Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Да это я просто на их психику давлю.
    Они все равно обречены, так может есть смысл сдаться! Зачем оттягивать неизбежное? Мафы, что скажите?

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну я ж тебе ввічливо мафом вважаю, не обзиваюсь ніби, не кричу на тебе )
    А на мене всі кричать ))

3. Зю

Зю Гасконский бандеровец

згоден!
    ну ты хоть с мобилы приходи.
    ЗА ОКОНЧАНИЕ ДНЯ

4. Персі

Фоксі, не вийде день швидше закінчити, Нірванка, наприклад, казала, що ближче до кінця буде

---------- Додано в 16:36 ---------- Попередній допис був написаний в 16:35 ----------

У тебя и на мою психику неплохо так получается давить :)))
    Ладно, проехали )

5. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Да я вообще, неплохо так в этот раз разошелся))))) А все из-за Еребуса, который не пойми с какого перепугу, с нулевого дня на меня попер. Ну это еще ладно, как нибудь , да пережил бы. Но потом к Еребусу присоединились Хантер с Оводом и они уже втроем на меня поперли и стали голосовать. Ничего не имел бы против, если бы это произошло на 2-3-й день и имело под собой хоть какую-то почву. Но с первого дня, МЕНЯ валить? я хотел поиграть и очень против использования меня в виде мяса. вот я и слил сначала Еребуса, а потом хлопнул Хантера. Теперь спокойно себе наслаждаюсь игрой! Мафы вычеслены, мирные победят, я поигрался - хорошо! а Еребус с Хантером в след раз будут думать)))))))

6. ovod

ovod Well-Known Member

кричать - значить заздрять...
    за закінчення дня...

7. Персі

Лан, я прийду годинки через дві.
    За закінчення дня

8. redfox

redfox Well-Known Member

всем удачи сегодня! если получится - загляну сегодня!

9. Honda

Honda Well-Known Member

Всім привіт! Всім, крім мафів;)
    Йду читати останні 6 сторінок....
    потім змушена буду відійти, тре шось на вечерю приготувати...

10. ovod

ovod Well-Known Member

та понятно... з собою вітатися не потрібно..

11. Honda

Honda Well-Known Member

Сашка, шо ти курив? ;) Якби ти появлявся в темі частіше, ти б все розумів...

Ти зрозумів, шо ти тут написав, бо я ні... Я тут висуваю багато теорій... А про мовчунів хороша тактика: після такого допису одразу Фокс появилась!

в шо я мала вникати, якшо ти майже ніц не писала? А оті твої пропажі з теми після 1 допису в мене викликали недовіру... я ж з тобою і цій грі вперше граю...

Над тобою ше мотузка не колишеться.
    А й дійсно, нафіг ти то втретє кажеш? о_О

---------- Додано в 17:53 ---------- Попередній допис був написаний в 17:47 ----------

:))) та не клеюсь я до нього ;)
    Сашка, а ком би таке написав?? Ти читав, шо там Хантер намутив, от ти спочатку міг подумати, шо він мир?

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Знаючи Хантера я б поки його не трогав спочатку. А вішати Єребуса, який вскрився, це дурість, якої за всі ігри не було! Я такого не очікував. Навіть уявити не міг! Ну як може стукнути в голову, що він блефує???

---------- Додано в 18:07 ---------- Попередній допис був написаний в 18:06 ----------

Ви таки вішаєте Мартіні... Я не буду в цьому брати участі. Персі, якщо він мирний, я для тебе аватарку намалюю.

---------- Додано в 18:08 ---------- Попередній допис був написаний в 18:07 ----------

Мартіні, тобі втрачати немає чого. Відкривайся ким ти є.

13. Honda

Honda Well-Known Member

А ви впевнені, шо Мартіні маф? Бо я от сумніваюсь на кого переголосувати: на Сашку, чи Мартіні :sad:

---------- Додано в 18:12 ---------- Попередній допис був написаний в 18:11 ----------

Я Еребуса не вішала!
    А від Хантера всього можна чекати... от ти основуєшся на своїй інтуїції, а я на своїй...

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ти дала його повішати! Ти не могла не бачити, що він висить, і могла його витягти.

15. Honda

Honda Well-Known Member

подивившись на свій список, приблизно прикинувши на ролі, вважаю мафами Сашка, Мартіні, Іспанка/Овод..
    так як Іспанка грає ніби так, ніби не так, то вона може бути адвокатом..
    Не подобається мені поведінка Овода, таке враження, шо косить під ідіота.
    от я запуталась між цими чотирьма :wacko: ніяк не можу їм ролі по полочках розкласти
    і в Редфокс не докінця впевнена....

..або шось тут не то...

---------- Додано в 18:27 ---------- Попередній допис був написаний в 18:20 ----------

Як я могла його витягти? Ти починаєш писати брЄд! в той час було 4 голоси -Вел, 5-Еребус, 2-Хантер. Одна моя зміна не допомогла б, от якби ше ти поміняв голос з Персі(який на той момент нічого не давав), от тоді можна було б говорити.

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Скоро побачиш хто я є. За закінчення дня

17. Honda

Honda Well-Known Member

я от думаю над зміною голоса Мартіні... а шо якшо він повірив Еребусу і голосував за вскритого мана?

---------- Додано в 18:34 ---------- Попередній допис був написаний в 18:31 ----------

І мені все більше не подобається Овод, шось я зовсім не розумію його дій і логіки, хоча він голосував проти Вела..
    Овод, виходи, ти ж є....

---------- Додано в 18:38 ---------- Попередній допис був написаний в 18:34 ----------

Мартіні, якшо тобі нема чого втрачати, яка в тебе роль?
    Якшо ти мирний, то маєш час до ночі нас перекоенати, просто ота твоя фраза і + за закінчення дня трохи насторожує... Тобто ти хочеш, щоб тебе пошвидше повісили, і... побачили, шо ти мирний (і це буде як ніж у спину місту), чи шо ти маф...

---------- Додано в 18:41 ---------- Попередній допис був написаний в 18:38 ----------

але ж мафії вигідно позбутись мана, бо він міг попасти і в мирного, і в мафа.

---------- Додано в 18:43 ---------- Попередній допис був написаний в 18:41 ----------

Або, якшо він маф, то знав, шо Хантер мир, і знав, хто є ман... Голосуючи проти мана хотів зорбити собі алібі...

---------- Додано в 18:51 ---------- Попередній допис був написаний в 18:43 ----------

Альо, народ, кажіть шось, бо я сама з собою говорити не люблю...

---------- Додано в 18:52 ---------- Попередній допис був написаний в 18:51 ----------

Так Овод, Сашка і Мартіні змились з форуму приблизно в один і той час....

---------- Додано в 18:58 ---------- Попередній допис був написаний в 18:52 ----------

Ше замітила, шо Мартіні майже завжди звертається до Персі:
    можливо то немає значення, але таке враження, шо Мартіні підлизується...

18. Зю

Зю Гасконский бандеровец

а чё тут разговаривать? и так все понятно. все проголосовали против Мартини и за окончание дня.
    Потому что они мафы, осознавшие что их песенка спета.

19. Honda

Honda Well-Known Member

Але от Сашку і Овода, яких я підозрюю теж вписав до свого списку.
    а Іспанку навпаки вигороджує
    А Персі цю фразу говорив кілька разів..
    Ну, нехай буде Мартіні

---------- Додано в 19:03 ---------- Попередній допис був написаний в 19:01 ----------

Великолепний, можна тобі дати питання?
    От, припустимо, шо ми перевішаєм/перестріляєм всю мафію + перевертня, і лишиися ти і місто, які будуть твої дії?

---------- Додано в 19:05 ---------- Попередній допис був написаний в 19:03 ----------

Йду я.... їсти хочу...

20. Зю

Зю Гасконский бандеровец

в такой ситуации, от моих действий уже ничего зависеть не будет. Поэтому естественно я сыграю в благородство и позволю мирным себя укокошить))))))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)