядає: на кого стрілки переводим? Персі і Редфокс - відкрились - відпадають. Хонди і Іспанки нема, та і до них нема за що вчепитись. Давайте Нірванку! Згадаємо, що вона вміє брехати, що вона проти мирного голосувала. То нічо, що таке пише Сашка, який сам проти мирної Персі голосував? ;)
    Мафи, їй-Богу, як діти..

9. ovod

ovod Well-Known Member

маф його знає...

10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Бо всі інші або померли і мирними виявились, або мені мирними здаються. Та й Хонда впевнено заявляла, що серед тих, хто його вішав, точно лише один маф, який підливає масла в вогонь. Спалила вона тебе.

---------- Додано в 20:36 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ----------

а я тебе не записував. Ти почитай уважно. Просто є надійніші кандидатури в плані мафства ніж ти.

---------- Додано в 20:38 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ----------

Читаю і ледь не плачу. Захват/розпач/жаль....
    Захват твоєю грою, розпач, що всі тобі вірять і жаль, що мафія так тебе навчила брехати....

11. Персі

Овод змістовний, як завжди )

12. ovod

ovod Well-Known Member

а ти що по-твоєму робиш? та тоже бавишся.... дорослі такі самі як діти, просто ігри в них дорослі.. ніби-то

---------- Додано в 20:47 ---------- Попередній допис був написаний в 20:38 ----------

так хочеться плюсик поставити..

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хонда може це точно знати тільки і виключно тільки, якщо вона маф. Але серед тих, хто голосував за Еребуса, я не бачу мафів. Але мафам видніше..
    Розслабся :) Мене не переконаєш, настрій мені не зіпсуєш, не спровокуєш.. В мене холодна кров до Тебе.
    Йой, Ти цим мафів виправдовуєш? ;)

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

І я про те.

---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:52 ----------

Тобі я іншого виправдання не знаходжу. просто не можу припустити, щоб ти так тупила, тож ти маф. А колективний розум наш на тебе повівся.

15. ovod

ovod Well-Known Member

а мафи, що не люди?

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Можеш собі так вважати - Твоя справа. Я не казала, що я супер-бупер гравець і ніколи не помиляюсь. Але рано казати "гоп". От подивимся ким був Мартіні, тоді можеш мені дорікати за погану гру.

---------- Додано в 19:57 ---------- Попередній допис був написаний в 19:57 ----------

Нашо Ти так розмовляєш? Ви точно змовились мене дістати. Перестаньте палитись, хлопці :)))

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Любімая давай занавіс... Вже не сила терпіти... Чаї всі закінчуються...:)

18. Кохана

Кохана LuBimaya

Голосування закінчено!

---------- Додано в 21:03 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ----------

Сьогодні удача повернулася в сторону наших героїв і вони безжалісно розправились із самим головним злодієм цього роману!
    Повішано Мартіні - бос мафії!

19. Персі

Я шокована. Шо за дівчинка??? Куди дивилась. Ну нашо було боса вішати... блін

20. Зю

Зю Гасконский бандеровец

тфу! Дееевочка ....

ну что, может я Сашку мочкану?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)