Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

мені вже нема що втрачати і нема чим відкриватись, для особо оданьонних повторюю - я мирний, без ролі
    то треба було бути повним придурком шоб не повірити вскритому охоронцеві, якщо інший охоронець не вскривається. Якби був ше один, то не повірив би
    можливо це тому що в неї такий нік? :) Було б дивно, якби я Персі називав Хондою :)
    Насправді я вже розслабився , не переймайтеся,вішайте,я навіть не ображуся :)

---------- Додано в 19:09 ---------- Попередній допис був написаний в 19:07 ----------

от саме в тобі я навіть не сумнівався :)

2. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Сейчас главное что бы Мартини БОССОМ не оказался. Поэтому если Девочке доподлинно известно что мы сейчас мочим босса, то её нужно ОБЯЗАТЕЛЬНО вскрыться. риска ни какого - 0%
    Девочка вскрывается, говорит кто Босс.
    сегодня) мы мочим одного из двух оставшихся мафов, Девочка блокироет босса, мафы ночью никого не убивают.
    завтра) на голосовании мочим Босса, девочка блокирует последнего мафа, мафы ночью никого не убивают
    послезавтра) на голосовании мочим последнего маф.

3. MARTINI

мда, от я би здивувався :)

От я з вас всіх буду ржати, якщо маньяк сьогодні пристрелить когось :)

Вел, а що будеш робити, якщо ти виявишся перевертнем? Скажеш "я маф і граю на стороні мирних" ? :)

4. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Вот, видишь, нагнетаешь обстановку, тем самым только подтверждая, что ты маф ;)
    маньяк не может оказаться оборотнем.

5. ovod

ovod Well-Known Member

ну є я і що?

---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:29 ----------

поки гадати складно, подивимося кого ми повісили..

6. MARTINI

всі можуть, в тому числі і ти, і я, і персі... Чи маньяки правил не читають? :)

7. ovod

ovod Well-Known Member

логіку поясню після ночі...якщо буду живий...

8. Кохана

Кохана LuBimaya

Мартіні, ти вважаєш, що маньяк - мирний гравець?
    Перевертень тільки серед мирних! Як простих, так і рольовиків. Маньяки до таких не належать!

9. Зю

Зю Гасконский бандеровец

мы вчера обговаривали этот вопрос и пришли к выводу, что маньяк не может быть оборотнем. а т.к. от Любимой не последовало возражений, значит так и есть.

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А маніяк - мирний? Ніби нє.

Дописи останніх сторінок тільки підтвердили мої припущення. Якщо ми нічого не пропустили, то всьо буде добре.

Вєл, ІМХО, Ти помиляєшся в мінімум 1 мафові, тому краще тримай руки в кишенях :)

Дівчинка не відкрилась, не кричить, значить вішаємо правильну людину.
    Мінімум 1, а може і цілих 2 мафа вішають Мартіні. Невже відмазаний? Або мафи вирішили одним пожертвувати, щоб себе вигородити. Впринципі можуть. І так багато мирів вже тю-тю.

ЗА закінчення дня.

11. Кохана

Кохана LuBimaya

Хочу також нагадати, що якщо хтось має намір пропустити хід, мусить надіслати мені ПП з тексом "Хід пропускаю"

12. MARTINI

то краще в самого маньяка спитати і в його подружки :) Вони,як я розумію, так і вважають :)

13. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Так. Дивіться сюди. Я стверджую, що я простий безрольовик. І мартіні стверджує це саме. Всього безрольовихв грі двоє лишилось. Є ще якісь претенденти на простих мирних????

---------- Додано в 19:42 ---------- Попередній допис був написаний в 19:41 ----------

ПРОТИ ЗАКІНЧЕННЯ ДНЯ!

14. MARTINI

Сашка почав виманювати рольовиків :)
    Поїхав по справах, буду за годину, сподіваюся вже буде ранок :)

---------- Додано в 19:43 ---------- Попередній допис був написаний в 19:43 ----------

піпець всім сподіванням :)

15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Зіграємо в гру протилежну від вскриття рольовиком. БУдем вскриватись простими мирними. Так хоч мафів виловимо.

16. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Нирванка, смотри, сам Мартини против меня проголосовал, Сашка снова свой голос слил в сторону, а все остальные дружно против Мартини.

17. ovod

ovod Well-Known Member

нірванко, щось мені не подобається твій допис.. ну дуже вже обдуманий...

---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:45 ----------

сашка - це що підстава дівчинки чи шо?

18. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ні. Це проста логіка. Я знаю, що я безрольовик. І я не вірю, що мартіні маф. Якщо Мартіні таки повішають і виявиться, що він простий мирний, то той, хто зараз вскриється простим мирним - маф. Якщо ж зараз ніхто не вскриється простим мирним, то Мартіні говорить правду і його не треба вішати!!!

19. MARTINI

можливо я щось наплутав, але мені здається що чи в цій, чи може в іншій партії, чи в загальних правилах, коли обговорювали ситуацію перевірки комісаром маньяка, то йшлося про те, що комісар отримує відповідь - "мирний". Тобто виходить що для комісара ман мирний, а для всіх інших він не мирний. Де логіка?

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

То напевно до Зю :)))

---------- Додано в 18:54 ---------- Попередній допис був написаний в 18:53 ----------

Що саме? І з чим не погоджуєшся?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)