Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Саме тому ще раз питаю. Мартіні, ти точно простий мирний? Зараз це дуже важливо!

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я не буду відкриватись, бо можу підставити інших.

3. Зю

Зю Гасконский бандеровец

фигня. я могу его ночью вальнуть если отмазанный и на голосовании выживет.

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Чекаєш, що він Тобі скаже "нє, я маф"?

---------- Додано в 18:55 ---------- Попередній допис був написаний в 18:54 ----------

Точно.....

5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Нірваночко, давай, ріднесенька ти наша мафочко, скажи ще разочок, що ти проста мирна....

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Але ніч все одно треба буде до 21:30 робити, бо ж не всі рольовики можуть бути в темі після швидшого закінчення дня.

---------- Додано в 18:56 ---------- Попередній допис був написаний в 18:55 ----------

Я нічого казати не буду. І ніяка я не ваша! Мафам дівчат бракує? ;)

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Сашка, йди в баню.
    Мирні, не спішимо розкриватися.
    Я переголосую - Сашка. НЄ ВЄРЮ!

8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

О ні! Їх там вистачає! Більше ніж впевнений!!! та кому як не тобі це знати!

9. ovod

ovod Well-Known Member

а якщо мирний не захоче вскриватися? а мартіні маф?

зі стилем написання..

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якщо Мартіні - маф, то Тебе завтра повішають після цих дій. Якщо Мартіні - мир, то Ти цього точно не знаєш, а витягуєш його, ніби знаєш точно. Як Ти можеш знати точно?

11. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ви всі ОЛЕНІ! І ти, Мартіні, теж! Робіть що хочете!
    За закінчення дня

---------- Додано в 20:02 ---------- Попередній допис був написаний в 20:00 ----------

Точно ніхто не знає нічого. Я намагаюсь думати головою!!!! І повішаним бути не боюсь, якщо буде за що! Це гра! Ти он явного мирного повішала і тобі всі лижуть п'яти! Дивуюсь я з цих людей!!!

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну не знаю що Тобі там не подобається. Я переважно пишу не думаючи наперед. Часто в процесі написання роздумів сама приходжу до істини. І ніколи не перевіряю що написала.
    Думаю, що цю комедію мафи вирішили розіграти для того, щоб ми вішали Сашку. Знач напевно Сашка відмазаний.

Є тут хтось, хто ще вірить, що Мартіні мир? Можемо впринципі і Сашку повішати, а якщо не повіситься, то Вєл його тюкне.

13. Зю

Зю Гасконский бандеровец

1) наигранное безразличие Мартини, говорит о том, что он отмазанный маф, но не Босс, т.к. Девочка молчит.
    2) Сашка единственный, кто в открытую высказался против досрочного окончания дня. Очевидно для того, что бы внести сумятицу. В подтверждении этого, его идеи о вскрытии и остальное запутывание.
    3) все же считаю, что Овод третий маф, т.к. за все время, от него ни какого конструктива и ни единой попытки вычислить мафов.

мое предложение, сейчас на голосовании мочим Мартини, я высылаю НД, в котором наверняка его добью, если он таки отмазан адвокатом.

14. Персі

Персі La mafia è immortale!

Сашка зажигає. :))) По дивакуватості поведінки скоро Хантера обжене. )) Два дні сидів в засаді з версією "Персі - маф, решта мене не цікавить", як стало гаряче, вискочив, як Пилип з конопель з якимись абсолютно нелогічними теоріями, дві сторінки шось ведучій доводив, потім почав підозрювати всьо, шо рухається, в тему і не в тему :haha:
    Все веселіше й веселіше )))

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

о_О Ти так і не навчився гідно програвати, Сашка.

---------- Додано в 19:07 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ----------

:haha: :haha: :haha:
    Треба дочекатися результатів голосування.

16. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Мирні. Якщо ви не повішаєте Нірванку, буду їздити по ваших містах і вішати вас вручну/вживу!:)))

17. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ты не шлешь никаких НД, пока ведущая не объявит статус повешенного игрока. ) Точнее, если объявит, что повешание не состоялось - тогда шлешь НД )

18. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Все там було логічне! Якби ви не втупилися як барани. Нехай... Я вже хоч кінця гри. Привітати мафів і почути, що ви скажете про оцю всю хрєнь, що тут писали!

19. ovod

ovod Well-Known Member

думаєш?

зато мана вичислив... випадково...

20. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Вєлік і Персі - то взагалі колективний розум. Вам і роль треба було одну на двох давати! Колективний розум це добре... тоді, коли він ще й думає...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)