Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ніфіга не було ясно! Ти ведеш себе, як роль Редфокс! А мене після того, як я віддав голос не було на форумі!
    Ні! Вибирай між Нірванка, Хонда, Іспанка.

---------- Додано в 12:56 ---------- Попередній допис був написаний в 12:54 ----------

Щось мені це нагадує... :scratch_one-s_head::scratch_one-s_head::scratch_one-s_head: Чи не вчорашній день, а ?????????
    Я пішов пити чай, бо зараз напишу тут дещо, через що потім не зможу більше грати на форумі.!!!:ireful1::ireful1::ireful1:

---------- Додано в 12:57 ---------- Попередній допис був написаний в 12:56 ----------

І ще одне. Мартіні - скоріш за все перевірений мирний! Якого ХХХХХрестика ви його вішать зібрались!!!!!!!!!!!!!!

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Готова закластись, що ні. Парі?

---------- Додано в 13:01 ---------- Попередній допис був написаний в 13:00 ----------

Всьо з тобою ясно
    тим гірше для тебе

3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

На що?
    З тобою теж! Мафів троє і Овода я не виключаю, але він менш імовірний для мене. А з твоїх підозр за гру ніфіга не справдилось. Повторюсь, що не будь ти лікарем - я б вішав тебе.

4. Персі

Якщо після гри виявиться, що Хантер не перевіряв Мартіні, напишеш собі в підпису великими червоними літерами: я - ідіот. Я - аналогічно, тільки в жіночому роді )
    З твоїх теж. Упс, в тебе ж тільки одна підозра була - Я. Плідно попрацював ))

---------- Додано в 13:32 ---------- Попередній допис був написаний в 13:28 ----------

Я не розумію, ви що, сліпі? Який Хантер, чесне слово? Хантер застрілив неперевіреного гравця, про що тут ще можна сперечатись. Якщо він когось і перевіряв, то 100 % мене, а не Мартіні. Самі подумайте. Він сказав, що вірить Мартіні, бо в нульовий день в нього з ним збіглись підозрілі кандидатури. Ну і якого він би пішов перевіряти того, хто йому в нульовий день видавався не підозрілим???? А зі мною він відразу поцапався, але після ночі жодного закиду, що я можу бути мафією, не було. Все просто. Хантер не перевіряв Мартіні, він мене перевіряв.

5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Згода!
    (бла-бла-бла 10 символів:) )

---------- Додано в 13:47 ---------- Попередній допис був написаний в 13:41 ----------

А те, що він потім написав, що Мартіні мир, бо в них співпали підозрювані, то цілком нормально. Чи ти хотіла, щоб він в перший день написав: "Мартіні - мир, бо я ком і перевірив його". ????

6. Персі

В нього в нульовий день не було підозр на Мартіні, зате на мене були. Але їх як корова язиком злизала після ночі. Ну ок, бум вважати, що парі заключене, подивимось )

---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 13:53 ----------

А, і. Мартіні, якщо хочеш врятуватись, я пропоную на підвіс Сашку або Овода, ти кого вибираєш?

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Персі, ти не корч із себе вершителя доль. Під твоїм командуванням вже перебили вагон мирних, а мафів жодного не знайшли. Я не розумію, як при такій очевидній тупості в людині може бути стільки зверхності, самовпевненості і ще й наглості брати на себе керування грою. Я скажу тобі - пішла ти в баню, я відмовляюся грати під твою з маньяком дудку бо це поки що призводило тільки до катастрофічних наслідків для міста.

8. Персі

:) Нда. Про тупість і т.д. - без коментарів. То свідчить більше про тебе, аніж про мене. А зверхість і вершительсво долі тут ні до чого. Просто не виключаю, що ти маф і хотіла з'ясувати таким чином, з ким ти можеш бути в парі. :) Чому ти так рознервувався, я не розумію.

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

По перше, не тільки я йому не вірила. По друге, а що я маю вірити кожному, який в останні години перед голосуванням відкривається кимось?
    Так, а що Тобі не подобається? ;) Я думала, що Іспанка - маф. Так як і Кост та Хантер. І якби хлопці виявились мафами, то б перевертала всю тему і шукала б докази того, що Іспанка теж маф. Але я помилилась. Переглядала дописи Іспанки заново + нові її дописи-пояснення - в результаті підозр щодо неї майже не лишилось. Вона пише прямо і щиро, не комбінує, не вигадує. На відміну від Тебе, бо Ти намагаєшся приплести до мафів тих, хто вже відомо на 99% що мир.

Значить так. Я топаю в місто по справах, але маю встигнути вернутись перед закінченням дня. В разі чого лишаю свій заповіт.

Дівчинка, не відкривайся, а блокуй того, кого блокувала в першу ніч! (хоча дуже боюсь, що дівчинка - Овод, а значить може натворити все що завгодно). Тоді мафи будуть стріляти в Редфокс, а вбивство ідіота відмаже боса на завтрашньому голосуванні. Плюс адвокат відмаже другого мафа, тоді лишиться 1 маф, якого ми взагалі будемо в стані повішати. Але попасти на нього буде складно, самі бачите, що нічого не ясно. Тому Персі пропоную лікувати Редфокс, бо якщо дівчинка не заблокує мафа, то буде одна жертва. Найгірше, ІМХО, це ідіот, бо відмазання.

Сьогодні треба вішати Мартіні. Я йому не вірю. Якщо досі дівчинка не явилась і почала кричати, що Мартіні - бос і вона його буде блокувати, то значить, що ми правильно робимо вішаючи його (хоча знову ж таки - якщо Овод - дівчинка, то він може і не додумався таке зробити. і взагалі його не чути, не пригадую його дописів сьогодні - може не знає про наші баталії?).

Сашка - якщо він маф, то відмазаний на сьогодні. Тому його не вішаємо в жодному випадку!

Третій маф по моєму - або Овод або Хонда. Але то вже на завтра залишаємо. Якщо Мартіні таки маф, то буду перечитувати тему. Хіба що дівчинка нам поможе.

Овод чи хтось інший. Ще раз кажу - не відкривайся! А то і так вже всі як на долоні в мафів :)

10. Персі

Я краще себе полікую, )) щоб завтра мати змогу полікувати дівчинку. ) Це важливіше, ніж ідіот. Якщо мафи будуть мати на голосуванні відмазку, то є маньяк, щоб стрілити вночі )

11. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Ман,чи мафи,чи ком - дякую,шо вбили.Не маю бажання поки з Вами грати,роблю перерву на невизначний період.

До побачення.

12. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Мартини, Сашка и Овод - мафы. Растянем удовольствие и поглядим на их смертельные конвульсии или сразу перебьем? Предлагаю что бы по мучились, от осознания безысходности ситуации. Сегодня мочим одного мафа, Девочка блокирует Босса. Завтра мочим Босса, Девочка блокирует последнего мафа, послезавтра добиваем последнего мафа. Все мирные выживут!

13. ovod

ovod Well-Known Member

піду ще попробую поклеїтись..

згідний...

то через мене, щоб я побачив..
    сашка може й мир, але він стає підозрілий своїми останніми дописами...
    а от фоксі мені не подобається...своїми словами про свою правдивість...
    мартіні скорше всього що маф.., а з іспанки і хонди була підозрілою хонда.. тепер ще дочитую...

14. Зю

Зю Гасконский бандеровец

гы, а удачный мы союз заключили с Перси и Фокси)))) всем мафам бояццо 3 дня!

15. ovod

ovod Well-Known Member

я вже є...

16. Персі

Овод, ти про що? Фоксі відкрилась ідіотом і більше ідіотів не було. Ну в плані ролі.
    А так, то всі ми тут час від часу :haha:

---------- Додано в 15:39 ---------- Попередній допис був написаний в 15:38 ----------

Добре, давай свою трійку )

17. ovod

ovod Well-Known Member

згідний, підозріло виглядає...
    вже в курсі....
    персі, ти прям на розхваті...

---------- Додано в 16:12 ---------- Попередній допис був написаний в 16:11 ----------

тоді коли я писав цього ще не було...

---------- Додано в 16:13 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ----------

точніше я ще не читав там...

---------- Додано в 16:19 ---------- Попередній допис був написаний в 16:13 ----------

сашка, хонда, мартіні, іспанка...
    сашка похожий більше до мирного... хоча може так і грати...
    наразі мартіні...
    тобто найбільш ймовірні мафи це три останні в мому списку...

18. Персі

О, так! Всі мене ненавидять, вважають шизофренічкою з манією величі і хочуть вбити. )) Злі ви всі :cry:
    Не вздумай ночью стрелять!! Ты обещал

19. ovod

ovod Well-Known Member

а ти не слухай їх, от ти мене мафом вважаєш і шо...на здоров'я...

20. redfox

redfox Well-Known Member

пока не забыла МАРТИНИ!
    давайте закончим день, а то мне скоро домой, а я боюсь не узнать!!!

ЗА ОКОНЧАНИЕ ДНЯ

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)