Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

редфокс, блін!!!!! тобі твоя роль явно підходить!!!!!

2. redfox

redfox Well-Known Member

ну вот, и меня не за что обижает!!

3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Дай дочитати. Ще тільки с.23

4. Кохана

Кохана LuBimaya

Сашка-юа, угомонись будь-ласка!!!! В мене все нормально написано! І читай уважно сам, бо написано не "Ролі" а "У грі", тобто ті, хто лишився в грі!!!! Що ти хочеш від мене взагалі????? Тобі треба щоб там були написані ком і охоронець, яких вже немає??? Нашо??? Той длопис і так кілометр займає, тож скорочую його кожним разом!!!!
    Але якщо ти і досі не зрозумів, пояснюю!!! Пострілів вчора було три, загибло троє, з них двоє простих мирних, ще мінус проста мирна Настінка, 5-3=2!!!!! Чи в тебе якась інша математика????
    А решту напишу тобі після гри!

5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ведуча знала, кому яку роль дати :)))

---------- Додано в 11:09 ---------- Попередній допис був написаний в 11:07 ----------

гов-гов-гов!!! не нервуйся ти так:))) Краще скоротила б цей свій допис за рахунок знаків оклику :))). напиши про дівчинку. Вона двічі підряд не може ходити до одного, чи двічі взагалі?

6. redfox

redfox Well-Known Member

Sashka-ua.
    вот к чему бы друг на до ной так ржать - вот я совсем не уверена, что ты мирный !!!!

7. Персі

Персі La mafia è immortale!

Шось типу того, так виходить, що Овод при будь - яких розкладах - маф. Овод, виходь :)))

8. Кохана

Кохана LuBimaya

Шкода, що ролі роздавалися рандомно! Ти був би ідіот року!

Слідкуй за собою і своїми дописами!!!

9. Персі

Дюма не в настрої :)))

10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Та розслабтесь всі. Ну понервував вас трохи... Треба ж якось гру розбурхати. А ведучу я не збирався чіпати. Не думав, що вона не витримає і сюди увірветься:))) (хоча про дівчинку відповідь так і не почув:) )

На даний момент Хонда...Іспанка..Овод... Нірванка

Це підозрювані по мірі спадання.

11. Персі

Ну ок, Фоксі викликає довіру, я не маю підстав їй не вірити

Тоді лишаються:
    Мартіні
    Овод
    Сашка
    Іспанка

З них троє мафів. Правда, є варіант, що я поспішила Хонду в мири записати.

12. Кохана

Кохана LuBimaya

то відкрий очі і подивись!

13. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Хм... А ведучий має право давати підказку гравцям у грі? Бо ти щойно всим сказала, що мені в цій грі не випала роль ідіота... :)))

---------- Додано в 11:23 ---------- Попередній допис був написаний в 11:23 ----------

Поясни чому!

14. Персі

Хонда - Овод малоймовірно, що разом
    Іспанка - Овод не разом
    Хонда - Іспанка навряд чи разом

Не клеїться )

---------- Додано в 11:24 ---------- Попередній допис був написаний в 11:24 ----------

Чому поспішила, чи чому записала? )

15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

О! Вже підправила...

16. Персі

Не принципово, вже й так зрозуміло, в кого роль ідіота. В зв'язку з чим мені не подобаються дописи Іспанки, в яких вона наполегливо намагалась видати за ідіота Овода :)))

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

чому записала?
    А те, що в тебе клеїлось, явно не туди... Он і Еребус в тебе клеївся....

---------- Додано в 11:31 ---------- Попередній допис був написаний в 11:27 ----------

Доречі, вскриватись з роллю ідіота це ідіотизм. (вибачте за образу і тавтологію:) ) Та ще й без загрози повішання. Це тепер офігєнний плюс мафам! В будь-яку ніч можуть собі заробити відмазочку!!!

18. Кохана

Кохана LuBimaya

Тобі і без ролі дуже вдається ним бути...

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

о_О:haha::haha::haha::haha::haha:
    Ех, шкода, що я не бачу твого виразу обличчя... Жінка в гніві - це щось!!! :)))

20. Персі

Я пояснювала, в ході вчорашнього голосування, коли вирішувалось, кого вішати, маньяка чи Еребуса, Хонда пропонувала Хантера. Якщо вона маф, нашо їй того? Тим більше, що Хантера підозрювали і я, і Нірванка, тобто могли б захотіти підтримати. Якби повісили, а він мир, Хонді довелось би довго пояснюватись. Не розумію, навіщо таке робити, якщо Хонда маф.
    Ну, по - перше, легко не помилитись, якщо нічого взагалі не робити. :) По - друге, Еребус нікуди не клеївся, він просто підозріло поводився. Як і Хантер. На сьогоднішній день список підозрюваних значно звузився, тому вважаю доцільним не просто знайти когось підозрілого, а і прикинути, з ким він може бути в парі / трійці, а з ким - ні

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)