Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

так, це щось. А особливо, коли в цієїжінки бул безсонна ніч, бо дитина хвора, а до неї з самого ранку причіпився якийсь ідіот!

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Не страшно, попадем на відмазаного на голосуванні - маньяк приб'є вночі

---------- Додано в 11:45 ---------- Попередній допис був написаний в 11:38 ----------

Хоть бог и запретил дуэли,
    Но к шпаге чувствую талант.
    Дерусь семь раз я на неделе,
    Но лишь тогда, когда задели,
    Когда вы честь мою задели,
    Хоть, право, я не дуэлянт
    Ведь, право, я не дуэлянт

Господь, ты видишь это тело,
    В нем жил злодей и пасквилянт,
    Его ты создал неумело,
    Но дал мне шанс исправить дело
    Но дал мне шанс исправить дело
    Хоть, право, я- не дуэлянт
    Хоть, право, я- не дуэлянт...

Века уходят неотложно,
    Дуэль исчезнет до конца.
    И это к лучшему, возможно.
    Но, боже мой, как будет сложно
    Ах, боже мой, как будет сложно
    Призвать к ответу наглеца
    Призвать к ответу наглеца !

:)))

3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ну вибач, цього ж я не знав.

Я до тебе не чіплявся(ой, спалився:crazy:) Взагалі писав в темі і розраховував на реакцію гравців, а не ведучої.

4. Кохана

Кохана LuBimaya

всьо проїхали... бо скоро моїх дописів в темі буде більше, ніж твоїх...

5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Персі, думай нові комбінації, бо ті не проходять!! Я ще лиш на 28-й, а голова вже квадратна. Вбили слова Нірванки:
    І до того ж вона не вірила Еребусу після його вскриття!! Як так можна?? Охоронець - не комісар, щоб дорожити ним страшенно. Якби він зблефував, то справжній зразу б розкрився!

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Персі, мені здається твоє "ноухау" вирахувати хто з ким в звязці, нікуди не годиться. По чому ти судиш можуть бути гравці в одній команді чи не можуть?

---------- Додано в 11:59 ---------- Попередній допис був написаний в 11:55 ----------

от власне, мене це тоді провсто вбило. От перед вами вже готовий вскритий мирний рольовик-захисник, і готовий вскритий маньяк-убивця. А голоси на першому. Тому я і зняв тоді голос із Хантера. Хоча я до кінця вважав його мафом який до мене підлизується :) . Я тої бабської логіки яка підвісила Еребуса досі не можу зрозуміти.

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Читаю і фігєю!!!!!! Та ви що??!!! Персі, ти ж, наче, розумна людина... Як допустили, щоб Еребус повис????????????? Він же вскрився!!!!!! Один він!!!!!!

---------- Додано в 12:12 ---------- Попередній допис був написаний в 12:10 ----------

Персі, поясни, бо я цього не розумію. Це те саме, що взяти і вішати тебе зараз. А ти собі кричи, що ти лікар...

8. Персі

Поясни мені, навіщо Нірванці - мафу випендрюватись і накликати на себе зайві підозри, якщо на підвісі маньяк і два мири? Яка мафам різниця, кого повішають? Добре в будь - якому випадку.
    Чого ж, в минулій грі дуже навіть допомогло.
    Різні фактори. Дописи, підозри, перепалки

9. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Оце було смішно далі нікуди!!!!!!

10. Персі

Я вже пояснювала, почитай спочатку, я питала після вскриття: кого вішаєм? тобто збиралась зняти голос з Еребуса, але потім Нірванка дуже впевнено йому не вірила і напирала на нього. Я подумала, що таким впевненим може бути тільки справжній охоронець, тобто вирішила, що охоронець - Нірванка

---------- Додано в 12:16 ---------- Попередній допис був написаний в 12:15 ----------

то було істеричне

11. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Хіба що Вєл не маньяк.

---------- Додано в 12:19 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ----------

Яка, блін, різниця! думати багато чого можна було. треба було знати на 100%! Зняти голоси з Еребуса і все! І якщо він блефував, то охоронець справжній вскрився б! Це ж прописна істина!!!

---------- Додано в 12:22 ---------- Попередній допис був написаний в 12:19 ----------

Як я зараз розумію Хантера!!!!!!! Нірванка. І, навіть якщо вона мирна, то її повішати просто треба за такі випендроси!

---------- Додано в 12:24 ---------- Попередній допис був написаний в 12:22 ----------

Персі, перестань все сортувати і підключи до мозку відчуття!
    Мафи: Нірванка й Хонда! Третього не знаю ще... думаю

12. Персі

Виключено
    А ти, розумник, де був? Ой, як мені подобаються люди, які самі ніц не зробили, а потім вискакуюсь всі в білому і починають всім розказувати, які всі кругом дурні.
    Підключила, шось ти мені зовсім не подобаєшся

13. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Чогоооооооооооооо?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Він стрельнув!!!!!!! А клявся й божився, що не буде!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Додано в 12:30 ---------- Попередній допис був написаний в 12:29 ----------

Більше точно лікарів немає???????????????? Вскривайтесь, якщо є!!!!!!

14. Персі

Виключено і все. Він не маф, а маньяк. А ти ще б більше знаків наставив, а щоб було переконливіше, капсом понаписував )

---------- Додано в 12:31 ---------- Попередній допис був написаний в 12:30 ----------

:haha:
    .....
    Шо таке, зараз хтось з твоїх дружків буде лікарем відкриватись? :haha: Давайте, я за

15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Персі.... От така харизма в тебе... Що ким я не граю, а все-одно хочеться тебе вбити!

---------- Додано в 12:37 ---------- Попередній допис був написаний в 12:36 ----------

Афігєть! У тебе це вийшло! :haha: :haha: :haha:

16. Персі

Я рада, що викликаю в людей багато емоцій )

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

От з цим згоден. мій голос все б змінив :sad:

---------- Додано в 12:43 ---------- Попередній допис був написаний в 12:41 ----------

Це нормально?

18. Персі

Сашка, Мартіні, до вас запитання - готові голосувати проти Овода?

---------- Додано в 12:44 ---------- Попередній допис був написаний в 12:43 ----------

Чо ж ти злив його на мене, коли майже всім було ясно, що я рольовик?

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я хочу!.....

20. Персі

Уууу. Сашка візьми себе в руки, бо тебе винесем. Втрата невелика, ти ж простий мир, так? А вночі пострілу і так не буде.
    Завтра всі повскриваємось, оскільки лишиться тільки один простий мир, решта - рольовики, та й по всьому.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)